mervecim apocan cok tatlı maşşallah..o gözleri hele..büyümüşte küçülmüş sanki velet :))
Öyle yapsa ii olur yoksa çekeceği var parçalarım valla ben onun herbişini hatırlıyorum teskere gününü bile... Dediğin gibimidir kız acaba bak şimdi heyecan yaptım. Sürprizleri çok sever bu. Ama bu sefer biraz değişik ve soğuk duruyo... Unuttuysa eyer kendini hazırlasa iyi olur! kötükedihüso
umarım bu videoyu burda paylatğım için bana kızmazlar..ama napiim cok faydalı olduğunu düşündüm...
Video - Bebeğinize yüzme öğretin
Merve oğlun çok tatlı maşaallah çok yakışılı beyefendi bakışlar falan ne karizma öyle o yaw? Allah nazarlardan saklasın maşaallah!
mrb kızlarrrr a.s.
sonundaaa döndümm yuvayaaa :lepi: hepücüğünüzüüü çok özlediimmm çokkkk Şeniz umarımm bebişlerimiiz ve güsell annelerii iyidirr :Saruboceq:
hatunnnlarrr beniii unuttmadınızzz demiiiii lülülülülülü
anacım hiç şikayet etme yasakkelime ayaklarını uzatıp keyif yapacaana kalkmısın börek yapmısın..şart mı :mymeka: bırak böreksiz olsun bu sahurda :dilcikar: yat dinlen :teselli:Cok yorgunum ben ya hic mi dinlenemez bi insan aksam su aski memnuyu izleyim dedim cekirdeegide aldim koca kase kim benmi keyf yapacam imkanimi var hacer en az on defa el atti basimdan gitmiyoda babasina veriyom ben koltuga geri oturmadan gelip yapisiyo baktii babannesi durmuyo aldi odasina goturdu bi firsat bende sahura borek yaptim su yemekteyiz yde hep yapiyolardiya pacanga boregi hic denememistim gecen yaptim cok sevdiler tavsiye ederim kizlar guzel oluyo hazirladim gece kizartirim artik yapmadan bide size bakim dedim
oooowwww :1shok: allah korusun yaaaa :Saruboceq: leyla cok ama cok dikkatli olman gerekio.hacer cok hareketli..Ay kizlar hacer ben yemek yaparken.yanimda duruyodu firinli ocagin kapagin tutulan yerinden tutmus kalmis arkami donmem le kapagin acilmasi bi oldu nasil cekmisse ben bile bi elimde tepsiyle tek elli zor aciyom bu cekmis kapakla birlikte yyere yapisti b donduum kapak sak kapandi allah korudu ya cunku ocakte yemekler pisiyodu kendine bisey oldi yere serildi ama bisey olmadi sadece benim panigime ve kapagim kapanma sesine korktu ya cok tehlikeli ya dunde markete girdim sebze aliyodum haceri reyonlarra yaklastiramiyorum cekip dokuyo biraz ileri koydm sebze seciyorm arabanim emniyet kemerinden siyrilip cikiyo ya bide kollarindan gecirip gobeginde takilan cinsten kurtulmu kemerden ayaga dikilmis bide artiz biyerede tutunmamis oyle hic biyerden tutmadan dikiliyo ayakta bi dondum kabus gibi bakiyo bana ya dusse basini betona carpsa off fillerden firlamis gibi bebe ya hep aklima su evde tek basina felan diye filmlerdeki yaramaz bebeler geliyo geleceke onun gibi olurmu acep
unutmadık özledik :mymeka: kış heldi ya dökülürsünüz artık :dilcikar:mrb kızlarrrr a.s.
sonundaaa döndümm yuvayaaa :lepi: hepücüğünüzüüü çok özlediimmm çokkkk Şeniz umarımm bebişlerimiiz ve güsell annelerii iyidirr :Saruboceq:
hatunnnlarrr beniii unuttmadınızzz demiiiii lülülülülülü
kaydirigubbakcemile3 tamam bi gün ayırırsam yazarım kaydirigubbakcemile3evet ya öle bakıo büyümüşte küçülmüş canım..bu arada apoyu odasına bende ayırmadım..yer yatağında yatıo yanımızda...nasıl yapcaz baklım...ayırınca nasıl oluyo yaz mutlaka...
evet acaip refleksleri var..bende bize yakın temiz bir havuz arıyorum cemreyi kışında götürebilim die.bu refleksleri 2 yasında kaybolucak çünkü..bunu desteklemek istiyorum opuyorumnanaktancelencim video süpermiş....apoyu havuza götürdüm bende bu yaz..ayaklarını bi çırpıo görmen lazım yaaa...resim koyarım en kısa zamanda...
aynen katılıorum, kış geldi ya dökülür artık millet :mymeka: bu kış beni mok bulursunuz da kıllatırsınız, şubat başı işe başlıyomgünaydın canlarım..bugun evlilik yıldönümümüz :dilcikar: herifin anladıım kadarıyla umru deil.en azından aksama yemek yapma diyebilirdi giderken öküz :mymeka:
anacım hiç şikayet etme yasakkelime ayaklarını uzatıp keyif yapacaana kalkmısın börek yapmısın..şart mı :mymeka: bırak böreksiz olsun bu sahurda :dilcikar: yat dinlen :teselli:
tarifini ver bakem kaydirigubbakcemile3
oooowwww :1shok: allah korusun yaaaa :Saruboceq: leyla cok ama cok dikkatli olman gerekio.hacer cok hareketli..
ewde tek basına cocuu hacer puhahaaaa :roflol:
unutmadık özledik :mymeka: kış heldi ya dökülürsünüz artık :dilcikar:
nisan nasıl?tamerde buyumustur :a015: resimlerni gördüm ama sen yinede yaz neler yapıolar :asigim:
kaydirigubbakcemile3 tamam bi gün ayırırsam yazarım kaydirigubbakcemile3
evet acaip refleksleri var..bende bize yakın temiz bir havuz arıyorum cemreyi kışında götürebilim die.bu refleksleri 2 yasında kaybolucak çünkü..bunu desteklemek istiyorum opuyorumnanaktan
subatta mı baslıon :gitme: bari sen ekme len...sen işteykende girebilodun :sinifsinif:aynen katılıorum, kış geldi ya dökülür artık millet :mymeka: bu kış beni mok bulursunuz da kıllatırsınız, şubat başı işe başlıyombi de celen len ben kışın işe başlayınca bu sıpayı götürim havuza diom ama o zamana 1,5 yaşında filan olcek unuturmu yüzmeyi CADIARZU
şşşşşşş celen bi de biz artık taktaklan aynı birlikteyiz, gitti benim rüşvet :roflol:
günaydın kızlar bişi sorcam benim oğlan 1 haftadır gece mama emmek istemiyor 12 30 da ve 4 30 da içerdi ama içmiyor.. artık bırakması normal mi.. bi de uyanınca hemen mi veriyonuz kahvaltıyı yoksa sonra mı sanırım yine diş gelicek geçen sefer de böyle olmuştu
günaydın kızlar bişi sorcam benim oğlan 1 haftadır gece mama emmek istemiyor 12 30 da ve 4 30 da içerdi ama içmiyor.. artık bırakması normal mi.. bi de uyanınca hemen mi veriyonuz kahvaltıyı yoksa sonra mı sanırım yine diş gelicek geçen sefer de böyle olmuştu
subatta mı baslıon :gitme: bari sen ekme len...sen işteykende girebilodun :sinifsinif:
götür len varsa imkanın kaydirigubbakcemile5 kas gelişimi için süper bir spordur kendileri zemuszemus
unutmaz anacım götür sen
puhahahaha yurdum insanı cok akıllı valla :roflol: bende biri bana saldırıo die hemen onun birliğine girdiydim..adamın suan köyümde 50 askeri var destek gönderio bana :roflol: gecmiş olsun kaynak kurudu senin lülülülülülü
hayırlı cumalar 2008 ekim güzel ekim anneleriiiiiiiiiiiiiiiiiiii:))
dün gece geldik evimize babamız 23.30 da geldi çok şükür.annemlere zor geldi şimdide nerdeyse ağlayacaktı bizi uğurlarken.bu arada arabayla 15 dk aramız:))
banada zor geliyo valla annem yemek yapıyo,çocuk bakılıyo,işleri bitirip o alışveriş merkezi senin bu benim gezdik bugün evdeyiz iş yapıyoruz kuzumla.eşimin bavulu boşaldı makinede yemek pişiyor şimdide ortalığı süpürüdükmü allahın izniyle akşama kadar biter.
ben çok özledim valla hepinizi iyi alıştık burdan akrabadan bile yakınız:))
heeee bu arada Giray yine diş çıkardı teyzeleriiiiiiiiiiiiiiii olduk 12 dişliiiiiiiii:))köpek dişini ptesi çıkardı artık iyice belli şimdide sağ azı çıkıyor.dayısının yanına uğradık Çarşamba günü orda arkadaşı baktı çocuk dr süper buldu oğluşumu.10.350 olmuş kilosu 75 cm boyu,46,5 kafa çapı.herşeyi yedirebilirsin dedi .yoğurt bile kendine aldığın yoğurttan yedir artık 1 yaş gibi düşün kilosu zaten 1 yaşın üzerinde dedi.emmeye devammış biraz daha:))
hayırlı cumalar 2008 ekim güzel ekim anneleriiiiiiiiiiiiiiiiiiii:))
dün gece geldik evimize babamız 23.30 da geldi çok şükür.annemlere zor geldi şimdide nerdeyse ağlayacaktı bizi uğurlarken.bu arada arabayla 15 dk aramız:))
banada zor geliyo valla annem yemek yapıyo,çocuk bakılıyo,işleri bitirip o alışveriş merkezi senin bu benim gezdik bugün evdeyiz iş yapıyoruz kuzumla.eşimin bavulu boşaldı makinede yemek pişiyor şimdide ortalığı süpürüdükmü allahın izniyle akşama kadar biter.
ben çok özledim valla hepinizi iyi alıştık burdan akrabadan bile yakınız:))
heeee bu arada Giray yine diş çıkardı teyzeleriiiiiiiiiiiiiiii olduk 12 dişliiiiiiiii:))köpek dişini ptesi çıkardı artık iyice belli şimdide sağ azı çıkıyor.dayısının yanına uğradık Çarşamba günü orda arkadaşı baktı çocuk dr süper buldu oğluşumu.10.350 olmuş kilosu 75 cm boyu,46,5 kafa çapı.herşeyi yedirebilirsin dedi .yoğurt bile kendine aldığın yoğurttan yedir artık 1 yaş gibi düşün kilosu zaten 1 yaşın üzerinde dedi.emmeye devammış biraz daha:))