hoşgeldin datlumm
ilk sevgililer günüde benimkide bana almıştı avondan celebre diye bi parpüm sonra dogum günüm geldi aramış ta yine parfüm alacakmış adı neydi diyo ee her kutlamada parfümmü acan hem o daha bitmedi dedim ee ne alıyım diyo ya hiç romantik değil sonra gitmiş benim evde set başta olmak üzere dolu farım var kendide biliyo aynann önunde hergün görüyo gimiş yine almışş
puhahahaa güzel di tutttum bunu
o oyun neyse ben hiç bulaşmiim bağimılık ve hırs yapıyo kaynım deli gibi sabahlara kadar oynar bi oyun vardı gemi felan var adını bilmem o zaman 200 milyona mı ne gemi satın aldıı kredi kartı çektiriyo gerçek değil bişey değil bişey degil pc deki oyunun içindeki gemiye param verilirmi onuda batırdılardı zaten onu ınadım başıma gelir felan facedeki oyunlara sardım zati birinde 1. lige oturdum amme ötekinde zambakla nihal garısını geçemedim hersey süper amma matamatiğim iyi değil heseplamada az puan alıyom yaavv
buyur burdan yak biz traviana sardık leyla karısı fesboktaki oyuna sardı :1closedeyes: leyla anam bana bağımlılık yapmıyo artık böle şeyler, ben yılllardır oynuyom bu oyunu, hamilelikten önce oynamıştım, hamileyken de oynamıştım,sonra doğum yapınca bıraktım, e sıkıldım artık evde sürekli bu sıpayla uğraş uğraş, dışarı çıktığım da yok zaten buna sardım yine, zevkli oluyo ben seviyom, hem bunda da kredi kartıylan altın satın alabiliyon haa ama ben altın satın almıyom, köy alıp 75 nüfusa getirip 20 altın beleşe getiriyom kaydirigubbakcemile3:jeyyar:
Cok gecmiş olsun yaaa :çok üzgünüm: rabbim acil şifa versin...bilirlim ne kadar zor :1no2:
sevginin ta kendisi :mymeka: bnm hödüğe kıslık montla eşetman takım aldım ama bna gelen bişe yok :dilcikar: dısarı yemeğe cıkalım dicekmiş ama o sıra perrdeci aramıs aksam gelcem die ondan kalmıs..len dingoz dısarı cıkcaksan sabahtan söölersin ben yemek yapmam..sen dısarı planını tee aksam 5 te yaparsan bööle oturur evde cartoonnetvorkte cizgi film seyredersin :mymeka:
amin canım :1hug:
ben gönderirim len davetiyeyi :mymeka: sen zaten aldın basını gittin bırakta azıcık ben alam :mymeka:
hemi ben daha tam anlayamadım leylusa ne anlatam kaydirigubbakcemile3 birlikteki herkes o yanlıs saldırıdan sonra benm bilmediğimi anladı..hani kendi birliğimden birine daldım ya 10 askerle birlikte kaydirigubbakcemile3 butun karızmam yerle bir kaydirigubbakcemile3
ibooşş sende gir feysbıka butun kılsızlar toplandık toplandık sorduk neden kıllandık kııııllaannndık kıllandık :roflol:
kes len hemen ortak olma altınlarıma, önce ben söledim :mymeka: allah cezanı vermesin çömeşliğini herkese belli mi ettin layn :roflol::roflol::roflol: girecem bende bu fesboka da bi fırsat bulup da kaydolamıyom, benim üyeliğim var da kendiadıma diil, kendi adıma bi üyelik ali m diom CADIARZU