2008 Ekim Anneleri

günaydin kizlar sinirden cildirabilirim ya sinir oluyorum esime yeter artik yeter diyesim var ama tutuyorum kendimi niye tutuyorum onuda anlamis degilim ya neyse
kizimin oyuncak cep telefonu var ben dünden beri agzimla zil sesi cikarip alo yagmurlami görüseceksiniz ben annesiyim gibilerinden laflar ediyorum oda telefonu elimden alip konusmaya calisiyor cok hosuna gidiyor sabah benim hödük olacak kocam neymis efendim yagmura kötü örnek oluyormusum cocugu cep telefonuna alistiryormusum bu yasta cep telefonu ile oynamasi hic iyi degilmis bir dolu laf bende artik patlama dozuna geldim ne alakasi var diye bagirdim ozaman cekmeceleri karistiriyor bu cocuk ilerde hirsiz olur niye müdahele etmiyorsun diye bagirdim oda yagmuru aldi gitti sinirimden sigara ictim yagmurun sayesinde 2 senedir icmiyordum hödügün sayesinde gene basliycam cok sinirliyim cok:eek:lmaz::eek:lmaz:

kusuruma bakmayin ya sizlerde olmasiniz catmiycam birine anlatmassam ölecem sandim sinirimden kizim bugün 12 .ci ayindan gün aldi onun sevincini bile yasatmadi bana bu hödük :eek:lmaz:

kizlar buarada facebooka ekledim hepinize tesekür ederim cok öptümŞeniz

Çok biliyolar! Sanki onlarla uğraşan onlar... Benimki dün benim kız okadar ağladığına rağmen horul horul uyudu inanamadım! Başka zaman benden önce uyanır dün aksine okadar yırttı çocuk kendini yok adam bilmem kaçıncı uykusunda... Gırtlaklayıvercem! Ama bişi oldumu herşeye maydonoz olurlar sanki çok biliyolarmış gibi! :eek:klava:

o kadar yorgun ve bitkinim ki anlatamam.2 gündür hastanelerde mahfolduk.ben bişi değil ama yavrum perişan oldu ağlamaktan.öncesini biliyosunuz.ishaldi ama buna huzursuzluk ve ağlama krizleri eklenişnce doktora gittik.bağırsak enfeksiyonu dedi.calpol kullanın dedi.eğer ishalin yanında kusması olursa getirin 2 gün serum verelim hastanede kalsın dedi.sonra ertesi gün başka yere götürdüm idrar testi ve kültürü yapıldı.testte enfeksiyon başlangıcı var dedi.kültürü dün aldık bişi çıkmadı şükür.sonra en son kakasında kan gelince hacettepeye götürdüm yavrumdan kan aldılar,kaka aldılar.kaka kültürü bugün çıkıyo.kan sınırda çıkmış yavrumun bişi yediğ yok ki.beslenmesine çok dikkat et annesi dedi.ishalden iştahsızlık olmuş ama zorla da olsa ver dedi.şimdi biraz daha iyi.ama şu hastanede ağladıklarını 11 ay boyunca hiç görmedim.Allah hiç kimseleri düşürmesin hastanelere yokluğunu da göstermesin ama meleklerimizi hastalıklardan korusun inşallah kızlar.ağzı dili yok ki.karnım ağrıyo diyemiyo derdini anlatamıyo yavrum.inşallah bir daha hasta olmaz.elimden gelen her şeyi yapıyodum ama daha da dikkatli olacam.doktor öptürme yavrunu kimseye dedi.zaten salgın varmış dikkat edin kızlar.şimdilik bu kadar.Allah'ım şifa versin hastalara inşallah.

a.s. Canım geçmiş olsun! Şimdi daha iyi olduğuna sevindim! Allahım yavrularımızı korusun onları anlayamıyoruz evet en büyük sorunumuz o ne için ağlıyo bilemiyosun insanın eli ayağına dolaşıyo... Allah onunda sabrını kuvvetini veriyo ama bir daha yaşatmasın Yavrularımıza sağlık sıhhat versin! Nazarlardan saklasın! Evet bu öptürme konusu çok önemli herkeze öptürmemek lazım yüzünü sık sık yıkamak lazım valla ben çok sık yıkarım ellerini yüzünü şimdi yazın ayaklarını bile yıkamazsan ıslak mendille silerim! Okadar çok salgın hastalık varki... Bizim gerçi gittiğimiz yerler belli ama gelen oluyo bide şapur şupur öpüyolar bazen sıka sıka çocuk ağlıyo artık sıkıntıdan sevmio zaten sıkıntıya gelemio. kafamçokkarıştı Ya benimki çok bide çok yabancılık yapıyo! Hele tanımadığı erkek görmesin barım barım bağırıo. Geçen hatta filim izlioz eşimle ışıklar kapalı benbunu uyutuyorum televizyonda adam çıkınca bu bi başladı bağırmaya. delikafadulden noldumuzu şaşırdık :1shok: Baktırmadım artık öle uyudu! akannehir

Ay kizlar hacer ben yemek yaparken.yanimda duruyodu firinli ocagin kapagin tutulan yerinden tutmus kalmis arkami donmem le kapagin acilmasi bi oldu nasil cekmisse ben bile bi elimde tepsiyle tek elli zor aciyom bu cekmis kapakla birlikte yyere yapisti b donduum kapak sak kapandi allah korudu ya cunku ocakte yemekler pisiyodu kendine bisey oldi yere serildi ama bisey olmadi sadece benim panigime ve kapagim kapanma sesine korktu ya cok tehlikeli ya dunde markete girdim sebze aliyodum haceri reyonlarra yaklastiramiyorum cekip dokuyo biraz ileri koydm sebze seciyorm arabanim emniyet kemerinden siyrilip cikiyo ya bide kollarindan gecirip gobeginde takilan cinsten kurtulmu kemerden ayaga dikilmis bide artiz biyerede tutunmamis oyle hic biyerden tutmadan dikiliyo ayakta bi dondum kabus gibi bakiyo bana ya dusse basini betona carpsa off fillerden firlamis gibi bebe ya hep aklima su evde tek basina felan diye filmlerdeki yaramaz bebeler geliyo geleceke onun gibi olurmu acep

Slm Leylacım ya Allah korusun! Bunlar hep aynı valla! Benikide fırıldak gibi ne zaman nereye gittiğini gitceni kestiremezsin. Çocuk kıpır kıpır ya... Valla napıyo biliyonmu kucama alıyorum ya o dahada yukarı çıkmaya çalışıyo ayaklarınla göğsüme bastıra bastır tırmanmaya çalışıo varmı böle bişi ya kızım nereye gidion Allah aşkına bi dur diyorum sinirlenio bu seferde yumruk sıkıyo cadı!
Bu mutfaklar çok tehlikeli benimkide bi keresinde yürütecinde sen git fırını tut çek sonrada sal üzerinde çay kaynıo çaydanlık sallandı tutmasam kaynarsu başından aşşa dökülecek! Yüreğim azıma geldi zaten kapağı salmasıyla fırladım! Ogünden beri ocakta bişi varsa bilhassa o zaman mutfağa sokmuyoruz! Zor oluyo tabi ama olduktan sonrada hiçbişeyin faydası yok Allah korusun! Sonra vicdan azabından ölür ya insan!
Annem pazardan gelir eşyaları yerleştırcek bizimki dolabın içinde! :roflol: Hiç birşeyden geri kalmıolar yer mantarları... Ufacık boyu var türlü türlü huyu var bu kızın! şakkıdı

günaydın kızlar bişi sorcam benim oğlan 1 haftadır gece mama emmek istemiyor 12 30 da ve 4 30 da içerdi ama içmiyor.. artık bırakması normal mi.. bi de uyanınca hemen mi veriyonuz kahvaltıyı yoksa sonra mı sanırım yine diş gelicek geçen sefer de böyle olmuştu

nivacığım altuğ 3 ay oldu gece mamasını bırakalı.doktoru normal olduğunu söylemişti.en son 22.30 da mamasını içip yatıyor.kahvaltısını da sabah 7.00 da yapıyor.

2002 de evlendik hödüğümlen zeynepcim :asigim: 7 bitti :a015:

ulen hödük mödük ama seviyorum uleeeyyyynnnnnnn :sm_cool:

a.s. Celencim nice yıllara canım! Sağlıklı ve huzur dolu daha nice 70 yıllara inşaallah! :nazar:

Kız bizde 2002de evlendik aynı bizimde yedi bitti işte!

Bişi sorcam insan sevdiğini boğmak isteyebilirmi? Bu sevgimi olabilirmi? kötükedihüso

Bütün herkezin cumaları mübarek olsun arkadaşlar saol zeynep! Hayırlısı olsun dişleriniz! Maşaallah valla patır patır dökülüyo dişleriniz bir bir... :nazar: Allahım bizlerde atlatalım şu olayı artık! Bu gece benimkide hiç uyumadı... Her yarım saatte bir bi uyanıyo çığlık ata ata ağladı kuzum ya! Kaldırdım oynattım artık çare yok ışığı falan yaktım acıktımı diyom yok, susadımı yok, karnını ovdum yok, sırtını sıvazladım yok, altını aldım onada yok, Şaşırdım napcamı... En sonunda sarıldı bana huu huu huu yapa yapa uyudu... sonra sabah altıda yine aynısı sonra yine aynı şekilde uyudu ben evden çıkarken daha uyuyodu prensesim... Kayınvaldemede dedim bak huysuz bugün bişi olursa ara beni hemen gelirim... Herhalde dişlerden yaptı! Bizim daha topu topu iki dişimiz var... Ah bi atlatsak hepimiz hayırlısıyla :)):a015:

sağol canım allah razı olsun.elifciğimize tez vakitte ağrısız sızısız dişler inşallahhhhhhhhh:Saruboceq:

o kadar yorgun ve bitkinim ki anlatamam.2 gündür hastanelerde mahfolduk.ben bişi değil ama yavrum perişan oldu ağlamaktan.öncesini biliyosunuz.ishaldi ama buna huzursuzluk ve ağlama krizleri eklenişnce doktora gittik.bağırsak enfeksiyonu dedi.calpol kullanın dedi.eğer ishalin yanında kusması olursa getirin 2 gün serum verelim hastanede kalsın dedi.sonra ertesi gün başka yere götürdüm idrar testi ve kültürü yapıldı.testte enfeksiyon başlangıcı var dedi.kültürü dün aldık bişi çıkmadı şükür.sonra en son kakasında kan gelince hacettepeye götürdüm yavrumdan kan aldılar,kaka aldılar.kaka kültürü bugün çıkıyo.kan sınırda çıkmış yavrumun bişi yediğ yok ki.beslenmesine çok dikkat et annesi dedi.ishalden iştahsızlık olmuş ama zorla da olsa ver dedi.şimdi biraz daha iyi.ama şu hastanede ağladıklarını 11 ay boyunca hiç görmedim.Allah hiç kimseleri düşürmesin hastanelere yokluğunu da göstermesin ama meleklerimizi hastalıklardan korusun inşallah kızlar.ağzı dili yok ki.karnım ağrıyo diyemiyo derdini anlatamıyo yavrum.inşallah bir daha hasta olmaz.elimden gelen her şeyi yapıyodum ama daha da dikkatli olacam.doktor öptürme yavrunu kimseye dedi.zaten salgın varmış dikkat edin kızlar.şimdilik bu kadar.Allah'ım şifa versin hastalara inşallah.

eylülcüm canım çok geçmişler olsun kuzumuza acil şifalar diliyoruz kuzumla berabera.s.allahım devasız hastalıklar vermesin canım benim.

2002 de evlendik hödüğümlen zeynepcim :asigim: 7 bitti :a015:

ulen hödük mödük ama seviyorum uleeeyyyynnnnnnn :sm_cool:

allahım nice 7,17,ve 77 senelere inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
seversin tabiki canım kocacığını o senin kocişin çünkü:eek:puyorumnanaktan

allahım nice 7,17,ve 77 senelere inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
seversin tabiki canım kocacığını o senin kocişin çünkü:eek:puyorumnanaktan

Teşekkür ederim canım...
heee beni bu günlerde o kadar üzüyoki. Bak dün evlilik yıldönümümüzü kutladık ne güzel bugün yine kavgalıyız. Tamam çok stresli bugün anlıyorum ama benden başka herkezle hahahihi ben sabır taşımıyım? Sinirini stresini benden çıkar ohhh beee!
Onu okadar seviyorumki anlatamam... bi kaşık suda boğasım gelio... :eek:klava:

Merhaba ekim anneleri ben de bir 2008 ekim annesiyim. 14 ekim doğumlu bir oğlum var. uzun zamandır takip ediyorum yazdıklarınızı ama katılmaya fırsat bulamamıştım. hazır oğlum uyuyorken ben de birşeyler yazmak istedim. güzel sohbetlerinize ben de katılabilirim umarım.

Merhaba ekim anneleri ben de bir 2008 ekim annesiyim. 14 ekim doğumlu bir oğlum var. uzun zamandır takip ediyorum yazdıklarınızı ama katılmaya fırsat bulamamıştım. hazır oğlum uyuyorken ben de birşeyler yazmak istedim. güzel sohbetlerinize ben de katılabilirim umarım.

Tukucan hoşgeldin canım... Allah bağışlasın yavrunu! a.s.

Teşekkür ederim canım...
heee beni bu günlerde o kadar üzüyoki. Bak dün evlilik yıldönümümüzü kutladık ne güzel bugün yine kavgalıyız. Tamam çok stresli bugün anlıyorum ama benden başka herkezle hahahihi ben sabır taşımıyım? Sinirini stresini benden çıkar ohhh beee!
Onu okadar seviyorumki anlatamam... bi kaşık suda boğasım gelio... :eek:klava:

canım bilmiyodum sizinde geçmiş evlilik yıldönümünüz kutlu olsuna.s.

aramıza hoşgeldin canıma.s.

günaydin kizlar sinirden cildirabilirim ya sinir oluyorum esime yeter artik yeter diyesim var ama tutuyorum kendimi niye tutuyorum onuda anlamis degilim ya neyse
kizimin oyuncak cep telefonu var ben dünden beri agzimla zil sesi cikarip alo yagmurlami görüseceksiniz ben annesiyim gibilerinden laflar ediyorum oda telefonu elimden alip konusmaya calisiyor cok hosuna gidiyor sabah benim hödük olacak kocam neymis efendim yagmura kötü örnek oluyormusum cocugu cep telefonuna alistiryormusum bu yasta cep telefonu ile oynamasi hic iyi degilmis bir dolu laf bende artik patlama dozuna geldim ne alakasi var diye bagirdim ozaman cekmeceleri karistiriyor bu cocuk ilerde hirsiz olur niye müdahele etmiyorsun diye bagirdim oda yagmuru aldi gitti sinirimden sigara ictim yagmurun sayesinde 2 senedir icmiyordum hödügün sayesinde gene basliycam cok sinirliyim cok:eek:lmaz::eek:lmaz:

kusuruma bakmayin ya sizlerde olmasiniz catmiycam birine anlatmassam ölecem sandim sinirimden kizim bugün 12 .ci ayindan gün aldi onun sevincini bile yasatmadi bana bu hödük :eek:lmaz:

kizlar buarada facebooka ekledim hepinize tesekür ederim cok öptümŞeniz

yavrum yaaa takma boşver, bende dün kavga ettim, niye bu çocuğa yarım saat önceden yedirmiyosun bize rahat yemek yedirmiyo die söleniyo, zaten akşama misafir gelcek, evde kabartma tozu süt yoktu, mecbur herifi bekledim, bi yandan yemeği hazırlayıp bi yandan kek karmaya çalışıyom, tam ezan okundu sofrayı kurdum, sıpamı da oturttum yedirecem, niye yarım saat önceden yedirmiyon bu çocuğa diyo, sinirim geldi benimde, o insan değilmi niye ayırıyosun çocuğu dedim, bizimle birlikte sofraya oturcak tabi o da ailenin bi bireyi dedim başladık kavgaya :mymeka: seninkinin aynısından bende de var anam takma boşvr:teselli:
puhahaha bu ne leeeyyynn :roflol: patlayan mısırlar olur ya sarıyken birden paattt zıplar bembeyaz olur :roflol: bunuda ööle patapatapatapataaa :roflol:
hoşgeldin buarada zeynebim..

puhahahaa cocuu nasıl korkuttuysan manyak karı :roflol: ya bende istiom bööle bi karpuz yaaaaaa delikafadulden

he kı daha gecen gün 10 yazıodu kaydirigubbakcemile3 allah sağlık versinde cıksın kuzumun dişleri ne gzl hepsinden yiyebilcek :asigim: girayıımm cok öptüm mısır patlaam benm Şeniz

ay evet aynı patak mısır gibi girayın dişleri, bi gün aniden patlayıveriyo kaydirigubbakcemile3 ama şanslı bebe bizden erken başlayacak kemirme olaylarına, şş karpuz deme len birliktaşıma kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sagol canim benim sayende hallodu yoksa benim bir hat becerecegim yoktu bend eekledim hepiciginiziŞeniz

sorma leyla benimkide ayni dün mama sandalyesinde bagli idi sen nasil ciktin sandalyeden küt yerde anam bunlar bu kemerleri nasil cözüyorlar anlamiyorumki korkuyom ha ben bebelerde market olayi yagmurda ayni anam bunlarin modelleri hep ayni dönem ama allah korumus kizini allah beterinden korusunyerimseniben

hosgeldinŞeniz
fırsat bulursam bu fesbok olayına bende karışıcim bugün kıskancık oldm:dilcikar:
heeyyyytttt cekilin uleeeyyynnn kısmetyamır geliiiiii :eek: yavrum bunda sinirlenicek bişey yok aklınca oda kızını düşünüo işte :teselli: ona desene böölece iletişimi güclenicek kelimeleri genişliycek die..daha dur tel eline aldı die bağımlı olurmus :1hug:
hem bak yamırımızın halay günüymüş hep beraber halaya len kılsız karılar :sm_cool: :teytey: :teytey: :teytey:

heaaaa çekelim bu halay olaını bi süredir ihmal ediyok zaten :teytey::teytey::teytey:
sagol canim ama ne yapiyim sanki yagmuru birtek o düsünüyor ben kizimin iyiligini istemiyormusum gibi davraniyor dedigi laf cocuk simdiden cep telefonuna alisacakmis benim yüzünden aklima geldikce kuduryorum sinirden

neyse kizimin halayina bende katiliyim:teytey::teytey::teytey: stres atmis olurum dimi:roflol: yok en iyisi ben bu herifi evden atiyim bu iyi oldu iste bütün sinirim gitti :roflol::roflol:eek:hhhhhh be dünya varmis esim gitti dertler bitti:Saruboceq:
amannnnn yavrum onlar aşırı koruyucu baba, benimkisi de ööle, ikide bir drtüyo, yok dikkat et gündüz yok şuraya gitmesin bak buraya başını çarpar şöyle olmasın bak şöyle etme diye, ki ben ondan daha dikkatliyim, banyoyu bile beraber yapıyoruz ya, yanlızken bi halt karıştırır diye yanlız bırakmıyorum, ama sanki o mükemmel baba ben beceriksiz anne :dilcikar:
ibooooooooooooooşşşşşşşşşşş acil msni ac leyyyynnnnnnnnnn

noldi laa msn açıktı da sıpacanımı uyutmuştum fırsattan istifade bende azık kanepeye devrildidim noolduküneCADIARZU
heee sorma iboşum valla msn de düzeltemedim ptesi 11. çıkardı dünde 12.buldum .biz zaten pütürlü olayını çoktan aştık ben hiç blendırdan bişey geçirmedimki 6.ayda ek gıdaya geçtiğimizde zaten 6 dişliydikdelikafadulden

biz hem aştık hem aşmadık :dilcikar:
Hee sorma! Dün patron geldi yanıma Serpil dedi hadi sende çıkabilirsin! Bizden bir saat önce çıkan bayanlar var onlar bizden bir saat önce gelip ona göre erken çıkıyolar... Hadi dedi sende onlarla beraber çık... Dedim ben iyiyim saatimde çıkarım... Hadi hadi dedi... Allah allah dedim eşime baktım ne bileyim ben anlamında omuzlarını çekti hadi çık bari hem iftara anneme yardımın dokunur... İyi dedim neyse aldım ben çantamı çıktım. Eve gittim evde kimse yok nerden bu millet... Baktım not var biz iftara anneannenlerdeyiz siz yapın bişiler yiyin... Kızdım dedim dünden neden sölemio kimse takmıo beni... Tam üstümü deiştircem tel. çaldı eşim: Aşkım ben geç gelcem haberin olsun bilmemne abile biyere gitcez... Nereye? İşimiz var herşeyi bilmek zorundamısın! Beynim kaynadı birden... Git dedim bütün işlerini gör sabaha kadar vaktin var eve sakın ama sakın gelme... süprizzzzz İyi tamam ozaman hadi gitmiyom aç kapıyı madem demezmi öküz! :1shok: nasıl yani? Yemek için dışardan bişiler almış sonra güllerimi unutmamış! Ama ben adama hala daha bi bakıyom dövcem! Sinirim geçmedi ki çok kötü oldum ya! Oda benim gibi hediyesini önceden hazırlamış zaten! Yedik içtik falan ama sonra bizde anneannemlere gittik çünki orada dayımlar var bugün almanyaya yolcular izinleri bitti malesef! Biz işteyken uçacaklar onlarla vedalaştık! Sonra kayınvaldemlerle hepberaber eve geldik!
Ama ömrümden ömür gitti... Eşşek sürprizi bu insan bu kadar üzermi ya? Ben kıyamazdım şahsen! Tam camış işte! Çok üzgünüm çoook

aaah ah nerde benim herif bööle süprüz yapcek, hiç daa görmedim ömrümde öle süpriz yaptığını, bakam bizim de 15 ekimde, ne haltlar karıştırcek merak ediom büyük ihtimalle deodorant alır yine :roflol::roflol:

aaaaaaaa geçmiş olsun len eylül hastamı hiç haberim yook :1shok:

meerabayın yavrum hoşgeldin, buyur katıl aramıza :1hug:

gecmis olsun canim insallah biranönce düzelir a.s.

elifcigim sanada merhaba nasilsin herifin iyi süpriz hazirlamis sana bak ne güzel:dance:

gecmis olsun canim insallah biranönce düzelir a.s.

elifcigim sanada merhaba nasilsin herifin iyi süpriz hazirlamis sana bak ne güzel:dance:

İyiyim canım benim sen nasılsın? Yağmur nasıl?
Sürprizi güzeldi ama önce güzel bi sinir etti gıcık! Ama düşünmüş demi? Bende bu günlerde fazla üstüne gidiyom galiba adamın... Bi tuhafım zaten bi kaç gündür kızlar ya... Hep uykum gelio biraz önce burada bile masamda uyukladım bi yazı okurken baya içim geçmiş arkadaş dürttü sıçradım... Vücudum hep yorgun! Elim ayağım kesilio... Bi doktora gitcem bi dengesizlik var vücudumda... Kendimi çok halsiz hissediyorum!

İyiyim canım benim sen nasılsın? Yağmur nasıl?
Sürprizi güzeldi ama önce güzel bi sinir etti gıcık! Ama düşünmüş demi? Bende bu günlerde fazla üstüne gidiyom galiba adamın... Bi tuhafım zaten bi kaç gündür kızlar ya... Hep uykum gelio biraz önce burada bile masamda uyukladım bi yazı okurken baya içim geçmiş arkadaş dürttü sıçradım... Vücudum hep yorgun! Elim ayağım kesilio... Bi doktora gitcem bi dengesizlik var vücudumda... Kendimi çok halsiz hissediyorum!

hamile olabilirmisin delikafaduldenakannehir

X