herkeslere günaydın:çok üzgünüm
ff kızlar canım çok sıkkındün idrar tahlili için hastaneye gittik.önce böbrek ultrasonuna girdi yağız ve nasıl ağladı anlatamam.neyse çiş yapmasını beklerken bu arada göz muayenesine girelim dedik istiyoduk bayadır.gözüne 10 dk arayla bi damla damlattılar:çok üzgünüm:çok yakan ve ateş yapan bişeymiş.bide orda ortalığı yırttık..neyse sonra bi makine tuttu dr.baktı gözlerine hafif astigmatı çıktı oğluşumun:çok üzgünüm:2 yaşında tekrar gitcez.baştan sıkı tutmak lazım işi gitmeyeniniz varsa gidin mutlaka kızlar.neyse 2 sa.sonra çişini yaptı ve tahlil sonucunu tekrar dr.a götürdük.bu esnada sevgili eşim hocam bi pipisine bakarmısınız anormal bi durum varmı dedi
kaşla göz arasında bi baktım çocuk ağlama krizne girdi..noluyo dedim.adam pipi ucu birazcık dar diye deriyi aşağı doğru soyuyo..kanıyo falan..ayyyy içimin yağları eridisenağlama..tüm gün ağlamıştı zaten.üstüne bu acı mahvoldu çocuk.eve geldik biraz uyudu, çığlık çığlığa uyanıp ağlıyo.oyun oynarken birden bire sıçrayıp ağlamaya başlıyo ve 10 dk falan hiç susmuyo.meğer çiş yaptıkca pipisi yanıyomuşsenağlama.akşam altını alayım dedim bi baktım çiş yaptıkça kanamışmafoldumbenresmen sünnet sancısı yaşıyo.anestol falan sürdük,fitil yaptık biraz rahatladı gece.ama sabahtan beri napcamı şaşırdım.sürekli ağlıyo,emekleyemiyo bile..ters dönünce pipi altta kalıyo ya:çok üzgünüm:komşum bile dedi niye böyle bşey yaptırdınız sünnet olsaydı daha iyiydi.bari 1 kerede kurtulurdunuz.valla akşamdan beri eşime ve dr.a söyleniyorum,pipi ucu darsa sünnet olurdu ne diye canını yaktınız bu kadar
eşimde çok pişman oldu zaten..inşallah yarına kadar hafifler biraz ya:çok üzgünüm:
ya bi türlü karar veremiyorum,yağız emmeee diye tutturuyo sürekli..çok düşkün olmasa önemsemicem..bi yandan tutmak da istiyorumkafamçokkarıştı
ayrıca sultan ahmette iftar çok güzel bi duygudur.biz eşimle her yıl mutlaka giderizyerimseniben
çok teşekkür ederim canım.yorumların içinde tşk ederimŞeniz
ayyyyyyyyyyyydelikafaduldenbugün beni gülümseten tek haber bu oldualkisalkisalkisçok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah:Saruboceq::Saruboceq:...
bu arada para oruç karşılığı oluyo canım.hocalar açıkladı hep.ama gerçekten tutamayacak bi manin olacak..yanlış hatırlamıyosam bi kişinin 1 günlük yemek ücreti kadar hesaplayıp 30 la çarpıyosun.:uhm:
Allah yardımcın olsun:çok üzgünüm:göğüslerim ilk aylardaki gibi acıyo..emzirirken kendimi sıka sıka bi hal oldum.ama Allah'a şükür sütüm geliyo hala..son damlaya kadar emzirmeye devam:lepi:
canım yağız emiyo ve çok da düşkün.emmekten zevk alıyo.emerken arada bi kafasını geri çekiyo ve memmeee diiyip gülüyo,sonra emmeye devam ediyokaydirigubbakcemile3eğer emmek istediğinde işim varsa ve oyalanırsam arkamda dolaşıp paçalarımı çekiştiriyo emmee diye ağlıyo:çok üzgünüm:mesela şuan pipisi çok acıyo eğer emmeseydi yanmıştım.anca memeyle avutuyorum:gitme:
son yazdıklarına gelince günde 3 litre su içen biriyim..yağız emdikçe susuyorum..tamam buna dayanırım ne olacakki diyorum,ama halsiz kalıp hasta gibi olursam yağız acayip hareketli ve sürekli kucakta dolaşmak istiyo...onla nasıl ilgilenirim diye de düşünüyorum:uhm
lmadı 1 gün tutup deniyim..1 günde kesilmez herhalde süt:uhm:
ayy valla o kadar muallaktayım ki,diyanetin sitesine falan bakayım ya cidden müsade varmı emziren annelereCADIARZU