- 29 Nisan 2008
- 6.431
- 2
lülülülülülü sülemem :dilcikar: sen bunu bilionmu :icecream: kaydirigubbakcemile3 onu öörende gel :icecream:Celen sana bişi diyimmi?
Dicem sıkı dur! söylüyorum: Ben seni hiiiiiiçççç kıskanmadım! :dilcikar:
Kıskandım lennnnn!!!!! Çok üzgünüm çoook Ohhhh gez gezebildiğin kadar. Utanmıyon demi? Hem adamla küs hemde fıldır fıldır geziyon adamla! :roflol: :roflol: :roflol:
Ay ben benimkini küsken hayatta kaldıramam biyere!
Nasıl ediyon kız bunu banada fısıldayıver! hadi hadi lütfeenn! Diyivermem hiçkimseye! :Saruboceq:
bende sizi hiç kıskanmadım :dilcikar:Ya benim kız gündüzleri yarımşar saat uyuyo ama geceleri şükür sabah sekize dokuza kadar uyanmıyor. Gece onikide bi uyuyo tamamdır.
Hepbir ağızdan maşaallah diyin bakem.
Bu gece uyumaz uyanırsa sizden bilirim bak! klava:
Bizimde iki dene dişimiz var altta! Üstlerde kabarmış ama daha pırtlamadılar. veriyom eline koca salatalık damaklarını onla kaşıyo. Dişliğini almıyor ama! :ecrin_bebek:
nerdeeeeeee on tane diş bizde? nerdeeee kaldıpta yürümek? Tembel bu kız tembel hep yerde hep emekliyo. sonrada upuzun yatıveriyo yere yoruldumu! Hiç anasına çekmemiş :jeyyar: naniknanik sositososito
pende ferdim :lepi:sagol canim arkadasima.s.:1hug:Şeniz iyiki varsiniz kizlar bir tanesiniz siz hepiciginiz ŞenizŞenizŞeniz