teşekkür ederiimmzemuszemus
ulen dedektif gibisin maşallah haa..p.tesi girdim.tam mesaj yazıyodum elim masadaki bardağa çarptı.bardak pat mouseun üstüne devrildi.içine su girdi ve bozuldu.hiçbişey yapamadan kapadım bilgisayarı..ammada dikkatlisin haa:1shok:
bu arada oğluşuma yakışıklı dediğin içinde teşekkür ederim.senin zilliyi alayım dedim ama pas vermiceniz galiba bize..özgecimin izini kaybettimbenneyaptımki
baya geç çıkmışınız evden.boşuna deli danalar gibi bakındım yolda desene:mymeka:
çok geçmiş olsun canım yaa.:çok üzgünüm:.inşallah hemencik atlatır cemremiz.bizde bu hafta içi gidiyoz dr.a.şu kum dökme işi geçmedi ne zamandır.bezinde böyle öbek öbek kum buluyorum.pipisine bulanıyo:çok üzgünüm:dr.bol su verin geçer demişti.o kadar da içiyo ama neden geçmedi anlamadım.bide doğmadan böbreklerinde su vardı.onu atamadı henüz.ultrason çekilcek yine.artmaması lazım demişti dr.su miktarının.napalım ya,Allah geçici hastalık versin.:Saruboceq:bunlarla kalsınlar:Saruboceq:
bu arada az önce baktım oğluşumun 2.dişi de üstten çıkmış:teytey::teytey:
biri sol altta,diğeri sağ üsttekaydirigubbakcemile3komik görünüyo ama diğerleride çıkar herhalde yanında kaydirigubbakcemile33 günde geldi 2.si çok sevindim:teytey:
neyse kızlar ben kaçtım.oğluş ağlıyo.uykusu geldi.bu saatte uyuyup gece ayağa dikecek tabi beni
belki biraz oyun oynayıp oyalarımyarım sa. falan:a015:
hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktan