2008 Ekim Anneleri

Kızlar ben oruç tutcam allah nasip ederse zaten ay sonu süt iznim bitiyor 6.30da evde olcam ezan da eylülden itibaren 7.30gibi okunacak gün boyu emmiyor kerem unutur gibi olmaya başladı eskiden saldırırdı eve girince şimdi oralı olmuyor verirsem emiyor çok şükür yaşına kadar emzirdim bundan sonra emdiği kadar ne zaman isterse ozaman bıraksın sadece anne sütü ile beslenmiyor sonuçta

gecmiş olsun dilekelrinde bulunan herkese cok tskr ederim..umarım hersey yolunda gidicek bizde bu dertten kurtulucaz :KK43:((
inşallah canım inşallah cemremizin son hastane macerası olur inşallah
Fatoscum kismetcim tesekkur ederiz teyzeleri darisi sizin basiniza ben de bu oruc meselesini cok takiyorum gecen seneden 30 gun ondan oncede regl olgugum zamanlar vardi uff bide bu yil yersek asil yandimm ben ya ben tutmayi dusunuyorum suanda zaten regl oluyorum ilk 4 gun felan tutamam sonra bi kac gun deneyecem bakalim degisen ne olacak zaten hacer gece cok duskun memeye gunduz mamayla corbayla muhallebi felan idare ederiz sahurdan kalma sutude emer felan diye dusunuyom ama cok uzun gunler ve sivi almak sart tabiki bizim gorevlinin karisi da gecen bana tut dedi o gecen sene tutmamais gorumcesi tutmus benim hic sutum olmadi gorumcemin oruclu oldugu halde doldu tasti allah rizkini veriyo tut dedi esim siddetle karsi kizimi sutunden etme diyo ne yapacam bilmiyom

çok karışık bir konu ben olsam tutardım herhalde emzirmediğime göre zaten tutacam ama emziriyo olsaydım ve tutmasaydım 30 geçen seneden 30 da şimdi borç bide bunları ödemesi var

Şeniz

evet canım zaten ilk aklıma senin sözlerin geldi hacer daha tek başına yürüyemiyo ben düşerse diye hep peşindeyimm gülce ne zman tam olarak kendi yürüdü sanırım 1haftaya kadar hacrd kendi kalkıp yuryerek gelir mutfaga

eğer hergün alıştırma yaparsanız hergün birkaç adım daha fazla attığını göreceksin ama sıksık alıştırma yapın ve ben yürüdüğünde ne kadar sevindiğimi gösteriyorum her defasında gülüyorum sarılıyorum öpüyorum o da iyi beişey yaptığının farkında olup mutlu oluyo ve yürümeye çabalıyo

ayy inanmıyorum leyloşşş kuzun yürüyomuş maşallah:nazar:ayy bizim eylül napsam daha day day duramıyo ben hiç bişi anlamadım
SAGOL CANM EYLÜL NAPIYO EMEKLİYO VE TUTUNUP KALKIYOM"U "1""1""""""""""
saol eylülcüm a.s.bua şükür.allahım dermnız dert vermesin :Saruboceq:

aynen leylusum benm herifte kızdı bana.hiç içime sinmio dedim.oda aynısını dedi.oladı dedim a4rrtık arife günü tutarım.:sm_confused:
şş bene bak hacer zillisinin yürükenki fotosunu koysanaa delikafadulden
temem akşam bubası gelince çeksin koyayım şimdi ben hem çekip hemde bana dogru yürürken tutamam
AY HACER YÜRÜYORMUŞ MAŞALLAH:nazar: CİMCİMEYE GÖZÜN AYDIN LEYLA AYRICA KOLAY GELSİN :teytey:
sagol canıkom darısı sizin başınaıza

çok karışık bir konu ben olsam tutardım herhalde emzirmediğime göre zaten tutacam ama emziriyo olsaydım ve tutmasaydım 30 geçen seneden 30 da şimdi borç bide bunları ödemesi var
ayy ite bende onu düşünüp duruyomm 2 ay nası tutacaz azmı ben tutucam ya en zaından bikac gün deneyecem eşimde kısa günerde tutarsın diyo ama hadi bidaha hamiş kalırsam borcları ödemek yerine borc artar iyce
eğer hergün alıştırma yaparsanız hergün birkaç adım daha fazla attığını göreceksin ama sıksık alıştırma yapın ve ben yürüdüğünde ne kadar sevindiğimi gösteriyorum her defasında gülüyorum sarılıyorum öpüyorum o da iyi beişey yaptığının farkında olup mutlu oluyo ve yürümeye çabalıyo

evett zaten haceri amcası yürüttü hergün geliyodu alıp elinden tutup gezdiriyodu kafaya koydum bunu yürütecem dediydi dün haceri karsıma bırakıp hadi git anneye dedi hacer bana yürüyrek gelince ben şoook oldum hacerde başlamasın mı emmi emmi demeye yıkıldık resmenn görümcemide kaynm yürütmüş 9 aaylıkmış yürümüş şimdi diyo kendi cocuğum olursa 6 aylık yürür diyediyeem o ki alistirma yapmak cok önemli

Kızlar ben oruç tutcam allah nasip ederse zaten ay sonu süt iznim bitiyor 6.30da evde olcam ezan da eylülden itibaren 7.30gibi okunacak gün boyu emmiyor kerem unutur gibi olmaya başladı eskiden saldırırdı eve girince şimdi oralı olmuyor verirsem emiyor çok şükür yaşına kadar emzirdim bundan sonra emdiği kadar ne zaman isterse ozaman bıraksın sadece anne sütü ile beslenmiyor sonuçta
aslında haklısın özlemcim ama eğer sütüm bir kesilirse cok üzülürüm ben.cemre cok cok düşkün memeye.bide dişten dolayı ek gıdalarıda reddetmeye basladı :çok üzgünüm: emerek hem sakinleşio hem diş kasıo :asigim: of napsam yaaa :uhm: para veriliomus ne kadar ki günlüü :sm_confused:

amin zambakcım :Saruboceq: allahım acılarını göstermesin :Saruboceq:

ya cemrede ila 2 eliyle tutp yürümeki istio :uhm: ben bi elini tutiim diyorum hayatta adımını atmıo :sm_confused: nasıl bıraktırıcam ben bu elleri :uhm: belkide kendine hala tam güvenemio :çok üzgünüm: neyse canım gec olsunda güç olmasın sengözlerimebaksanab ama kızımı bağımsız olarak görmek cok mutlu edicek benide..kıskandım mı :1shok: yoo :umursamaz: :dilcikar:

Slm kızlar maşallah yürüyen bebişlerimize artık onlara bebiş de diyemeyiz kocaman adam olmuşlargamyoncuiremsu ki yürüyorlar değil mi ben daha ayakkabı alamadım kızıma
Ya kızlar sizler oruçtan bahsediyorsunuz yapmayın herkes bu sene tutsuncokacimcoook arkadaşımın dediğine göre karşılığında para olmuyomuş sadece geciktiriyomuşsun borcun borç kalıyormuş kalıcı bir hastalık olmadığı için e ben şimdi ne yapayım geçen sene tutamadım bu sene de tutamicam iki senedir hamileyim seneye razıyım 3 ayları full tutayımda :icecream:Allah bakam o zamana kadar ömür verecek mi:Saruboceq: verse fırsat verecek mi değil mi
Ha bu arada herkese ettiği dualar için tşk ediyoruma.s. ikinci bebeğimiz erkekmiş:nazar: kızıma oğlan kardeş geliyor.....:dance:
Hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın:a015:

bızdıkkkk çok sevindim canımm.çok mutlu olmalısın kıza erkek kardeş geliyo.aslında sen mi yoksa eşin mi daha mutlu orası da muamma muhahaha:roflol:

keroşumun doğum gününe 1 hafta kalmış ben çok sevindim birden ne güzel yaşına giriyo.ilk doğduğu günleri aklınıza getirin kızlar.aslında aklımızdan hiçç çıkmıyo demi o günler.uykusuz geceler,stresli ve bi o kadar da mutlu günler,o misss cennet kokusu ayyyyy şimdi eylül biraz daha büyümüş olsa çok ciddi söylüyorum bızdık gibi 2. gelsin derdim ama eylül çokk küçük.

oruç için de kızlar emziren anneler için söylüyorum sütünüz kesilir belki bence bu yıl da tutmayalım.Allah bizim kalbimizi gönlümüzü biliyo.o, miniciklerin annesinden mahrum olmasını istemez diye düşünüyorum.yine de tercih sizlerin.eylül bıraktığı için benim bir manim yok.Allah izin verirse tutarım.ama emseydi tutamazdım.

leyloşum malesef eylül daha oturduğu yerde bile doğru düzgün dönemiyo.aman canı sağolsun.benim kızım ekim bebişleri içinde en tembeli.bakın görürsünüz en son yürüyeni olacak

slm kızlar ben geldim? Nabersiniz!

Güzel bir haber almışız bugün leylacım hayırlısı olsun canım. Maşaallah kızımıza!
Bende oğlumdan biliyorum oda 15 aylıkken yürümüştü tarifi imkansız bir duygu! Darısı bizim bücürlerin başına artık! Senin adına sevindim!

Celencim geçmiş olsun! Allah dermansız dert vermesin! Kızının tam olarak nesi var bilmiyorum ama geçmiş olsun!

Öpüldünüz!

ıbolya bugün ortalarda yok dimi? Kayboldu :KK43:

fatoşum ben napiyim canım kaç aylıktan beri ısırılıyorum yaaaaaa:KK43:(
leyloşummmmmmmmmmm canımmmmmmmmmmm hadi gözün aydınnnnnnnn senin kız belliydi zaten aman heyecan yapma sakın hacerimize maşallahhhhhhhhhh:))
valla ben bu yıl da oruç tutamayacağım eşim ve annem olmaz diyo zaten 52 kiloya düştüm ve çok halsizim birde emziriyorum günde sayısı bellisiz emiyor Giray onun için napalım emzirme işi bitsin borçlarımızı kaparız allahım sağlık versinde:))

bızdıkkkk çok sevindim canımm.çok mutlu olmalısın kıza erkek kardeş geliyo.aslında sen mi yoksa eşin mi daha mutlu orası da muamma muhahaha:roflol:

keroşumun doğum gününe 1 hafta kalmış ben çok sevindim birden ne güzel yaşına giriyo.ilk doğduğu günleri aklınıza getirin kızlar.aslında aklımızdan hiçç çıkmıyo demi o günler.uykusuz geceler,stresli ve bi o kadar da mutlu günler,o misss cennet kokusu ayyyyy şimdi eylül biraz daha büyümüş olsa çok ciddi söylüyorum bızdık gibi 2. gelsin derdim ama eylül çokk küçük.

oruç için de kızlar emziren anneler için söylüyorum sütünüz kesilir belki bence bu yıl da tutmayalım.Allah bizim kalbimizi gönlümüzü biliyo.o, miniciklerin annesinden mahrum olmasını istemez diye düşünüyorum.yine de tercih sizlerin.eylül bıraktığı için benim bir manim yok.Allah izin verirse tutarım.ama emseydi tutamazdım.

leyloşum malesef eylül daha oturduğu yerde bile doğru düzgün dönemiyo.aman canı sağolsun.benim kızım ekim bebişleri içinde en tembeli.bakın görürsünüz en son yürüyeni olacak
uykusuz gecelermii ben hacer bebekken gece h,ç uyanmadan boru gibi yatıyodum bizle uyuyup bizle uyanıyodu simdi uykusuz geceler e stress boll allah saglık sıhhat verind napym cekecez artık

Güzel bir haber almışız bugün leylacım hayırlısı olsun canım. Maşaallah kızımıza!
Bende oğlumdan biliyorum oda 15 aylıkken yürümüştü tarifi imkansız bir duygu! Darısı bizim bücürlerin başına artık! Senin adına sevindim!

Celencim geçmiş olsun! Allah dermansız dert vermesin! Kızının tam olarak nesi var bilmiyorum ama geçmiş olsun!

Öpüldünüz!

İbolya bugün ortalarda yok dimi? Kayboldu :KK43:

agol canıkomm darısı size senı 2. kızmı erkek mi

Son düzenleme:
selamun aleyküm hanımlar.nasılsınızz herkes iyidir inşaallah.
leylaaaaa hacer yürüyormuşşş.anam kurban olurum ben cimcimeye.darısı tüm bebeklere olsun.feyzanında yakındır yürümesii ama çok korkuyorr

emziren arkadaşlar,oruç tutmak sütü kesermii:çok üzgünüm:bi arkadaşım sen yoksa oruçmu tutmayı düşünüyosun,su içmediğin için sütün gider dedi:uhm:geçen yıl hamiştik tutamadım..bu yıl hevesliyim ama siz napcaksınız bi sorayım dedimbenneyaptımki
canım eğer yağız emiyorsa kesinlikle tutma derim:eek:lmaz:sonuçta bu onun hayatıyla alakalı bir mesele ömrü boyunca bir daha anne sütü gibi lkıymetli bişey veremezsin ona ama orucunun borcunu tutarsın.
Fatoscum kismetcim tesekkur ederiz teyzeleri darisi sizin basiniza ben de bu oruc meselesini cok takiyorum gecen seneden 30 gun ondan oncede regl olgugum zamanlar vardi uff bide bu yil yersek asil yandimm ben ya ben tutmayi dusunuyorum suanda zaten regl oluyorum ilk 4 gun felan tutamam sonra bi kac gun deneyecem bakalim degisen ne olacak zaten hacer gece cok duskun memeye gunduz mamayla corbayla muhallebi felan idare ederiz sahurdan kalma sutude emer felan diye dusunuyom ama cok uzun gunler ve sivi almak sart tabiki bizim gorevlinin karisi da gecen bana tut dedi o gecen sene tutmamais gorumcesi tutmus benim hic sutum olmadi gorumcemin oruclu oldugu halde doldu tasti allah rizkini veriyo tut dedi esim siddetle karsi kizimi sutunden etme diyo ne yapacam bilmiyom
leylacım buluşuncada söylemiştimya canım ben tutma derimm çümkü sütte ciddi bir azalma olacak.feyza emmek istemediği için ben tutacağım.sadece uyurken emzirmeye çalışıyorumm.eğer o isteseydi kesinlikle tutmazdım.çünkü emziren annelere böyle bir müsade verilmiş..
HOŞ ZATEN TUTAMAZSINIZDA ÇÜNKÜ HEM ORUÇTAN DOLAYI HEMDE EMZİRDİĞİNİZDEN DOLAYI ÇOK SUSUZ KALACAKSINIZ VE BAŞ DÖNMESİ KAN ŞEKERİ DÜŞMESİİ TİTREME MİDE AĞRISI GİBİ BİR SÜRÜ ŞİKAYETİNİZ OLACAK VE BIRAKMAK ZORUNDA KALACAKSINIZZmirmirmirmir
Slm kızlar maşallah yürüyen bebişlerimize artık onlara bebiş de diyemeyiz kocaman adam olmuşlargamyoncuiremsu ki yürüyorlar değil mi ben daha ayakkabı alamadım kızıma
Ya kızlar sizler oruçtan bahsediyorsunuz yapmayın herkes bu sene tutsuncokacimcoook arkadaşımın dediğine göre karşılığında para olmuyomuş sadece geciktiriyomuşsun borcun borç kalıyormuş kalıcı bir hastalık olmadığı için e ben şimdi ne yapayım geçen sene tutamadım bu sene de tutamicam iki senedir hamileyim seneye razıyım 3 ayları full tutayımda :icecream:Allah bakam o zamana kadar ömür verecek mi:Saruboceq: verse fırsat verecek mi değil mi
Ha bu arada herkese ettiği dualar için tşk ediyoruma.s. ikinci bebeğimiz erkekmiş:nazar: kızıma oğlan kardeş geliyor.....:dance:
canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin oğluşunu.

cok sevindim bızdıkım :1hug: hem kız anası hem oğlan anası oldun bak 1 senede ne mutlu sana opuyorumnanaktan allahım kolaylığını verir inşallah opuyorumnanaktan

Öpüldünüz!

İbolya bugün ortalarda yok dimi? Kayboldu :KK43:
saol elifcim :1hug: kızmın idrar yolu enfeksiyonu var.aylardır sürmekte.bi ara iğne tedavisiyle gecmişti.ama tekrarlayınca böbreklerine bakmaya karar verdi doktoru :çok üzgünüm:
selamun aleyküm hanımlar.nasılsınızz herkes iyidir inşaallah.
leylaaaaa hacer yürüyormuşşş.anam kurban olurum ben cimcimeye.darısı tüm bebeklere olsun.feyzanında yakındır yürümesii ama çok korkuyorr

canım eğer yağız emiyorsa kesinlikle tutma derim:eek:lmaz:sonuçta bu onun hayatıyla alakalı bir mesele ömrü boyunca bir daha anne sütü gibi lkıymetli bişey veremezsin ona ama orucunun borcunu tutarsın.

leylacım buluşuncada söylemiştimya canım ben tutma derimm çümkü sütte ciddi bir azalma olacak.feyza emmek istemediği için ben tutacağım.sadece uyurken emzirmeye çalışıyorumm.eğer o isteseydi kesinlikle tutmazdım.çünkü emziren annelere böyle bir müsade verilmiş..
HOŞ ZATEN TUTAMAZSINIZDA ÇÜNKÜ HEM ORUÇTAN DOLAYI HEMDE EMZİRDİĞİNİZDEN DOLAYI ÇOK SUSUZ KALACAKSINIZ VE BAŞ DÖNMESİ KAN ŞEKERİ DÜŞMESİİ TİTREME MİDE AĞRISI GİBİ BİR SÜRÜ ŞİKAYETİNİZ OLACAK VE BIRAKMAK ZORUNDA KALACAKSINIZZmirmirmirmir

canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin oğluşunu.

hiç bu acıdan bakmamıstım olaya nihalim :1ninca: ne kadar dooru söölemişsin hayatı boyunca alamıycak bir daha :çok üzgünüm: off ben vazgectim evlenene kadar emziricem bu cocuu :çok üzgünüm:

tebrik ederim canım.hayırlı olur inşallah.çok sevindim.ne güzel iki duyguyyu da tadacaksınız. allah herkese hayırlısını nasip etsin.:nazar:

kızlar herkese günaydın nasılsınız bakalım... ben süperim...... nasıl olmayayımki kuzucuklarımla güzel bir güne uyanmışım... ne mutlu bir sabah daha görmüşüm... benim 27 ekim 2008 doğumlu ikiz kuzucuklarım var.... her sabah yeni bişye öğrendiklerini görmek anlatılmaz bir mutluluk... artık on aya yaklaşıyoruz ve yaklaşık bir aydır yürüyoruz...ama kızım bugün ilk defa tutunmadan yürüdü... yavrum biri yürürken diğeri onu emekleyerek kovalıyodu... ya rabbim tüm annelere en güzel mutlulukları yaşatsın

X