2008 Ekim Anneleri

saolun bacılarım inşallah yer bazen yiyor bazen öğürüyor geçen gün kıymalı şehriye çorbası yaptım yiyemedi kustune varsa inşallah yer fazla pişsin olmazsa varsın dağılsın yumuşak olur hiç değilse leyloş iyi oldu bu aklıma gelmediydi biraz fazla kıyma çıkarayım o zaman zırt pırt uğraşmayız

canım bence sen kıyma al ve yap sonra koy dolaba ben hiç buzluktan çıkarttgım buzu çözülen kıymayı tekrar dondurucuya koymuyorum cok zararlı bitek kıyma için değil herşey için öyle ben hacerin kıyasını tavugunu ilk aldıgımda yedirecegm kadar parcalara ayırıp streçledim tek seferlik cıkarıp pişriyorum

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (1 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
leyla21
halililooolarr baskın yaptııı :eek:klava:

hoşgeldin diyen ve dişimize hayırlı olsun diyen herkese teşekkürleropuyorumnanaktan

phatosh yağız harika görünüyo çok sevmiş suyu maşalah
bayıldı ama babası hasta olcak diye çok tutmuyo yaa:umursamaz:
şu facebook üye olmayan b ben vardım herhalde bende üye oldum lenn gelinn bakımm ben pek bilmiyom bunu ekleyin hele hefir üyeydi ama pek dikkatimi çekipte bakmadım dı

ben de varım len:nazar:kociş eski dalgalardan biri beni bulur diye üye olmama izin vermiiiiÇok üzgünüm çoook

şu fotoları halledeyim bariimirmirmirmir

hoşgeldin diyen ve dişimize hayırlı olsun diyen herkese teşekkürleropuyorumnanaktan

ben de varım len:nazar:kociş eski dalgalardan biri beni bulur diye üye olmama izin vermiiiiÇok üzgünüm çoook

canım hoş geldiniz ve incileriniz hayırlı olsunnnnnnnn:dance:

facebook banada yasak ne yazıkki fatoscum:))
eşim istemiyo benimde çok ta önemli değil herkes üye zaten varsın bizde olmayalım dimiiiiii:))

canım hoş geldiniz ve incileriniz hayırlı olsunnnnnnnn:dance:
teşekkür ederizzzzzzzzzzzzzz:teytey::teytey:
facebook banada yasak ne yazıkki fatoscum:))
eşim istemiyo benimde çok ta önemli değil herkes üye zaten varsın bizde olmayalım dimiiiiii:))

bende ısrar etmedim hiç,kendide üye değil.ondan bişey demiyorumkaydirigubbakcemile3foto görmek isteyen albümden görebilir.sengözlerimebaksanabyenileride ekledimopuyorumnanaktan

facebook üyesi olmayan birde ben varım! Hiç üye olma gibi bi hevesimde olmadı aslında istesemde benimki aslaaaa kabul etmez. Sevmez öle şeyleri beyefendi! Taş fırınya :)

hos geldina.s. canim dislerinizde hayirli olsun:nazar:

sorma 2 gündür öldüm yagmur cok mizirdandi bu disler yüzünden hic uyumadi sabahtan berisenağlama disari cikardim yolda gelirken kucagimda uyuya kaldi allahtan babasi yolda gördü bizide o arabasini sürdü bende kucakta yagmuru eve getirip yatirdim:lepi: ya buara yagmur arabasina binmek istemiyor:uhm: hep kucakta gezmek istiyor sizlerdede oluyormu bu sorun yoksa bizdemi bir tuhaflik varCADIARZUCADIARZU

sorma 2 gündür öldüm yagmur cok mizirdandi bu disler yüzünden hic uyumadi sabahtan berisenağlama disari cikardim yolda gelirken kucagimda uyuya kaldi allahtan babasi yolda gördü bizide o arabasini sürdü bende kucakta yagmuru eve getirip yatirdim:lepi: ya buara yagmur arabasina binmek istemiyor:uhm: hep kucakta gezmek istiyor sizlerdede oluyormu bu sorun yoksa bizdemi bir tuhaflik varCADIARZUCADIARZU

sağol canım benimmŞeniz
evet bugün akşamüstü gezdireyim dedim.yolun yarısında viyak viyak ağladı:kızgın:hiç oralı olmadım eve çok uzaktık ve alışveriş yapmıştım.taşımam mümkün değildi.eve geldik hemen emmee diye yakama yapıştı.emerken uyudu.sanırım uykusu geldiğinde durmuyo arabasında:uhm:

elifcim aramıza hoşgeldin.a.s.ne zamandır yazıcam bişey giriyo araya unutuyorum.artık boşlama topicimizi tamammııı:eek:lmaz:çok boş kaldı buralar çooksenağlamaherkes bir bir gidiyoo:gitme:

elifcim aramıza hoşgeldin.a.s.ne zamandır yazıcam bişey giriyo araya unutuyorum.artık boşlama topicimizi tamammııı:eek:lmaz:çok boş kaldı buralar çooksenağlamaherkes bir bir gidiyoo:gitme:

Teşekkür ederim canımcım a.s. ya sorma ben kaç ay giremedim siteye iş yoğunluğundan dolayı çok sıkıydı burası bi aralar. Şimdide lay lay lom deil ama dikkat ediyorumçaktırmadan giriyorum yani kaydirigubbakcemile3 Ben sizi bırakıpta gitmem canım. Tiryakilik yapıyo zaten burası bi girdinmi bırakamıyorsun. :enbuyukkk:

ayyyyhhhhh bu kız hiç yorulmazmı yaaaaa.ben halıya koyuyorum daha arkamı dönmeden bende önce gidiyor kuru yere oturuyor.heryere tırmanıyorrr.kafası devamlı biryerlere çarpıyor.Allah korusun bişey olacak diye korkuyorumm

hayırlı olsun şekerim eklemişsin beni
koceni listeden çıkaralım mı artıkkaydirigubbakcemile3
he ekledim kaydirigubbakcemile3 kocemide silebülün veya silmeyebülün sen bilün kaydirigubbakcemile3
günaydınlar hanımlar özlediniz mi bizi
celencim inşallah cemrenin tahlilleri temiz çıkar
soranlara da cevao olsun gülçe katı bişey yemiyo ki meyve suyu falanda içimiyo sadece mama seviyo onu da kaşıkla deniyorum çok açsa bi kaşık alıyo sadece 2.yi asla
hay allah bunu cözmen lazım zambakcım yaa :çok üzgünüm: bak yusufta bi ara kasık almıodu iboş kasıklı biberonla alıstırdı ..
savulun ben geldiimmmÇok üzgünüm çoook
malesef pazar günü tatilden döndük:çok üzgünüm:ne çabuk geçti yaa..anlamadım valla.neyse güzel bi tatil oldu.annem ve teyzem yağıza baktı..biz eşimle öğlen denize gittik,akşamüstü kaplıcaya,akşamda gezmeye:dance:sağolsunlar yedirdiler,oynadılar,uyuttular.ohh kendime keldim.kayınvalide de bakmıştı ilk tatilde ama anca 1-2 sa.oyalıyodu.ağlayınca panik oluyo.
tatilde en kötü şey yağızın kafa üstü karyoladan düşmesiydi:çok üzgünüm:ilk kez düştü ve tam kaşının üstü şişti.baya yüksekten düştü.çok korktuk ama şükür bişey olmadı:Saruboceq:

veee nihayet geçtiğimiz cumartesi oğluşumun dişi çıktııııı:teytey::teytey:tatile kısmetmiş sol alt çıktı.şimdi sağ üst çıkmak üzere.ama çok sıkıntı yapıyo yavrum.zorlanıyo baya:çok üzgünüm:dişsiz bebek kalmadı sanırım son bizdikkaydirigubbakcemile3
sizler nasısınız.?umarım kimsede bi problem yoktur

celencim karşılaşamadık malesef:çok üzgünüm:eek: kadar baktım ama zaten milyonda 1 ihtimaldi,yakalayamadık:1no2:

tatil fotolarını albüme ekliycem bugün ama bakın ne kadar mutlu suda oğluşum
]
hoşgeldiniz leeennn opuyorumnanaktan ösleidk valla :a015: gecen girdin gördüm seni ne yazmadın bakem :mymeka:
resimlerinize bittim patoşum :asigim: cok manyak yakısıklı olucak bu cocuk maşallaah :nazar:
patoşum o gun biz 2 de cıkytık evden.hatta saat 8 di kalktığıumda dedim patoşum feribottadır şimdi kaydirigubbakcemile3
kız celen şimdi seni ekledim ama eşininkini napacaz onu nasıl silecem ben bilmiyorum bilen varsa yardım etsiiinn
he ekle anam ekleyin beni delikafadulden kocemide silmek sana kalmus :sm_confused:

yavrum bizdede vardı ööle dert.ya babası kucakta tasıodu ben arabayı sürüodum yada tam tersi.makam arabası dioduk biiz artık.izmirde baston araba aldık.onda rahat ett.ama oturarak gitmio.ayağa kalkarak duruo içinde :nazar:

gelelim hastane işimize :nazar: kültürden 3 tane bakteri ürediği cıkmıs.ama doktorumuz dısardan bulasmıstır ddi :sm_confused: idrar tahlilide numune yetersizliğinden dolayı olmamaıs :çok üzgünüm: 15 eylülde sintigrafi ceklicek kuzum mafoldumben elinden dama yolu acılıcak.ordan ilaç verilicek ve böbreklerine bakılıcak mafoldumben sağsalim su işten bi kurtulaydık :çok üzgünüm:

gelelim hastane işimize :nazar: kültürden 3 tane bakteri ürediği cıkmıs.ama doktorumuz dısardan bulasmıstır ddi :sm_confused: idrar tahlilide numune yetersizliğinden dolayı olmamaıs :çok üzgünüm: 15 eylülde sintigrafi ceklicek kuzum mafoldumben elinden dama yolu acılıcak.ordan ilaç verilicek ve böbreklerine bakılıcak mafoldumben sağsalim su işten bi kurtulaydık :çok üzgünüm:

canıımmm inşaallah sonuç temiz çıkar.hayırlı olur.hastane süreci biraz sıkıntılı olur ama sen sıkma canını bebekler bizim kadar duyarlı değiller acıya.opuyorumnanaktan
bizimde ayın 1inde hacettepe randövümüz.bakalım inşaallah bizdede herşey temiz çıkar:Saruboceq:

hoşgeldiniz leeennn opuyorumnanaktan ösleidk valla :a015: gecen girdin gördüm seni ne yazmadın bakem :mymeka:
resimlerinize bittim patoşum :asigim: cok manyak yakısıklı olucak bu cocuk maşallaah :nazar:
patoşum o gun biz 2 de cıkytık evden.hatta saat 8 di kalktığıumda dedim patoşum feribottadır şimdi kaydirigubbakcemile3
teşekkür ederiimmzemuszemus
ulen dedektif gibisin maşallah haa..p.tesi girdim.tam mesaj yazıyodum elim masadaki bardağa çarptı.bardak pat mouseun üstüne devrildi.içine su girdi ve bozuldu.hiçbişey yapamadan kapadım bilgisayarı..ammada dikkatlisin haa:1shok:
bu arada oğluşuma yakışıklı dediğin içinde teşekkür ederim.senin zilliyi alayım dedim ama pas vermiceniz galiba bize..özgecimin izini kaybettimbenneyaptımki
baya geç çıkmışınız evden.boşuna deli danalar gibi bakındım yolda desene:mymeka:

çok geçmiş olsun canım yaa.:çok üzgünüm:.inşallah hemencik atlatır cemremiz.bizde bu hafta içi gidiyoz dr.a.şu kum dökme işi geçmedi ne zamandır.bezinde böyle öbek öbek kum buluyorum.pipisine bulanıyo:çok üzgünüm:dr.bol su verin geçer demişti.o kadar da içiyo ama neden geçmedi anlamadım.bide doğmadan böbreklerinde su vardı.onu atamadı henüz.ultrason çekilcek yine.artmaması lazım demişti dr.su miktarının.napalım ya,Allah geçici hastalık versin.:Saruboceq:bunlarla kalsınlar:Saruboceq:

bu arada az önce baktım oğluşumun 2.dişi de üstten çıkmış:teytey::teytey:
biri sol altta,diğeri sağ üsttekaydirigubbakcemile3komik görünüyo ama diğerleride çıkar herhalde yanında kaydirigubbakcemile33 günde geldi 2.si çok sevindim:teytey:

neyse kızlar ben kaçtım.oğluş ağlıyo.uykusu geldi.bu saatte uyuyup gece ayağa dikecek tabi beni:kızgın:belki biraz oyun oynayıp oyalarımyarım sa. falan:a015:
hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktan

teşekkür ederiimmzemuszemus
ulen dedektif gibisin maşallah haa..p.tesi girdim.tam mesaj yazıyodum elim masadaki bardağa çarptı.bardak pat mouseun üstüne devrildi.içine su girdi ve bozuldu.hiçbişey yapamadan kapadım bilgisayarı..ammada dikkatlisin haa:1shok:
bu arada oğluşuma yakışıklı dediğin içinde teşekkür ederim.senin zilliyi alayım dedim ama pas vermiceniz galiba bize..özgecimin izini kaybettimbenneyaptımki
baya geç çıkmışınız evden.boşuna deli danalar gibi bakındım yolda desene:mymeka:

çok geçmiş olsun canım yaa.:çok üzgünüm:.inşallah hemencik atlatır cemremiz.bizde bu hafta içi gidiyoz dr.a.şu kum dökme işi geçmedi ne zamandır.bezinde böyle öbek öbek kum buluyorum.pipisine bulanıyo:çok üzgünüm:dr.bol su verin geçer demişti.o kadar da içiyo ama neden geçmedi anlamadım.bide doğmadan böbreklerinde su vardı.onu atamadı henüz.ultrason çekilcek yine.artmaması lazım demişti dr.su miktarının.napalım ya,Allah geçici hastalık versin.:Saruboceq:bunlarla kalsınlar:Saruboceq:

bu arada az önce baktım oğluşumun 2.dişi de üstten çıkmış:teytey::teytey:
biri sol altta,diğeri sağ üsttekaydirigubbakcemile3komik görünüyo ama diğerleride çıkar herhalde yanında kaydirigubbakcemile33 günde geldi 2.si çok sevindim:teytey:

neyse kızlar ben kaçtım.oğluş ağlıyo.uykusu geldi.bu saatte uyuyup gece ayağa dikecek tabi beni:kızgın:belki biraz oyun oynayıp oyalarımyarım sa. falan:a015:
hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktan

anam kim kimi alıo belli dielki kaydirigubbakcemile3 kapısan alıo olduk tam kaydirigubbakcemile3
demek daha gecmedi kum olayı :çok üzgünüm: ve bezinde bile cıkıo he :1shok: offf rabbim acil şifa versin oğlusuma :Saruboceq: dermansız dertvermesin buna şükür :Saruboceq:
:1shok: ikincidemi gelmiş kııızzz :1shok: biz 3 haftadır teklen idare ediyik yağız bey in toptan cıkarası varmıs :teytey: afferin ona :1hug: ağrısız sızısız hepciği cıkıverir inşallah :Saruboceq:

X