2008 Ekim Anneleri

canim cok gecmisler olsun kuzucuga allahim acil sifalar versin Cemre sultana a.s.

al sana bir Giray vakasi dahadelikafadulden aynisida bizde var arabayi sus olsun diye tasiyoruz valla:sm_confused:
aferin yagizima arkadasi gibi pespese dizecek herhalde dislerinihihoyyyt bizde sanirim 10.disi cikaracagiz salyasi cok akiyo yavrumun:1no2:

günaydın kızlar

ay kıyamam kuzuma inş canını yakmadan yaparlar da kurtulursunuz celencim geçmiş olsun

gunaydınn kızlar sıkı durun size bomba bi haberim varr hacer yürüyooo bırakıyorum geciyorum karşsna gel kızım diyom paytak paytak bana dogru bi kosuyo hemen atıyo kendini üzerimee en fazla 8 9 adım attı sonra ya oturuyo yada hemen bi yeri tutuyo kızlar harik bi duygu anlatamam bu ne diş cıkarma sevincine ne emekleme ne ilk anne dediğindeki sevince benziyo bu bambaşaka dün bana gelirken ağlamamak için tuttum kendimi bayılıyorum ben bu kıza yaaa

facebook üyesi olmayan birde ben varım! Hiç üye olma gibi bi hevesimde olmadı aslında istesemde benimki aslaaaa kabul etmez. Sevmez öle şeyleri beyefendi! Taş fırınya :)
anam benim herifte kac aydır üy hoş kedide hiç giip emyoduda bana izin vermedi dünde tesadüf onun face sine baktım sıfr kavga çıkrma içiın yok su sana neden istek göndermiş yok sen buna niye yorum yaptın gibisnden tartışma yarattım sana inat bende üye olacam dedim bişey diyemedi ama zatn ben sabah üye olmuştum şu bastırmak için onu şuçlu ettim puhahhaa oda garibim yuttu bişey demedi

ayy canım ya ins kuzum hemen iyleşir için ferah tut

leylacım hayırlı olsun canım hatırlarsan aynı şeyi söylemiştim ben sana harika bir duygu diye
tarbzona gidip gelince hasta olmuştu ya yazmıştım gülçe artık yürümüyo diye iyileşince yürümeye başladı tekrar demekki dermansızmış yavrum ondan yürümezmiş
ama şimdi çok güzel yürüyo hatta dışarı çıktığımızda çok rahat bir şekilde tek elinden tutup beraber yürüyoruz evin içinde istediği yere yürüyerek gidip gelebiliyor hala her yürüdüğünde heyecanlanıyorum ben çok güzel bir duygu mutfağa bile yürüyerek gidebiliyor yorulduğu zaman duruyo dinleniyo sonra devam önce arkasından gidiyordum pat pat düşğüyordu ama artık düşmüyo düşeceğini hissettiği an oturuveriyo çok tatlılar ya

Çocuk dua eder........
Allah'ım lütfen yarın babaannem ölsün....
Bunu babası işitir ama seslenmez ve ertesi gün babaannesi ölür.......
Çocuk yine yarın dedem ölsün der.....
Aynen babası tekrar duyar ve ertesi gün ölür.......
Çocuk bu seferde babam ölsün diye dua eder.....
Adam bunu da duyar ve bir korku sarar sabaha kadar uyuyamaz..
Ertesi günde ölümü bekler fakat ölmez...
Akşam eve geldiğinde hanımını ağlamaklı bulur hanım ne oldu.
Ne olacak bey bizim kapıcı ölmüş........:)

iki bebek battaniyelerin altında oturuyormuş biri diğerine sormuş;
- Sen erkek bebek misin kız bebek mi?
Öteki;
- Bilmiyorum, nasıl anlarız ki?
Diğeri;
- Ben biliyorum akıllım demiş ve
Ötekinin battaniyesinin altına kafasını sokuvermiş 2-3 saniye sonra kafasını dışarı çıkarmış veeee
gülümşemiş.
- Sen kız bebeksin bende erkek
Öteki;
- Ama nereden anladın?
-Çok kolay akıllım senin patiklerin pembe benim kiler mavi........ :)

Bilim adamları 3 fare üstünde 3 ülkenin içkilerinin etkisini test ediyorlarmış.
Fransız içkisini içen fare küt düşmüş.
ıngiliz içkisini içen fare de küt diye düşmüş.
En son fareye Türk rakısı içirmişler, fare biraz sallandıktan sonra
haykırmış:
- Heyyytttt getirin lan kediyiiiiiiiiiiiiii iiiiii... ......... ......... :)

Nasrettin hoca namaz kılarken camiye hırsız girmiş.
Nasıl olsa namazdayken birşey yapamaz diye düşünmüş.
Cüzdanını almış Nasrettin Hoca bunu hissedince başlamış söze:
- Kul euzu bi rabbi felak arkamdaki yalak cüzdanımı bırak yoksa yiyecen dayak....... ......... .:)

Cenaze arabasının şöförü araç boş iken yoldan geçen kıza laf atmış:
- Yavrum gel gezdireyim seni arabamla
Kız da:
- Hıhhh bununla mı gezdireceksin demiş.
Şöförde:
- Kızım millet bu arabaya binmek için ölüyor beeeee demiş........ ......... ...:)

Temelin hiç evlenmemiş kızı ölüyor temel mezar taşına şunların yazılmasını istiyor:
- Bakire doğdu bir döne, bakire yaşadı çok sene, bakire öldü fakire, temel kızı fadime...... ...
Mezarcı bu yazıyı çok uzun buluyor ve uğraşmamak için şunları yazıyor:
- Temel kızı fadime açılmadan iade........ ......... ...:)

eccük gülelim dimi

kıs leyla çok sevindim belliydi bu zilllinin erken yürüyeceği kucak derdinden kurtulursunuz inşallah darısı başımızaaaa

Şeniz
evet canım zaten ilk aklıma senin sözlerin geldi hacer daha tek başına yürüyemiyo ben düşerse diye hep peşindeyimm gülce ne zman tam olarak kendi yürüdü sanırım 1haftaya kadar hacrd kendi kalkıp yuryerek gelir mutfaga

allah iyiliğini versinkaydirigubbakcemile3yalan rüzgarına döndük desenesırnaşık şey
ya evet sanırım 3.de yakında gelcek.çünkü alt ve üstler bembeyaz olmuş,fışkırcak gibi duruyo:uhm:çok ağrısı oluyo ya,hepsi bir çıkıyo diye herhalde,çığlık atıyo dişlerini kaşırken.ya bişey sorcam dişleri emzirirken batmıyomu size?dün akşam dişetlerini öyle bi bilediki meme ucum kopcak sandım;ki daha ucu var sadece dişlerinbenneyaptımkiuzayınca yicek herhalde benicokacimcoookya böyle olursa zor emzircem ben onu çok ama çook acıdı yaa:çok üzgünüm:
10.dişmiii:1shok:maşallah maşallahh

aferin hacereeeealkisalkisalkisalkisalkisalkisbencede güzel bi duygudur tabi kii..doğur ve doğurduğun o mini minicik can büyüyüp ayaklansın:asigim:normalde bile ona bakıp ağlamamak için zor duruyorum yürüse herhalde salya sümük gömülürüm kucağına onunsenağlama

bizimki anca bi yere tutunup ayağa kalmaya çalışıyo şuan.tam başaramıyo ama olsun..yarım tırmanıp düşüyokaydirigubbakcemile3

emziren arkadaşlar,oruç tutmak sütü kesermii:çok üzgünüm:bi arkadaşım sen yoksa oruçmu tutmayı düşünüyosun,su içmediğin için sütün gider dedi:uhm:geçen yıl hamiştik tutamadım..bu yıl hevesliyim ama siz napcaksınız bi sorayım dedimbenneyaptımki

gecmiş olsun dilekelrinde bulunan herkese cok tskr ederim..umarım hersey yolunda gidicek bizde bu dertten kurtulucaz ((

Allah acil şifalar versin.ayy bu çocuk da hastanelerde büyüdü yavrum yaa.çok çok geçmiş olsun canım cemreme:Saruboceq:a.s.

Fatoscum kismetcim tesekkur ederiz teyzeleri darisi sizin basiniza ben de bu oruc meselesini cok takiyorum gecen seneden 30 gun ondan oncede regl olgugum zamanlar vardi uff bide bu yil yersek asil yandimm ben ya ben tutmayi dusunuyorum suanda zaten regl oluyorum ilk 4 gun felan tutamam sonra bi kac gun deneyecem bakalim degisen ne olacak zaten hacer gece cok duskun memeye gunduz mamayla corbayla muhallebi felan idare ederiz sahurdan kalma sutude emer felan diye dusunuyom ama cok uzun gunler ve sivi almak sart tabiki bizim gorevlinin karisi da gecen bana tut dedi o gecen sene tutmamais gorumcesi tutmus benim hic sutum olmadi gorumcemin oruclu oldugu halde doldu tasti allah rizkini veriyo tut dedi esim siddetle karsi kizimi sutunden etme diyo ne yapacam bilmiyom

ayy inanmıyorum leyloşşş kuzun yürüyomuş maşallahayy bizim eylül napsam daha day day duramıyo ben hiç bişi anlamadım

Allah acil şifalar versin.ayy bu çocuk da hastanelerde büyüdü yavrum yaa.çok çok geçmiş olsun canım cemreme:Saruboceq:a.s.
saol eylülcüm a.s.bua şükür.allahım dermnız dert vermesin :Saruboceq:

aynen leylusum benm herifte kızdı bana.hiç içime sinmio dedim.oda aynısını dedi.oladı dedim a4rrtık arife günü tutarım.:sm_confused:
şş bene bak hacer zillisinin yürükenki fotosunu koysanaa delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…