- 5 Aralık 2007
- 1.071
- 0
hay Allah iyiliğini versinkaydirigubbakcemile3ne çok güldüm hacere yaaaKizlar hacere baş baş yapmayi ogrettim kizimm baş baş yap diyom kafasina bi vuruyo şap şap kendini dovuyo sanarsiniz
hoşgeldin bacım nerelerdesin yahuuu:umursamaz:merabayın millet ben geldim
geçmiş olsun canım.şimdi nasılsın.a.s.he söölersem günaha girerim vallaa kaydirigubbakcemile3 hemi burdaki butun karılar kılsız bak kıllatan varmı hiç :sm_confused:
gecmiş olsun allahım beterinden korusun :Saruboceq:
Bak meraktayım phatoşşş celen kıl o demiyo bişi bana bare sen söyle !
aydınlatılıcak bir konu yok elifcim..senin aydınlanman lazım :icecream: aydınlanmak içinde 1 sene öncesine dönmek gerekir teeee çiçek sulama zamanlarına lülülülülülü
başım catlıo laelaelaelaelae ben kaçar :a015: buarada domat doorarken tırnağımın içine bıcak girdi :bbo: bayılceeim az daha :1no2:
günaydın ekim anneleri maşallah yürüyen bebekler varmış.benim tembelin hiç niyeti yok.ne yürüme ne emekleme.biz sürünerek gidiyoruz.tembel benim oğlum tembel.yağmurumuza bugün bendende bol bol oy gidecek.bugün çalışmadığım için yeni gördüm yarışmayı.öpüyorum ekim bebişlerini.
herkese günaydın
Giray sanırım çok zorlanıyo bu kez dişini çıkarırken çünkü çıkan diş köpek dişi(
bir görseniz hiçbir yerde durmuyo ya deli etti dün beni şimdi uyuyoda bir bakınıyım dedim bende.
kısmetcim yine atarım oyları birazdan meraklanma sen:))
celenim geçmiş olsun yaaa dikkat et kendine:))
good morning ekim anacıklarım opuyorumnanaktan basım gecmedi catliii laelaelaelaelae gecemiz güzel gecicekti ama hödüğümün yüzünden telef olduk gene Çok üzgünüm çoook cemrecik misler gibi uyudu bu gece taaaki 3 e kadarbasımın ağrısından uyuyamadım kalktım ilaç alamaya gidicem.bi baktım eşim öküzüde kalkmıs sen yat ben getirim dedi (gene allah razı olsun)ama ööle bir ilaç alamaya gittiki allaahııımmmmm kafamçokkarıştı dolaptan haldur huldur cıkarmalar ilacı suyu damacanadan doldurmalar salak git şişeden dök onu bırak yanı basımda su var dimi hadi dedim uyku sersemi akıl edemedi.neyse getirdi bu ilacı içtim ben dedi bi wc ye gidiim.dedim kapıları kapat ışığı yavas aç.sanki onu ben demedim.o ışığı acması şaaakkk sifona basması foooşşşş delikafadulden ama dellendim iicene Çok üzgünüm çoook e tabi o kadar sese kıpırdanan cemre uyandı ağladı basım catlamasa sorun deil :1no2: al o herifi boğazla orda Çok üzgünüm çoook
gecmiş olsun diyen canlarım cok saolun buyrunnnnnnnnn biraz sızladı gece ama suan bişe yok şükür :Saruboceq: tırnak kısa olunca cırt die giriverdi :bbo:
geçmiş olsun canım tırnağa batması çok kötü oluyo çok acır
bugün gülçe çok kötüydü beşiği sallamkatan kollarım sızlıyor sabaha kadar yarım saat bile uyumadı yani beşiği bırakırsam hep beşiği sallamamaı istedi normalde 45 dakikaga bir uyanıyordu emziğini verince geri uyuyordu bugün çok sıkıntısı vardı hep mızırdanarak ağladı hiç ya hiç sabaha kadar beşik salladım ama iyiyim şükür allah yardım ediyor sahurda su bile içmedimki yatakta 5 dk fazla durim diye
:çok üzgünüm: hay allah teksin bide canım yaaa nasıl zor olmustur sana :çok üzgünüm: yavrum annen veya abla/kızkardes neyin yokmu gelseler :çok üzgünüm:
anaaa geçmiş olsun allahım bidaa yaşatmasın sen ne iş yapıyn tatlım cocuklara kim bakıyooSenden korkulur! :1shok:
Ama olsun ben önce başladım oylamaya hepiniz daha bulamıyoz edemiyoz dediniz!
Kızlar şuan burda deprem oldu!
:icecream::icecream: canımın içi muzlu pasta veya mercimk gibi bişey anna işte hacer e bizde ok gülüyoz cok komık sıpaşşşt celen ne kız bu:icecream:nun anlamı hee.saftirik etttin bizi iyicee
hay Allah iyiliğini versinkaydirigubbakcemile3ne çok güldüm hacere yaaa
hoşgeldin bacım nerelerdesin yahuuu:umursamaz:
geçmiş olsun canım.şimdi nasılsın.a.s.
good morning ekim anacıklarım opuyorumnanaktan basım gecmedi catliii laelaelaelaelae gecemiz güzel gecicekti ama hödüğümün yüzünden telef olduk gene Çok üzgünüm çoook cemrecik misler gibi uyudu bu gece taaaki 3 e kadarbasımın ağrısından uyuyamadım kalktım ilaç alamaya gidicem.bi baktım eşim öküzüde kalkmıs sen yat ben getirim dedi (gene allah razı olsun)ama ööle bir ilaç alamaya gittiki allaahııımmmmm kafamçokkarıştı dolaptan haldur huldur cıkarmalar ilacı suyu damacanadan doldurmalar salak git şişeden dök onu bırak yanı basımda su var dimi hadi dedim uyku sersemi akıl edemedi.neyse getirdi bu ilacı içtim ben dedi bi wc ye gidiim.dedim kapıları kapat ışığı yavas aç.sanki onu ben demedim.o ışığı acması şaaakkk sifona basması foooşşşş delikafadulden ama dellendim iicene Çok üzgünüm çoook e tabi o kadar sese kıpırdanan cemre uyandı ağladı basım catlamasa sorun deil :1no2: al o herifi boğazla orda Çok üzgünüm çoook
gecmiş olsun diyen canlarım cok saolun buyrunnnnnnnnn biraz sızladı gece ama suan bişe yok şükür :Saruboceq: tırnak kısa olunca cırt die giriverdi :bbo:
Selam kızlar!
Nabersiniz bakalım valla ben bugün bomba gibiyim. Gecede herzamanki gibi iyiydi Allahıma şükür! Kızım annem çalışıyor diye acıyor bana! Dün gündüzde ilk kez üç saat uyumuş kayınvaldem bir ohhh çekmiş yazık!
Zeynepcim inşaallah çok sıkıntı çekmeden çıkarırsınız dişinizi!
Celen kız noldu? Nettin sen öle? Geçmiş olsun gulüm! İnsan çok kötü oluyor bilirim! Bende bir kere daha evli deilken ( hani daha o sulama çalışmaları yokken :icecream: ) annemle yemek yapıyoz teneke salçayı açtım annemde tutuyo yanımda bende hararetli bişiler anlatıyorum tam o sırada elimi indirmemle cırrrtt. Allahım ben o kanı görür görmez heryer kapkaranlık ışıklar kapandı. bayılıyodum az kalsın! :roflol:
Celen :icecream: terbiyesizsin! :dilcikar: :icecream:
nie terbiyesiz oluyim kızım :dilcikar: doğanın kanunu bu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
biz yarın hastaneye gidiyoruz :a015: cemreye sonda takılıcak ve idrarı alınıcak mafoldumben bızdııııkkkk nirdesin bacım sana sorceklerim var :çok üzgünüm: