2008 Ekim Anneleri

vela havle vela kuvvete illa billahim aliyyül azim çek içinden canım.yaşadıkların kolay şeler değil.bozma moralinide.olan sana olduğuyla kalır...

ay valla bahsederken benim midem bulandı.ama vermekte lazım yaaaa...daha sağlıklı olurlar.daha çok küçükler şimdi onları biler kuvvetlendircez..bizde geçicez canım o yollardan.sen önde gidiosun bizlerden..hadi bakalım verebilcen mi bizede yaz nasıl yedirdiğini bizde yaparız...

merveseyy;8846696 [COLOR="Red" .!.:
canım çoookkk geçmiş olsun...temiz çıktığına çok sevindimmm....[/COLOR]
saol meervecim :1hug:

ya ben ne dokunurum ne pişirebilirim o beyni :1no2: oofffff napcez beeee

Yok canım ya ben karışırmıyım hiç. Ama üzülüyorum tartıştıkları zaman kendimi o annenin yerine koyuyorum gerçekten zor bişi. Benimde oğlum var benimde yarın öbür gün gelinim olacak. Hepimizin yaşı ilerliyor. Hep bunları söylüyorum üç gündür eşime. Tamam adam haklı gerçekten benim kayınvaldede arnavut inadı var. Hiç hatasını kabullenmez.

Ama artık eşimede ses etmiycem karşıdan izlicem bıktım çünki azarı ben işitiyorum. Yesinler birbirlerini iyilikte yaramaz bunlara! :umursamaz:

vela havle vela kuvvete illa billahim aliyyül azim çek içinden canım.yaşadıkların kolay şeler değil.bozma moralinide.olan sana olduğuyla kalır...

Tesellimi dualardan buluyorum zaten herşeyi Allaha havale ettim. Bundan sonra karışmıcam benim artık aklımda sadece çocuklarım olcak naparlarsa yapsınlar umrumda deil. Okula başlıcak çocuğum iki hafta sonra kafamı şişiremem bunlarla umrum deil artık... Onların umrunda deil olan dedin gibi bana oluyo... Nasıl olsa barışcaklar...klava:

aile meselelerini düzeltmek ger-cekten cok zordur.hele bööle karısık olınca..allah kolaylık ve sabır versin :teselli:

Evet Allah bana sabır versin! Bende başka bişi istemiyorum artık bunaldım bunların aralarında... Konuşmuyorumda... Bakalım napcak beyefendi yarında Evlilik yıldönümümüz... Merakla bekliyorum yarını... gönlümü alcakmı konuşmucakmı görcez! :umursamaz:

saol meervecim :1hug:

ya ben ne dokunurum ne pişirebilirim o beyni :1no2: oofffff napcez beeee

Ben balık bile temizleyip pişiremezken beyin hiç pişiremem! bööğğğ... Hadi be ne beyni başka bişiden alsın onun vitaminini... İlla beyinmi yiceklermiş? Benim oğlana ben daha beyin yedirdiğimi hatırlamıorum... Ki mutlaka hatırlardım... offf ya iğrenç...kafamçokkarıştı

meerabayın millet
yavrum bu işler zor işler. hepimizin az çok böle sıkıntıları var yapcak bişiy yok katlancaz, sen karışma bırak yesinler birbirlernii, sen çocuklarınla ilgilen, hani çocuk kavgasına karışılmazmış ya, bu da öyle, karışma sonra sen kötü olursun, en ufak bişey bile söyleme, eşin de sinirini senden çıkartmaya çalıştığını anladığın an hiç tepki verme, onu umursamıyomuş gibi davran, sen tepki verdikçe üzerine gelir, bir de ben yanlış mı anladım senin görümcen sizin iş arkadaşınızla mı kaçtı, bi de sonra kocasıyla geri barıştı öölemi akannehir

bizimde cuma günü evlilik yıldönümümüz bakam ne yapck bizim düşüncesiz şakkıdı

bende balık elleyemem....laelaelaelaelae ceset gibi kafamçokkarıştı

haklısın canım benim bende öle yapcam zaten... Aynen öle canım doğru anladın! Şaşırmanda normal... akannehir

Ben balık kokusuna öğürürüm :bbo: hayatta murfağa girmem balık pişerken... Ya eşim ya kayınvaldem yapar... Yapamam napayım ama yerim hemde güzel yerim! cokacimcoook
Ciğerden hele nefret ederim hem kokusundan hem tadından... Kimse bana yediremez ciğeri... Yerken sanki bütün kokusunuda yiyorum doluyo göle ağzıma böğğ... Hüseyine yediririm ama... Mecburiyet naparsın akannehir Ama ben kalkarım masadan yerlerken kokusundan sanki benim yediğim yemektede ciğer varmış gibi gelir... :sinifsinif:
Öle kelle paçadır işkembedir hayatta yiyemem... :umursamaz:

Ya bakalım bizimki netcek ben hediyede falan deilim hee... Bi tatlı söz bile yeter yani oda bunu bilir... Aslında bide bi denecik gül olsa yanında fena olmaz hani... opuyorumnanaktan Ama yarında sürdürürse varyaaa... Yaktım ozaman çırasını... kötükedihüso

Allah yardımcın olsun canım.Üzme kendini.İnşallah bir an önce düzelir eşinle aran.ne mutlu sanaki iki tane sağlıklı evladın var.Onları düşün ve mutlu ol canım.

Allah yardımcın olsun canım.Üzme kendini.İnşallah bir an önce düzelir eşinle aran.ne mutlu sanaki iki tane sağlıklı evladın var.Onları düşün ve mutlu ol canım.

Sağol Altuğcum zaten tek düşüncem çocuklarım... Eşime gelince paşa gönlü bilir valla... isterse konuşmasın daha bi kaç gün sonra ama paşa paşa konuşur... O zamandan ağırdan alcam... Her zaman alttan almaktan bıktım usandım artık... Kimseye taviz yok bundan sonra... kötükedihüso

RABBiM
Sevginin ışığı çocuğumun üzerinde parlasın.
Bütün hastalıklardan ve zararlardan koru onu..
Küçük ruhunda gülücükler yeşert ve rahmetinle onu rahatlat ki huzurlu uyusun..
O,benimle konuşmak için çok küçük,isteklerini ve cilvelerini insan sözlerine çevirmek çok zor.
Ama senin için,onun küçük sesleri birer duadır biliyorum.
Ağlamasıyla senden yardım istiyor ve merhametin için ağlıyor.
Küçük bir çocuk olmasına rağmen senin yollarını öğrenmesini sağla.
Büyüdüğünde senin sevgin yolunda,senin sözünün rehberliğinde yürüsün.
Ona hayırlı bir ömür nasip et.
Ve yaşlılık çağına geldiğinde sonsuz sevgi ve merhametinin bilincinde,emin bir sevinçle ölsün.
Senden onun zengin veya ünlü olmasını istemiyorum.
Ama seni severek,gerçek tevazu ile insanlara hizmet ederek,dua ile yaşamasını senden istiyorum
Onu sev Rabbim..Ona gülümse...

Arkadaşlar bu dua çok hoşuma gitti... Sizlerle paylaşmak istedim buradan başka bi topicten alıntı yaptım...

ayy deli olcam ya kızlar saatlerdir ağlıyo.mafoldumbenne yaptıysam mutlu edemedim.akşam üstü gezmeye çıkardım.ağlaya ağlaya geldik:çok üzgünüm:emzirdim..uyutmaya çalışıyom.10 dk bi ağlıyo..kaldırdım.oyunlar oynadım..yok yok yok sürekli ağlıyo ve yakamı bırakmıyo sımsıkı tutmuş.mamasını zor hazırladım.çığlıklar attı resmen odada bıraktım diye.mafoldumbenağlamaktan yemedi zaten..fitil yapayım dedim.ıkınıp ıkınıp geri atıyo ya deli oldum bi fitili koyana kadarakannehirtekrar emzirip uyuttum ama 10 dk bi uyanıp ağlıyo..off ya eşimde nöbette yine..elimde ayağımda derman kalmadı yaaa..dişlermi zorluyo acaba.yavrum ne çekti şu dişlerden yaa..11 aylık olduk hala ne gece uykusu düzeldi,ne gündüz...isyan etmiyorum Allah'a şükür sağlıklı bi evladım var.ama bazen sabrım taşıyo işte..mafoldumben
neyse kaçtım ben..fazla kafa ütülemiyim gece gece:a015:

gerçekten çok güzelmiş..çok iyi geldi şu an banasenağlama
teşekkürler

patoşum her ağlamada fitil atma..belliki var bi sıkıntısı..ya ağrı kesici bi surup ver yada dişlerine jel sür..yada anason-rezene kaynat..yavrum nasıl acıyo kimbilir.
zaten bebeler dişleri cıkarken "annem cektiğim acıyı bilse beni pamuklara sarardı" derlemiş mafoldumben

hmm bende var bu dua..ve daha bir sürü..pc ye kaydettim.bide ezberleyebilsem :çok üzgünüm:

günayın yine uykuszu bi gece geçirdik herzaman odugu gibi bide şimdi sahura kalkma var kesintisiz uykusuzuk gibi bişey oldu

ayy cok gıcık oluyorum bu duruma oturmak istemiyorum inan deli ediyo çünkü gecen tak tak vudu ses kartı yanmış bi kac gün serviste bekledi tamir oldu geldi
iboşş üye işlemi tememdir
bende üye oldumm
baş şişirmek olurmu canım dö içini elimizdenbişey gelmz ama dinleriz seni

puhahhaaa cesetmii o zaman tavuk da elleyemezssin sen merhumu nasıl bilirdinizz len sabah sabah ii odu bu puhahahaa

Merhaba ekim annişleri :)
nihayet yeni evimi kiraladım haftaya tasınıcagım herhalde off off ramazanda da cekilmez bu dert ama bu sefer kararlıyım insallah ev almadan bu evden cıkmam ay kızlar mübarek günler dua edin de en kısa zamanda bir mucize olsun ben de ev alıyım işi de bırakıyım kuzumla oturup evimin tadını cıkarıyımm .coook yoruldum calısmakdan

günaydın mirmirmirmir bizde uykusuz bir gece gecirdik mirmirmirmir 2 saate bir uyandı..tam uykunun en tatlı yerinde kalkmak koyuyo be
patoşun dediği gibi 1 yasına giricekler nerdeyse neden hala öğrenemediler bunlar gece uykusunu Çok üzgünüm çoook

he bizimde serviste kaldıydı ya 3 ay önce.300 milyon bayıldık akannehir kablonun girdiği yeri kırmıs biizimkide kaydirigubbakcemile3 bide şarj kabloosunu kemirmiş şimdi tel acılmıo sarjı bittiğinden kaydirigubbakcemile3

aynı isimlen oldun dimi ba yazdık ekim analarına gördünmü kaydirigubbakcemile5

he tavuk balık elleyemiyorum..dielki kelle dil göz ellicem :1ninca: merhum tavuk efendiylen merhume balık nene puhahahaa :roflol:

peracım hayırlı olsun yeni eviniz..inşallah gzl içine sinen bir evin olurda burdan ööle cıkarsın...nerden nereye tasınıon şindik?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…