hoşgeldin fatoşcum
ne güzel eğlenmişsiniz oh ohhh sefan olsun
dişiniz de hayırlı olsun kolayca çıksın diğerleri de
teşekkür ederim canım.hoşbuldukŞeniz
malesef tatil dönüşü evde yine bi dünya iş:bbo:giremiyorum pek..
günaydınlar hanımlar özlediniz mi bizi
celencim inşallah cemrenin tahlilleri temiz çıkar
soranlara da cevao olsun gülçe katı bişey yemiyo ki meyve suyu falanda içimiyo sadece mama seviyo onu da kaşıkla deniyorum çok açsa bi kaşık alıyo sadece 2.yi asla
savulun ben geldiimmmÇok üzgünüm çoook
malesef pazar günü tatilden döndük:çok üzgünüm:ne çabuk geçti yaa..anlamadım valla.neyse güzel bi tatil oldu.annem ve teyzem yağıza baktı..biz eşimle öğlen denize gittik,akşamüstü kaplıcaya,akşamda gezmeye:dance:sağolsunlar yedirdiler,oynadılar,uyuttular.ohh kendime keldim.kayınvalide de bakmıştı ilk tatilde ama anca 1-2 sa.oyalıyodu.ağlayınca panik oluyo.
tatilde en kötü şey yağızın kafa üstü karyoladan düşmesiydi:çok üzgünüm:ilk kez düştü ve tam kaşının üstü şişti.baya yüksekten düştü.çok korktuk ama şükür bişey olmadı:Saruboceq:
veee nihayet geçtiğimiz cumartesi oğluşumun dişi çıktııııı:teytey::teytey:tatile kısmetmiş sol alt çıktı.şimdi sağ üst çıkmak üzere.ama çok sıkıntı yapıyo yavrum.zorlanıyo baya:çok üzgünüm:dişsiz bebek kalmadı sanırım son bizdikkaydirigubbakcemile3
sizler nasısınız.?umarım kimsede bi problem yoktur
celencim karşılaşamadık malesef:çok üzgünümkadar baktım ama zaten milyonda 1 ihtimaldi,yakalayamadık:1no2:
tatil fotolarını albüme ekliycem bugün ama bakın ne kadar mutlu suda oğluşum
kızlar şu köfte olayı varya doktor bana haşlayarak ver dedi şimdi köfte yapacam siz nasıl yapınoz haşlıyomusnuz şöyle sulu köfte yapsam hyermi içine pirinç koyaraktan bide ben kıymaları böldürdüm minik minik şimdi bir işaret parmağı büyüklüğünde kyma azmı olur hani içine yumurta kırmam gerekirmi kıyma azmı gelir bi akıl verin beaaaa
birde şu sıralar çok huysusuz. Yatırsan ağlıyo kucağına alsan ağlıyo zorla yiyo sonrada kusuyor. Benimde kayınvaldem bakıyor ben çalıştığım için kadına acıyorum valla. Üst dişlermi çıkacak acaba ondanmıdır bu huzursuzluk çocukta anlamadım?
bizimkide öyle daha üstlerimiz gelmedi huysuzuz