2008 Ekim Anneleri

aaah ah nerde benim herif bööle süprüz yapcek, hiç daa görmedim ömrümde öle süpriz yaptığını, bakam bizim de 15 ekimde, ne haltlar karıştırcek merak ediom büyük ihtimalle deodorant alır yine :roflol::roflol:

Kız hemşoo nerelerdesin kız?

:roflol: Ya benimkide parfüm almış! :roflol: hemide avondan sipariş etmiş! kaydirigubbakcemile3 Ben ona doğumgününde switin yanına bide parfüm aldıydım bana demezmi ne yani aşkım ben kokuyomuyum ondanmı aldın bana bunu? ne alakası var dedim oda bana dün parfüm almış! :1shok: Ben şimdi bunu nasıl anliyim? Baktım suratına anladı zaten napayım ya ne beyenirisin bilemedim diyo! Ama parfüm harbi süper kokuyo bide deodorantını almış canım benim... Karım güzel koksun demiş garibim napsın? :mymeka:

aaah ah nerde benim herif bööle süprüz yapcek, hiç daa görmedim ömrümde öle süpriz yaptığını, bakam bizim de 15 ekimde, ne haltlar karıştırcek merak ediom büyük ihtimalle deodorant alır yine :roflol::roflol:

Kız hemşoo nerelerdesin kız?

:roflol: Ya benimkide parfüm almış! :roflol: hemide avondan sipariş etmiş! kaydirigubbakcemile3 Ben ona doğumgününde switin yanına bide parfüm aldıydım bana demezmi ne yani aşkım ben kokuyomuyum ondanmı aldın bana bunu? ne alakası var dedim oda bana dün parfüm almış! :1shok: Ben şimdi bunu nasıl anliyim? Baktım suratına anladı zaten napayım ya ne beyenirisin bilemedim diyo! Ama parfüm harbi süper kokuyo bide deodorantını almış canım benim... Karım güzel koksun demiş garibim napsın? :mymeka:
aman alıyo da noluyo kullandığımız mı var evdeyiz paso kaydirigubbakcemile3 avonun hangi parfümünü almış len, bende o püsküllü olan varya ondan var tee hamileliğimin başında avoncu bi arkadaşım hediye ettiydi haala duruyo kaydirigubbakcemile3 benimki parfin almaz paaaalı, deodorant ucuz :mymeka:

hamile olabilirmisin delikafaduldenakannehir

delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
Herkez aynı şeyi söylüyor... Yapmayın yaaa.. mafoldumben Nolamaz öle bişi.. imkansız çünki koruyucu iğnelerden vuruluyorum her 28 günde bir... Hayır hayır hayır!
Ben pazartesi sağlık ocağına gidiyorum! Evet bu durumu kesinleştirmek lazım! kafamçokkarıştı akannehir

aman alıyo da noluyo kullandığımız mı var evdeyiz paso kaydirigubbakcemile3 avonun hangi parfümünü almış len, bende o püsküllü olan varya ondan var tee hamileliğimin başında avoncu bi arkadaşım hediye ettiydi haala duruyo kaydirigubbakcemile3 benimki parfin almaz paaaalı, deodorant ucuz :mymeka:

o püsküllüden bendede var çok güzel kokuyo oda... benimki şey almış jetfemme diye bi parfüm yanında bide deodorantı indirimdeymiş zaten arkadaştan kataloğu buldum baktım... Esende başlamıcanmı yakında çalışmaya kız? Ozaman sürünürsün işte fenamı?

delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
Herkez aynı şeyi söylüyor... Yapmayın yaaa.. mafoldumben Nolamaz öle bişi.. imkansız çünki koruyucu iğnelerden vuruluyorum her 28 günde bir... Hayır hayır hayır!
Ben pazartesi sağlık ocağına gidiyorum! Evet bu durumu kesinleştirmek lazım! kafamçokkarıştı akannehir

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3niye olama z ayol bızdık var bizim bak o hamile nerdeyse doğurcek kaydirigubbakcemile3 ne zaman regl oldun en son CADIARZU

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3niye olama z ayol bızdık var bizim bak o hamile nerdeyse doğurcek kaydirigubbakcemile3 ne zaman regl oldun en son CADIARZU

bak şimdi benim normalde reglim 7 gün sürer ama bu iğneleri kullandığımdan beri 4 gün falan sürüyo. şuan reglim ama son günüm! Nolamaz işte ibolyacım nooolaaamaaazzz! Ay ya olduysa Allahın gücünede gitcek! töbe töbe ama olmasın yaa... Naparım ben ? İboş varya kafamı allak bullak ettin hee alacağın olsun! kafamçokkarıştı

günaydın canlarım..bugun evlilik yıldönümümüz :dilcikar: herifin anladıım kadarıyla umru deil.en azından aksama yemek yapma diyebilirdi giderken öküz :mymeka:

anacım hiç şikayet etme yasakkelime ayaklarını uzatıp keyif yapacaana kalkmısın börek yapmısın..şart mı :mymeka: bırak böreksiz olsun bu sahurda :dilcikar: yat dinlen :teselli:
tarifini ver bakem kaydirigubbakcemile3

oooowwww :1shok: allah korusun yaaaa :Saruboceq: leyla cok ama cok dikkatli olman gerekio.hacer cok hareketli..
ewde tek basına cocuu hacer puhahaaaa :roflol:

unutmadık özledik :mymeka: kış heldi ya dökülürsünüz artık :dilcikar:
nisan nasıl?tamerde buyumustur :a015: resimlerni gördüm ama sen yinede yaz neler yapıolar :asigim:

kaydirigubbakcemile3 tamam bi gün ayırırsam yazarım kaydirigubbakcemile3

evet acaip refleksleri var..bende bize yakın temiz bir havuz arıyorum cemreyi kışında götürebilim die.bu refleksleri 2 yasında kaybolucak çünkü..bunu desteklemek istiyorum opuyorumnanaktan
öncelikle evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun canım
he valla hacer cok arsız benim gözümü 4 değl 8 acmam lazım
örekte ya sıgara böregini kalı şeklinde yapıyosun içine kaşar pastırma domtes yesil bber ve maydonaz koyup kızartıyosun benim mıymıntı hefif pek beğenmedi ama diğerlri kapışş
günaaydın leyn millet :nazar: leyla len nasıl becermiş o zilli emniyet kemerinden sıyrılmayı, 5 nokta deelmi anam o kemer, ya geçenlerde benim sıpa da salıncağında mama yedirmiştim emniyet kemeri bağlı diye mutfağa gittim rahat rahat anaaam sen o emniyet kemerinden kurtul, salıncağın ayak yerine enlemesine yatmış kurtulamamış da ordan car car bağırıyo, bende durduğu yerde sıkıldı ona bağırıyo sandım, nolur nolmaz geldim bi baktım düşmesine ramak kalmışakannehirelif len kocan evlilik yıldönümünüzü kutladımı CADIARZU bi de meraaaaaaaaannnn alllah cezanı vermesin nerdesin len özledik heraldaa :mymeka: tamer napıyo, emekleme yürüme varmı, ne haltlar karıştırıyonuz bi anlat, nisan napıyo iyimi, başka ne yazcaktım unuttum kaydirigubbakcemile3
hee kız 5 noktalı bebe doga afet gibi sıyrılıp çıkmış bende güvende diye bakmıyom arkama döndümki diikiyoo
şşşşşşş celen bi de biz artık taktaklan aynı birlikteyiz, gitti benim rüşvet :roflol:
ne muhabbeti bu len oyun felan mı bana dee banda de bende geliyim oynayak
hayırlı cumalar 2008 ekim güzel ekim anneleriiiiiiiiiiiiiiiiiiii:))
dün gece geldik evimize babamız 23.30 da geldi çok şükür.annemlere zor geldi şimdide nerdeyse ağlayacaktı bizi uğurlarken.bu arada arabayla 15 dk aramız:))
banada zor geliyo valla annem yemek yapıyo,çocuk bakılıyo,işleri bitirip o alışveriş merkezi senin bu benim gezdik bugün evdeyiz iş yapıyoruz kuzumla.eşimin bavulu boşaldı makinede yemek pişiyor şimdide ortalığı süpürüdükmü allahın izniyle akşama kadar biter.
ben çok özledim valla hepinizi iyi alıştık burdan akrabadan bile yakınız:))
heeee bu arada Giray yine diş çıkardı teyzeleriiiiiiiiiiiiiiii olduk 12 dişliiiiiiiii:))köpek dişini ptesi çıkardı artık iyice belli şimdide sağ azı çıkıyor.dayısının yanına uğradık Çarşamba günü orda arkadaşı baktı çocuk dr süper buldu oğluşumu.10.350 olmuş kilosu 75 cm boyu,46,5 kafa çapı.herşeyi yedirebilirsin dedi .yoğurt bile kendine aldığın yoğurttan yedir artık 1 yaş gibi düşün kilosu zaten 1 yaşın üzerinde dedi.emmeye devammış biraz daha:))
hoşgeldin şeker dişleriniz hayırlı osun size yetişmek için 10 tane daha çıkartmamız lazm
o kadar yorgun ve bitkinim ki anlatamam.2 gündür hastanelerde mahfolduk.ben bişi değil ama yavrum perişan oldu ağlamaktan.öncesini biliyosunuz.ishaldi ama buna huzursuzluk ve ağlama krizleri eklenişnce doktora gittik.bağırsak enfeksiyonu dedi.calpol kullanın dedi.eğer ishalin yanında kusması olursa getirin 2 gün serum verelim hastanede kalsın dedi.sonra ertesi gün başka yere götürdüm idrar testi ve kültürü yapıldı.testte enfeksiyon başlangıcı var dedi.kültürü dün aldık bişi çıkmadı şükür.sonra en son kakasında kan gelince hacettepeye götürdüm yavrumdan kan aldılar,kaka aldılar.kaka kültürü bugün çıkıyo.kan sınırda çıkmış yavrumun bişi yediğ yok ki.beslenmesine çok dikkat et annesi dedi.ishalden iştahsızlık olmuş ama zorla da olsa ver dedi.şimdi biraz daha iyi.ama şu hastanede ağladıklarını 11 ay boyunca hiç görmedim.Allah hiç kimseleri düşürmesin hastanelere yokluğunu da göstermesin ama meleklerimizi hastalıklardan korusun inşallah kızlar.ağzı dili yok ki.karnım ağrıyo diyemiyo derdini anlatamıyo yavrum.inşallah bir daha hasta olmaz.elimden gelen her şeyi yapıyodum ama daha da dikkatli olacam.doktor öptürme yavrunu kimseye dedi.zaten salgın varmış dikkat edin kızlar.şimdilik bu kadar.Allah'ım şifa versin hastalara inşallah.

coook geçmiş olun ya cok üzüldümm off bebişlere bişey olmasın

öncelikle evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun canım
he valla hacer cok arsız benim gözümü 4 değl 8 acmam lazım
örekte ya sıgara böregini kalı şeklinde yapıyosun içine kaşar pastırma domtes yesil bber ve maydonaz koyup kızartıyosun benim mıymıntı hefif pek beğenmedi ama diğerlri kapışş

hee kız 5 noktalı bebe doga afet gibi sıyrılıp çıkmış bende güvende diye bakmıyom arkama döndümki diikiyoo

ne muhabbeti bu len oyun felan mı bana dee banda de bende geliyim oynayak

hoşgeldin şeker dişleriniz hayırlı osun size yetişmek için 10 tane daha çıkartmamız lazm

coook geçmiş olun ya cok üzüldümm off bebişlere bişey olmasın

allah allah nasıl çıkmış yaaa akannehirhea anam oyun oynuyok celen karısıylan, travian die bi oyun, saa davet gönderiiimmmi oynucanmı, yanlız celene sor o öğrendi artıkın kaydirigubbakcemile3 bayıltana kadar uğraştı o ayrı akannehir:roflol: leyla len bak sen ortalarda görünmüyon artık topic mıtarsız kaldı, o fesboku kafandan aşşa geçirecem ha :mymeka:
bak şimdi benim normalde reglim 7 gün sürer ama bu iğneleri kullandığımdan beri 4 gün falan sürüyo. şuan reglim ama son günüm! Nolamaz işte ibolyacım nooolaaamaaazzz! Ay ya olduysa Allahın gücünede gitcek! töbe töbe ama olmasın yaa... Naparım ben ? İboş varya kafamı allak bullak ettin hee alacağın olsun! kafamçokkarıştı

valla bilmiyom bi test yaptır işini garantiye al bari akannehir

o kadar yorgun ve bitkinim ki anlatamam.2 gündür hastanelerde mahfolduk.ben bişi değil ama yavrum perişan oldu ağlamaktan.öncesini biliyosunuz.ishaldi ama buna huzursuzluk ve ağlama krizleri eklenişnce doktora gittik.bağırsak enfeksiyonu dedi.calpol kullanın dedi.eğer ishalin yanında kusması olursa getirin 2 gün serum verelim hastanede kalsın dedi.sonra ertesi gün başka yere götürdüm idrar testi ve kültürü yapıldı.testte enfeksiyon başlangıcı var dedi.kültürü dün aldık bişi çıkmadı şükür.sonra en son kakasında kan gelince hacettepeye götürdüm yavrumdan kan aldılar,kaka aldılar.kaka kültürü bugün çıkıyo.kan sınırda çıkmış yavrumun bişi yediğ yok ki.beslenmesine çok dikkat et annesi dedi.ishalden iştahsızlık olmuş ama zorla da olsa ver dedi.şimdi biraz daha iyi.ama şu hastanede ağladıklarını 11 ay boyunca hiç görmedim.Allah hiç kimseleri düşürmesin hastanelere yokluğunu da göstermesin ama meleklerimizi hastalıklardan korusun inşallah kızlar.ağzı dili yok ki.karnım ağrıyo diyemiyo derdini anlatamıyo yavrum.inşallah bir daha hasta olmaz.elimden gelen her şeyi yapıyodum ama daha da dikkatli olacam.doktor öptürme yavrunu kimseye dedi.zaten salgın varmış dikkat edin kızlar.şimdilik bu kadar.Allah'ım şifa versin hastalara inşallah.
Cok gecmiş olsun yaaa :çok üzgünüm: rabbim acil şifa versin...bilirlim ne kadar zor :1no2:

a.s. Celencim nice yıllara canım! Sağlıklı ve huzur dolu daha nice 70 yıllara inşaallah! :nazar:

Kız bizde 2002de evlendik aynı bizimde yedi bitti işte!

Bişi sorcam insan sevdiğini boğmak isteyebilirmi? Bu sevgimi olabilirmi? kötükedihüso
sevginin ta kendisi :mymeka: bnm hödüğe kıslık montla eşetman takım aldım ama bna gelen bişe yok :dilcikar: dısarı yemeğe cıkalım dicekmiş ama o sıra perrdeci aramıs aksam gelcem die ondan kalmıs..len dingoz dısarı cıkcaksan sabahtan söölersin ben yemek yapmam..sen dısarı planını tee aksam 5 te yaparsan bööle oturur evde cartoonnetvorkte cizgi film seyredersin :mymeka:

allahım nice 7,17,ve 77 senelere inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
seversin tabiki canım kocacığını o senin kocişin çünkü:eek:puyorumnanaktan
amin canım :1hug:
allah allah nasıl çıkmış yaaa akannehirhea anam oyun oynuyok celen karısıylan, travian die bi oyun, saa davet gönderiiimmmi oynucanmı, yanlız celene sor o öğrendi artıkın kaydirigubbakcemile3 bayıltana kadar uğraştı o ayrı akannehir:roflol: leyla len bak sen ortalarda görünmüyon artık topic mıtarsız kaldı, o fesboku kafandan aşşa geçirecem ha :mymeka:

ben gönderirim len davetiyeyi :mymeka: sen zaten aldın basını gittin bırakta azıcık ben alam :mymeka:
hemi ben daha tam anlayamadım leylusa ne anlatam kaydirigubbakcemile3 birlikteki herkes o yanlıs saldırıdan sonra benm bilmediğimi anladı..hani kendi birliğimden birine daldım ya 10 askerle birlikte kaydirigubbakcemile3 butun karızmam yerle bir kaydirigubbakcemile3

ibooşş sende gir feysbıka butun kılsızlar toplandık toplandık sorduk neden kıllandık kııııllaannndık kıllandık :roflol:

valla bilmiyom bi test yaptır işini garantiye al bari akannehir

Len yok zaman kalmiiyo ondan yoksa faceye giriyomdda buraya girmiyom diye bisey yok hem facadeki herkeste kk daki ekim anaları simdi bizim eve de bi leptop vardi herkes kullaniyoduk genelde sabah evde olmuyodu hep telden girdigimden sadece kk ya giriyodum simdi esim ikimize bi leptop aldi pc den girince kk yi msn yi faceyi hatta senin dedigin siteyi hepsini aciyom sirayla dolasiyom gun iceriisinde cok az oturabiliyom hacerde huzur vermiyo yoksa burdan yine haberim var hep gecmisi okuyomn ama yazmak sıkintı oluyo

Son düzenleme:
Merhaba ekim anneleri ben de bir 2008 ekim annesiyim. 14 ekim doğumlu bir oğlum var. uzun zamandır takip ediyorum yazdıklarınızı ama katılmaya fırsat bulamamıştım. hazır oğlum uyuyorken ben de birşeyler yazmak istedim. güzel sohbetlerinize ben de katılabilirim umarım.
hoşgeldin datlumm
ilk sevgililer günüde benimkide bana almıştı avondan celebre diye bi parpüm sonra dogum günüm geldi aramış ta yine parfüm alacakmış adı neydi diyo ee her kutlamada parfümmü acan hem o daha bitmedi dedim ee ne alıyım diyo ya hiç romantik değil sonra gitmiş benim evde set başta olmak üzere dolu farım var kendide biliyo aynann önunde hergün görüyo gimiş yine almışş
Cok gecmiş olsun yaaa :çok üzgünüm: rabbim acil şifa versin...bilirlim ne kadar zor :1no2:

sevginin ta kendisi :mymeka: bnm hödüğe kıslık montla eşetman takım aldım ama bna gelen bişe yok :dilcikar: dısarı yemeğe cıkalım dicekmiş ama o sıra perrdeci aramıs aksam gelcem die ondan kalmıs..len dingoz dısarı cıkcaksan sabahtan söölersin ben yemek yapmam..sen dısarı planını tee aksam 5 te yaparsan bööle oturur evde cartoonnetvorkte cizgi film seyredersin :mymeka:

ben gönderirim len davetiyeyi :mymeka: sen zaten aldın basını gittin bırakta azıcık ben alam :mymeka:
hemi ben daha tam anlayamadım leylusa ne anlatam kaydirigubbakcemile3 birlikteki herkes o yanlıs saldırıdan sonra benm bilmediğimi anladı..hani kendi birliğimden birine daldım ya 10 askerle birlikte kaydirigubbakcemile3 butun karızmam yerle bir kaydirigubbakcemile3

ibooşş sende gir feysbıka butun kılsızlar toplandık toplandık sorduk neden kıllandık kııııllaannndık kıllandık :roflol:

puhahahaa güzel di tutttum bunu
o oyun neyse ben hiç bulaşmiim bağimılık ve hırs yapıyo kaynım deli gibi sabahlara kadar oynar bi oyun vardı gemi felan var adını bilmem o zaman 200 milyona mı ne gemi satın aldıı kredi kartı çektiriyo gerçek değil bişey değil bişey degil pc deki oyunun içindeki gemiye param verilirmi onuda batırdılardı zaten onu ınadım başıma gelir felan facedeki oyunlara sardım zati birinde 1. lige oturdum amme ötekinde zambakla nihal garısını geçemedim hersey süper amma matamatiğim iyi değil heseplamada az puan alıyom yaavv

hoşgeldin datlumm
ilk sevgililer günüde benimkide bana almıştı avondan celebre diye bi parpüm sonra dogum günüm geldi aramış ta yine parfüm alacakmış adı neydi diyo ee her kutlamada parfümmü acan hem o daha bitmedi dedim ee ne alıyım diyo ya hiç romantik değil sonra gitmiş benim evde set başta olmak üzere dolu farım var kendide biliyo aynann önunde hergün görüyo gimiş yine almışş

puhahahaa güzel di tutttum bunu
o oyun neyse ben hiç bulaşmiim bağimılık ve hırs yapıyo kaynım deli gibi sabahlara kadar oynar bi oyun vardı gemi felan var adını bilmem o zaman 200 milyona mı ne gemi satın aldıı kredi kartı çektiriyo gerçek değil bişey değil bişey degil pc deki oyunun içindeki gemiye param verilirmi onuda batırdılardı zaten onu ınadım başıma gelir felan facedeki oyunlara sardım zati birinde 1. lige oturdum amme ötekinde zambakla nihal garısını geçemedim hersey süper amma matamatiğim iyi değil heseplamada az puan alıyom yaavv
buyur burdan yak biz traviana sardık leyla karısı fesboktaki oyuna sardı :1closedeyes: leyla anam bana bağımlılık yapmıyo artık böle şeyler, ben yılllardır oynuyom bu oyunu, hamilelikten önce oynamıştım, hamileyken de oynamıştım,sonra doğum yapınca bıraktım, e sıkıldım artık evde sürekli bu sıpayla uğraş uğraş, dışarı çıktığım da yok zaten buna sardım yine, zevkli oluyo ben seviyom, hem bunda da kredi kartıylan altın satın alabiliyon haa ama ben altın satın almıyom, köy alıp 75 nüfusa getirip 20 altın beleşe getiriyom kaydirigubbakcemile3:jeyyar:

kes len hemen ortak olma altınlarıma, önce ben söledim :mymeka: allah cezanı vermesin çömeşliğini herkese belli mi ettin layn :roflol::roflol::roflol: girecem bende bu fesboka da bi fırsat bulup da kaydolamıyom, benim üyeliğim var da kendiadıma diil, kendi adıma bi üyelik ali m diom CADIARZU

mrb kızlarrrr a.s.
sonundaaa döndümm yuvayaaa :lepi: hepücüğünüzüüü çok özlediimmm çokkkk Şeniz umarımm bebişlerimiiz ve güsell annelerii iyidirr :Saruboceq:
hatunnnlarrr beniii unuttmadınızzz demiiiii lülülülülülü

merancım hoşgeldin canım...unuturmuyuz hiç..tamer nasıl?büyümüştür...çok çabuk büyüyorlar yaaa..yürüyor mu emekliyor mu???yaz hemencikin..

Merhaba ekim anneleri ben de bir 2008 ekim annesiyim. 14 ekim doğumlu bir oğlum var. uzun zamandır takip ediyorum yazdıklarınızı ama katılmaya fırsat bulamamıştım. hazır oğlum uyuyorken ben de birşeyler yazmak istedim. güzel sohbetlerinize ben de katılabilirim umarım.

tukucan hoşgeldin canım..tabiki katılabilirsinn gel buyurr...

Hee sorma! Dün patron geldi yanıma Serpil dedi hadi sende çıkabilirsin! Bizden bir saat önce çıkan bayanlar var onlar bizden bir saat önce gelip ona göre erken çıkıyolar... Hadi dedi sende onlarla beraber çık... Dedim ben iyiyim saatimde çıkarım... Hadi hadi dedi... Allah allah dedim eşime baktım ne bileyim ben anlamında omuzlarını çekti hadi çık bari hem iftara anneme yardımın dokunur... İyi dedim neyse aldım ben çantamı çıktım. Eve gittim evde kimse yok nerden bu millet... Baktım not var biz iftara anneannenlerdeyiz siz yapın bişiler yiyin... Kızdım dedim dünden neden sölemio kimse takmıo beni... Tam üstümü deiştircem tel. çaldı eşim: Aşkım ben geç gelcem haberin olsun bilmemne abile biyere gitcez... Nereye? İşimiz var herşeyi bilmek zorundamısın! Beynim kaynadı birden... Git dedim bütün işlerini gör sabaha kadar vaktin var eve sakın ama sakın gelme... süprizzzzz İyi tamam ozaman hadi gitmiyom aç kapıyı madem demezmi öküz! :1shok: nasıl yani? Yemek için dışardan bişiler almış sonra güllerimi unutmamış! Ama ben adama hala daha bi bakıyom dövcem! Sinirim geçmedi ki çok kötü oldum ya! Oda benim gibi hediyesini önceden hazırlamış zaten! Yedik içtik falan ama sonra bizde anneannemlere gittik çünki orada dayımlar var bugün almanyaya yolcular izinleri bitti malesef! Biz işteyken uçacaklar onlarla vedalaştık! Sonra kayınvaldemlerle hepberaber eve geldik!
Ama ömrümden ömür gitti... Eşşek sürprizi bu insan bu kadar üzermi ya? Ben kıyamazdım şahsen! Tam camış işte! Çok üzgünüm çoook

ben sana ne dedim serpilllll????çıktı mı dediğimmm:))))evlilik yıldönümünüz kutlu olsun bu arada:)))

celencim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canımmmm...daha nice yıllara inşallahhh...

Ay kizlar hacer ben yemek yaparken.yanimda duruyodu firinli ocagin kapagin tutulan yerinden tutmus kalmis arkami donmem le kapagin acilmasi bi oldu nasil cekmisse ben bile bi elimde tepsiyle tek elli zor aciyom bu cekmis kapakla birlikte yyere yapisti b donduum kapak sak kapandi allah korudu ya cunku ocakte yemekler pisiyodu kendine bisey oldi yere serildi ama bisey olmadi sadece benim panigime ve kapagim kapanma sesine korktu ya cok tehlikeli ya dunde markete girdim sebze aliyodum haceri reyonlarra yaklastiramiyorum cekip dokuyo biraz ileri koydm sebze seciyorm arabanim emniyet kemerinden siyrilip cikiyo ya bide kollarindan gecirip gobeginde takilan cinsten kurtulmu kemerden ayaga dikilmis bide artiz biyerede tutunmamis oyle hic biyerden tutmadan dikiliyo ayakta bi dondum kabus gibi bakiyo bana ya dusse basini betona carpsa off fillerden firlamis gibi bebe ya hep aklima su evde tek basina felan diye filmlerdeki yaramaz bebeler geliyo geleceke onun gibi olurmu acep

leylacom valla ucuz atlatmışsın ...bizimkide nerde ne yapacağı belli değil..yürüteçine tutunup kalkıo..gerçi nereyi bulursadaaa...offf şimdi artık 2 değil 4 gözümüz olacak..çok dikkat etmemiz lazım...

Kaçınılacak besinler

Bazı besinler bebekler ve çocuklar için boğulma tehlikesi oluşturabilir:

Üzüm taneleri
Sert şekerler, jelibonlar
Fındık, fıstık, leblebi gibi çerezler
Patlamış mısır
Çiğ havuç, yeşil fasulyeler veya herhangi bir sert sebze
Çekirdekler (kabak çekirdeği veya ayçekirdeği )
Herhangi bir besinin büyük parçaları: et veya patates gibi

Aşağıdakiler farklı yaştaki ve farklı iştahlara sahip olan küçük bebekler için bazı ipuçlarıdır.

1 Yaş

1 yaşındaki çocuğunuz, iştahı ve büyüme hızı azaldığından artık bir şey yemiyor gibi görünmektedir. Bu sizin onu lezzetli ve sağlıklı atıştırmalıklarla cezbetmeye çalışmanız için bir nedendir. Bu yaştaki bebekler "elle yenen besinler" için hazırdır.

Yumurta dengeli besin bileşenlerinin iyi bir kaynağıdır. Bebekler yumurta sarısındaki ekstra demirden faydalanabilir. Fakat bazı bebekler yumurta beyazına alerjik olabilir, bu durumda oluşabilecek bir reaksiyon için bebeğinizi dikkatli şekilde izleyin. Çırpılmış, yağda pişirilmiş yumurtalar gün boyu lezzetli bir seçenektir. Kolesterol hakkında endişeniz olmasın - bebeklerin buna sizden fazla ihtiyacı vardır. Haftada üç veya dört yumurta iyidir.
Taze meyveler ve kendi hazırlıyacagınız meyve sularını tercih edin; meyveler vitaminler ve diğer bileşenlerin önemli kaynağıdır. Çocuğunuza taze, sulu şeftaliden, veya lezzetli yumuşak muzlardan küçük dilimler verin ve ne kadar seveceğine bir bakın!
Küçük peynir küpleri, sütü sevsin sevmesin ona kalsiyum vermenin iyi bir yoludur.
Pişirilmiş küp küp patatesler oldukça iyi bir seçimdir.Çocugunuza kızarmış patates vermemeye dikkat edin.

canım benim harika bilgiler bunlar.tamda bizi anlatıo valla..yoruldum ama okurken gözlerim karıştı:))

günaydın kızlar bişi sorcam benim oğlan 1 haftadır gece mama emmek istemiyor 12 30 da ve 4 30 da içerdi ama içmiyor.. artık bırakması normal mi.. bi de uyanınca hemen mi veriyonuz kahvaltıyı yoksa sonra mı sanırım yine diş gelicek geçen sefer de böyle olmuştu[/QUOT

bırakıomu acaba???ama yavrum acıkır yaaa..ben geceleri en az 3 en fazla 5 kere mama veriorum.ağlayarak uyanıo gözler kapalı veriorum mamayı uyuyo sonra..2 saat sonra falan yine...derken sabah oluyo:)))

X