- 29 Nisan 2008
- 6.431
- 2
puhahaha bu ne leeeyyynn :roflol: patlayan mısırlar olur ya sarıyken birden paattt zıplar bembeyaz olur :roflol: bunuda ööle patapatapatapataaa :roflol:hayırlı cumalar 2008 ekim güzel ekim anneleriiiiiiiiiiiiiiiiiiii:))
dün gece geldik evimize babamız 23.30 da geldi çok şükür.annemlere zor geldi şimdide nerdeyse ağlayacaktı bizi uğurlarken.bu arada arabayla 15 dk aramız:))
banada zor geliyo valla annem yemek yapıyo,çocuk bakılıyo,işleri bitirip o alışveriş merkezi senin bu benim gezdik bugün evdeyiz iş yapıyoruz kuzumla.eşimin bavulu boşaldı makinede yemek pişiyor şimdide ortalığı süpürüdükmü allahın izniyle akşama kadar biter.
ben çok özledim valla hepinizi iyi alıştık burdan akrabadan bile yakınız:))
heeee bu arada Giray yine diş çıkardı teyzeleriiiiiiiiiiiiiiii olduk 12 dişliiiiiiiii:))köpek dişini ptesi çıkardı artık iyice belli şimdide sağ azı çıkıyor.dayısının yanına uğradık Çarşamba günü orda arkadaşı baktı çocuk dr süper buldu oğluşumu.10.350 olmuş kilosu 75 cm boyu,46,5 kafa çapı.herşeyi yedirebilirsin dedi .yoğurt bile kendine aldığın yoğurttan yedir artık 1 yaş gibi düşün kilosu zaten 1 yaşın üzerinde dedi.emmeye devammış biraz daha:))
hoşgeldin buarada zeynebim..
puhahahaa cocuu nasıl korkuttuysan manyak karı :roflol: ya bende istiom bööle bi karpuz yaaaaaa delikafaduldenya yavrum şubatta ücretsiz iznim bitiyo ya mecbur işe başlayacam, bizim işler çok yoğun, gündüzleri fırsat bulabilirmiim bilmiyom, ama geceleri büyük ihtimal girerim diye düşünüom, net olmassa çıldırırım len ben kaydirigubbakcemile3 ya hani biz geçenlerde müdürümün köyüne düğüne gittiydikya, o zaman biizi kaplıcaya götürdüler, böyle çok güzel havuzları var, o havuza sokam dedi m car car bağırdı korktu, sanki yine korkarmış gibi geliyo bana :umursamaz:bi de taktak biizim birliğe değil biz taktağın birliğine geçtik toplucana kaydirigubbakcemile3 aslında orası bizim eski birliimizdi, o birlikte madalyalar neyin var, birlik başkanı dio ki o madalyaları onlara yedirmem onun için oraya geçiyoz diyokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 zaten taktak da kuyruğumdan kalmıyo, abla nasılsın, abla küs değiliz dimi, abla artık aynı birlikteyiz bana saldırmıcan diye bana kızmıyon değilmi diye diye bi hal oluo şiştim valla sürekli abla da abla abla da abla kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
alllaahım çıldırejeyim len bu ne akannehir yavrum bu dişler bööle patr patır nasıl çıkıyo yaaa, valla celenin dediği gibi siz yaşınıza kadar yirmilik dişleri bile çıkarcaanız :roflol::roflol: yahu daha geçen gün msnde 10 dişli diye yazmışın ne ara dere çıkıyo bu dişler yaa, kafamçokkarıştı e artık siz pütür olayını da aşmışınızdır hihoyyyt 12. 22. ve hatta 32. dişleri hayılrı olsun girayceyzimin kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
he kı daha gecen gün 10 yazıodu kaydirigubbakcemile3 allah sağlık versinde cıksın kuzumun dişleri ne gzl hepsinden yiyebilcek :asigim: girayıımm cok öptüm mısır patlaam benm Şeniz