2008 Ekim Anneleri

savulun ben geldiimmmÇok üzgünüm çoook
malesef pazar günü tatilden döndük:çok üzgünüm:ne çabuk geçti yaa..anlamadım valla.neyse güzel bi tatil oldu.annem ve teyzem yağıza baktı..biz eşimle öğlen denize gittik,akşamüstü kaplıcaya,akşamda gezmeye:dance:sağolsunlar yedirdiler,oynadılar,uyuttular.ohh kendime keldim.kayınvalide de bakmıştı ilk tatilde ama anca 1-2 sa.oyalıyodu.ağlayınca panik oluyo.
tatilde en kötü şey yağızın kafa üstü karyoladan düşmesiydi:çok üzgünüm:ilk kez düştü ve tam kaşının üstü şişti.baya yüksekten düştü.çok korktuk ama şükür bişey olmadı:Saruboceq:

veee nihayet geçtiğimiz cumartesi oğluşumun dişi çıktııııı:teytey::teytey:tatile kısmetmiş sol alt çıktı.şimdi sağ üst çıkmak üzere.ama çok sıkıntı yapıyo yavrum.zorlanıyo baya:çok üzgünüm:dişsiz bebek kalmadı sanırım son bizdikkaydirigubbakcemile3
sizler nasısınız.?umarım kimsede bi problem yoktur

celencim karşılaşamadık malesef:çok üzgünüm kadar baktım ama zaten milyonda 1 ihtimaldi,yakalayamadık:1no2:

tatil fotolarını albüme ekliycem bugün ama bakın ne kadar mutlu suda oğluşum

hoşgeldin fatoşcum
ne güzel eğlenmişsiniz oh ohhh sefan olsun
dişiniz de hayırlı olsun kolayca çıksın diğerleri de

zambak hiç kaşıklı biberon denedinmi önce belki onla alışır sonra yavaş avaş asıl kaşığa geçer bide acaba kaşığın cinsinimi sevmiyoki belki sizin yediğiniz kaşıklardan alır yada böyle sofradaken sizin yediklerinizden yemek istemiyormu dişten dolayımı acaba üstler daha sıkıntılı çıkıyormuş gal,ba

hay maşallah dişiniz hayırlı olsun fatoşçum iyi tatil yaptınız haa nasıldı bizde annem kayınvalidemle birlikte gitmiştik değiilse kafayı yemiştim heralde kayınvalideme bırakıyoduk yada 10-15 dk suda oynatığp çıkartıyorduk oda eve götürüp banyosunu yaptırıp uyutuyordu sağolsun inşallah seneye daha rahat oluruz

kızlar sadece mama verenlerinize soruyorum ya kaç ml içiyo bebişiniz bide nasıl veriyosunuz mesea öğünden öncemi ne kadar önce bizim oğlan şükür biberon almıyodu 2-3 aydır içiyor ama şu son günlerde az içiyor belki diştendir bilmiyorum hiç bir kabarıklıkta yok salyamız var kaşınıyor heralde bi çıksaydı 3 ay oldu altları çıkaralı

slm millet...
Beni tanımayanlara bende ekim annesiyim benimde on aylık kızım birde 6 yaşında oğlum var pek sık giremediğim için pek tanışamadık çoğunuzla.
Tatil yapıpta gelenler olmuş ohhh negüzel ibolyacım hemsom hoşgeldin. Phatoşcum sende hoşgeldin. Biz bu sene hep çalıştık pazarları hariç bi gün evde oturamadık

Ama kıskanmış gibi bi halimmi var? Yoooo :dilcikar:

kız celen şimdi seni ekledim ama eşininkini napacaz onu nasıl silecem ben bilmiyorum bilen varsa yardım etsiiinn

Slam hanimlr regl oldum gece ve haka sancidan kivraniyom ha dogum yapica gecerdi ya fatoscum disiniz hayirli olsun baska ne yazacaktim yaa unutum

öff benimde öyle yatak döşek yatırıyo beni evlenince geçer dediler geçmedi doğum yapınca geçer dediler geçmedi böyle gidecek herhal

kızlar şu köfte olayı varya doktor bana haşlayarak ver dedi şimdi köfte yapacam siz nasıl yapınoz haşlıyomusnuz şöyle sulu köfte yapsam hyermi içine pirinç koyaraktan bide ben kıymaları böldürdüm minik minik şimdi bir işaret parmağı büyüklüğünde kyma azmı olur hani içine yumurta kırmam gerekirmi kıyma azmı gelir bi akıl verin beaaaa

ben olsam içine ne olsa katardım zaten artık herşeyi yiyorlar yani yumurta pirinç ekmek içi soğan hepsini koyardım ve oğlun nasıl yiyosa öyle yap eğer ısırarak yiyemiyorsa sulu yap ve körteyi suyuyla ez ver bana lsa öyle yaopardım

şu facebook üye olmayan b ben vardım herhalde bende üye oldum lenn gelinn bakımm ben pek bilmiyom bunu ekleyin hele hefir üyeydi ama pek dikkatimi çekipte bakmadım dı

terken köfteyi yap parçalara ayır yiyceği kadar sonra strcle dolaba koy yedirecegi zaman çıkart pişir ben öyle yapıcam bizim komşudan gördüm

Ben benim kıza hiç özel bişi yapmıyorum ne pişiyorsa ondan yiyor. Çorbaydı sulu yemekti köftesi eti sadece fazla baharat koymuyorum o kadar. Zaten artık herşeyi yiyorlar. Bizim bi alt iki dişimiz var sizlerde nasıl?

birde şu sıralar çok huysusuz. Yatırsan ağlıyo kucağına alsan ağlıyo zorla yiyo sonrada kusuyor. Benimde kayınvaldem bakıyor ben çalıştığım için kadına acıyorum valla. Üst dişlermi çıkacak acaba ondanmıdır bu huzursuzluk çocukta anlamadım?

saolun bacılarım inşallah yer bazen yiyor bazen öğürüyor geçen gün kıymalı şehriye çorbası yaptım yiyemedi kustune varsa inşallah yer fazla pişsin olmazsa varsın dağılsın yumuşak olur hiç değilse leyloş iyi oldu bu aklıma gelmediydi biraz fazla kıyma çıkarayım o zaman zırt pırt uğraşmayız

bizimkide öyle daha üstlerimiz gelmedi huysuzuz

bizimkide öyle daha üstlerimiz gelmedi huysuzuz

Ondan mı yapıyorlar yani? Ay kayınvaldemde başımın etini yiyor kucağa alıştırdınız bunu diye. Ondan ağlıyormuş! Alakası yok halbuki ben sevmem öle hep kucak istemesini bu sefer hep ayana dolanır diye. Ay her eve geldiğimde aynı şey inşaallah dişlerindendir.
Hiç bişi beyendiremiyoruz çocuğa bi türlü gönlü olmuyor uyuyana kadar sonra tık yok. Gece uykusuda ii şükür. sabah 8-8.30da ayakta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…