- 13 Haziran 2008
- 1.671
- 10
- 53
gelelim hastane işimizekültürden 3 tane bakteri ürediği cıkmıs.ama doktorumuz dısardan bulasmıstır ddi :sm_confused: idrar tahlilide numune yetersizliğinden dolayı olmamaıs :çok üzgünüm: 15 eylülde sintigrafi ceklicek kuzum mafoldumben elinden dama yolu acılıcak.ordan ilaç verilicek ve böbreklerine bakılıcak mafoldumben sağsalim su işten bi kurtulaydık :çok üzgünüm:
sağol canım benimmŞeniz
evet bugün akşamüstü gezdireyim dedim.yolun yarısında viyak viyak ağladıhiç oralı olmadım eve çok uzaktık ve alışveriş yapmıştım.taşımam mümkün değildi.eve geldik hemen emmee diye yakama yapıştı.emerken uyudu.sanırım uykusu geldiğinde durmuyo arabasında:uhm:
gelelim hastane işimizekültürden 3 tane bakteri ürediği cıkmıs.ama doktorumuz dısardan bulasmıstır ddi :sm_confused: idrar tahlilide numune yetersizliğinden dolayı olmamaıs :çok üzgünüm: 15 eylülde sintigrafi ceklicek kuzum mafoldumben elinden dama yolu acılıcak.ordan ilaç verilicek ve böbreklerine bakılıcak mafoldumben sağsalim su işten bi kurtulaydık :çok üzgünüm:
anam benim herifte kac aydır üy hoş kedide hiç giip emyoduda bana izin vermedi dünde tesadüf onun face sine baktım sıfr kavga çıkrma içiın yok su sana neden istek göndermiş yok sen buna niye yorum yaptın gibisnden tartışma yarattım sana inat bende üye olacam dedim bişey diyemedi ama zatn ben sabah üye olmuştum şu bastırmak için onu şuçlu ettim puhahhaa oda garibim yuttu bişey demedifacebook üyesi olmayan birde ben varım! Hiç üye olma gibi bi hevesimde olmadı aslında istesemde benimki aslaaaa kabul etmez. Sevmez öle şeyleri beyefendi! Taş fırınya :)
leylacım hayırlı olsun canım hatırlarsan aynı şeyi söylemiştim ben sana harika bir duygu diye
tarbzona gidip gelince hasta olmuştu ya yazmıştım gülçe artık yürümüyo diye iyileşince yürümeye başladı tekrar demekki dermansızmış yavrum ondan yürümezmiş
ama şimdi çok güzel yürüyo hatta dışarı çıktığımızda çok rahat bir şekilde tek elinden tutup beraber yürüyoruz evin içinde istediği yere yürüyerek gidip gelebiliyor hala her yürüdüğünde heyecanlanıyorum ben çok güzel bir duygu mutfağa bile yürüyerek gidebiliyor yorulduğu zaman duruyo dinleniyo sonra devam önce arkasından gidiyordum pat pat düşğüyordu ama artık düşmüyo düşeceğini hissettiği an oturuveriyo çok tatlılar ya
allah iyiliğini versinkaydirigubbakcemile3yalan rüzgarına döndük desenesırnaşık şeyanam kim kimi alıo belli dielki kaydirigubbakcemile3 kapısan alıo olduk tam kaydirigubbakcemile3
demek daha gecmedi kum olayı :çok üzgünüm: ve bezinde bile cıkıo he :1shok: offf rabbim acil şifa versin oğlusuma :Saruboceq: dermansız dertvermesin buna şükür :Saruboceq:
:1shok: ikincidemi gelmiş kııızzz :1shok: biz 3 haftadır teklen idare ediyik yağız bey in toptan cıkarası varmıs :teytey: afferin ona :1hug: ağrısız sızısız hepciği cıkıverir inşallah :Saruboceq:
10.dişmiii:1shok:maşallah maşallahhal sana bir Giray vakasi dahadelikafadulden aynisida bizde var arabayi sus olsun diye tasiyoruz valla:sm_confused:
aferin yagizima arkadasi gibi pespese dizecek herhalde dislerinihihoyyyt bizde sanirim 10.disi cikaracagiz salyasi cok akiyo yavrumun:1no2:
gunaydınn kızlar sıkı durun size bomba bi haberim varr hacer yürüyooo bırakıyorum geciyorum karşsna gel kızım diyom paytak paytak bana dogru bi kosuyo hemen atıyo kendini üzerimee en fazla 8 9 adım attı sonra ya oturuyo yada hemen bi yeri tutuyo kızlar harik bi duygu anlatamam bu ne diş cıkarma sevincine ne emekleme ne ilk anne dediğindeki sevince benziyo bu bambaşaka dün bana gelirken ağlamamak için tuttum kendimi bayılıyorum ben bu kıza yaaa
gunaydınn kızlar sıkı durun size bomba bi haberim varr hacer yürüyooo bırakıyorum geciyorum karşsna gel kızım diyom paytak paytak bana dogru bi kosuyo hemen atıyo kendini üzerimee en fazla 8 9 adım attı sonra ya oturuyo yada hemen bi yeri tutuyo kızlar harik bi duygu anlatamam bu ne diş cıkarma sevincine ne emekleme ne ilk anne dediğindeki sevince benziyo bu bambaşaka dün bana gelirken ağlamamak için tuttum kendimi bayılıyorum ben bu kıza yaaa
gözün aydin canim harika bir haber bualkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis yagmurda arada 1 veya 2 adim atiyor sonra poposu yemiyor yürümeyi tekrar sürünmeye basliyor ha senin kizin yürümesini kiskandimmi hayir :dilcikar: benim yerime öp kizini olurmuŞeniz
selamün aleyküm len bacılar.
aleyküm selam canim kiz nasil oldu gel öpem seni kiz icimden geldiŞeniz
al sana bir Giray vakasi dahadelikafadulden aynisida bizde var arabayi sus olsun diye tasiyoruz valla:sm_confused:
aferin yagizima arkadasi gibi pespese dizecek herhalde dislerinihihoyyyt bizde sanirim 10.disi cikaracagiz salyasi cok akiyo yavrumun:1no2:
onuncu disinizde simdiden hayirli olsun diyelimbende arabayi bos olarak bir ben sürüyorum zannediyordum neyse rahatladim :jeyyar: zoruma gidiyor ya dünya dolu para verdik arabalara binin keyfini cikarinsana yok illa kucakta:roflol::roflol: benim kizda araba´sinda giderken ayaga kalkmayi cok seviyor bende bagliyorum sonra agliyor haliyle ama düsücek diye ödüm kopuyor:1shok: cok öptük canimŞenizŞeniz
öp beni öp beniiiii delikafaduldengunaydınn kızlar sıkı durun size bomba bi haberim varr hacer yürüyooo bırakıyorum geciyorum karşsna gel kızım diyom paytak paytak bana dogru bi kosuyo hemen atıyo kendini üzerimee en fazla 8 9 adım attı sonra ya oturuyo yada hemen bi yeri tutuyo kızlar harik bi duygu anlatamam bu ne diş cıkarma sevincine ne emekleme ne ilk anne dediğindeki sevince benziyo bu bambaşaka dün bana gelirken ağlamamak için tuttum kendimi bayılıyorum ben bu kıza yaaa
gözün aydin canim harika bir haber bualkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis yagmurda arada 1 veya 2 adim atiyor sonra poposu yemiyor yürümeyi tekrar sürünmeye basliyor ha senin kizin yürümesini kiskandimmi hayir :dilcikar: benim yerime öp kizini olurmuŞeniz
aleyküm selam canim kiz nasil oldu gel öpem seni kiz icimden geldiŞeniz
bende cok hevesliydim patoşum.bizim burda ilk ramazanımız olucaktı ve en buyuk hayalim sultan ahmette iftar etmekti :çok üzgünüm: ama maalesef butun hocalar emziren annelerin tutmaması gerektiğini söyledi tv de.:a015:emziren arkadaşlar,oruç tutmak sütü kesermii:çok üzgünüm:bi arkadaşım sen yoksa oruçmu tutmayı düşünüyosun,su içmediğin için sütün gider dedi:uhm:geçen yıl hamiştik tutamadım..bu yıl hevesliyim ama siz napcaksınız bi sorayım dedimbenneyaptımki
teşekkür ederim canım.hoşbuldukŞeniz
malesef tatil dönüşü evde yine bi dünya iş:bbo:giremiyorum pek..
saol eylülcüm a.s.bua şükür.allahım dermnız dert vermesin :Saruboceq:Allah acil şifalar versin.ayy bu çocuk da hastanelerde büyüdü yavrum yaa.çok çok geçmiş olsun canım cemreme:Saruboceq:a.s.
Fatoscum kismetcim tesekkur ederiz teyzeleri darisi sizin basiniza ben de bu oruc meselesini cok takiyorum gecen seneden 30 gun ondan oncede regl olgugum zamanlar vardi uff bide bu yil yersek asil yandimm ben ya ben tutmayi dusunuyorum suanda zaten regl oluyorum ilk 4 gun felan tutamam sonra bi kac gun deneyecem bakalim degisen ne olacak zaten hacer gece cok duskun memeye gunduz mamayla corbayla muhallebi felan idare ederiz sahurdan kalma sutude emer felan diye dusunuyom ama cok uzun gunler ve sivi almak sart tabiki bizim gorevlinin karisi da gecen bana tut dedi o gecen sene tutmamais gorumcesi tutmus benim hic sutum olmadi gorumcemin oruclu oldugu halde doldu tasti allah rizkini veriyo tut dedi esim siddetle karsi kizimi sutunden etme diyo ne yapacam bilmiyom