gunaydınn kızlar sıkı durun size bomba bi haberim varr hacer yürüyooo bırakıyorum geciyorum karşsna gel kızım diyom paytak paytak bana dogru bi kosuyo hemen atıyo kendini üzerimee en fazla 8 9 adım attı sonra ya oturuyo yada hemen bi yeri tutuyo kızlar harik bi duygu anlatamam bu ne diş cıkarma sevincine ne emekleme ne ilk anne dediğindeki sevince benziyo bu bambaşaka dün bana gelirken ağlamamak için tuttum kendimi bayılıyorum ben bu kıza yaaa
gözün aydin canim harika bir haber bualkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis yagmurda arada 1 veya 2 adim atiyor sonra poposu yemiyor yürümeyi tekrar sürünmeye basliyor ha senin kizin yürümesini kiskandimmi hayir :dilcikar: benim yerime öp kizini olurmuŞeniz
selamün aleyküm len bacılar.
aleyküm selam canim kiz nasil oldu gel öpem seni kiz icimden geldiŞeniz
al sana bir Giray vakasi dahadelikafadulden aynisida bizde var arabayi sus olsun diye tasiyoruz valla:sm_confused:
aferin yagizima arkadasi gibi pespese dizecek herhalde dislerinihihoyyyt bizde sanirim 10.disi cikaracagiz salyasi cok akiyo yavrumun:1no2:
onuncu disinizde simdiden hayirli olsun diyelim
bende arabayi bos olarak bir ben sürüyorum zannediyordum neyse rahatladim :jeyyar: zoruma gidiyor ya dünya dolu para verdik arabalara binin keyfini cikarinsana yok illa kucakta:roflol::roflol: benim kizda araba´sinda giderken ayaga kalkmayi cok seviyor bende bagliyorum sonra agliyor haliyle ama düsücek diye ödüm kopuyor:1shok: cok öptük canimŞenizŞeniz