2008 Ekim Anneleri

heee yakın olsak ne güzellll olurdu beraber gezerdik celenim yaaa:çok üzgünüm:

zeynepcim şansımızada istanbul da hava kötüymüş :çok üzgünüm: yavas yavas alısmayı pplanlıyordum.bi gün dısarsı bi gün ev yapıcaktım.şimdi öttük delikafadulden hep evdeyiz :çok üzgünüm: bekleki koca gelinde cık dısarı poooffff :çok üzgünüm:

oyyy yerim onu bennnn.bak gördünmü artık genç kız olmuş Cemre sultan hiç korkma bişiycikler olmaz onayerimsenibenhem babacığınıda çok öslemiş yavrum baksanakaydirigubbakcemile3

yok beee bizim İstanbulun havasına güvenilmez sizin orda yağmur yağarken burda kar yağar:1shoknun için ağustos ayı güzel geçer 2 gün serin olsa sonra bastırır sıcak mrk etme sen.Şileye falan gidersiniz çok güzeldir evlilik temellerini orda atmıştık bizyerimseniben bugün yağmur yağdı arkasından bir sıcak bastırdı sorma.gezersiniz yine üzülme sen.

selam kızlar..13 gün sonra merhaba..annemler kardeşlerim geldi köye geçmiştik..aman ilk günler bizimki yabancıladı herkesi...sonra alıştı..ama ben çok yoruldum..kimse sen çocuklusun otur demiyo...sağolsun kocam ilgilendi durdu..ben de koşturdum ...baktık olmuyo kaçtık eve...CELENıM kimse senin benim derdimi düşünmüyo..sıkma canını ..hödükler mödükler ama eşlere sahip çıkmak lazım...ıBOŞUM nerdesin ya..takma anam gene ne varsa eşlerde var iyi düşün.....ya benim oğlan gece ağlayıp duruyo..yanımıza alınca rahatladı....ne tutunmak ne day day ne sürünmek..nolicek..

teyzeleriiii bakııın hacer gelin olduuuualkisalkisalkisalkisalkisalkis

Eklentiler

• $DSC00570.jpg
    88,2 KB · Görüntüleme: 33
günaydın.
gözümü açar açmaz bi güzel gördüm.çok yakışmış maşallah hacere.güle güle giysin.

selamun aleyküm hanımlar.napıyorsunuz herkes iyimi.dün görümcemin sözü vardı akşama kadar koşturduk ama ne koşturma feyzada üşüttümü naptıı ne yedirdiysem iki katını kustu üstüme başıma.
celen hadi gözün aydın kocan gelmiş.şşşşşşşşşşşşşşşş baksana gitme işini bi daha düşün istesen
aaaaaaaa dbest gelmişte gitmiş bileee.hacerede ne güzel yakışmış gelinlik maaşallah barekallah.leylaaa ne zaman tekrar buluşuyoruz yaa. dün foto makinası aldık.meran napıyor acaba hiç ses yok

masallah sana ne güzel olmussun cok yakismis annesi anlasildi cok canlar yakacak bu kiz annesi benden söylemesi:jeyyar:

önecelikle görümcene hayirlisi olsun :teytey:
ogluna icinde gecmis olsun annesi insallah biran önce düzelir:Saruboceq:

günaydin herkese sabahtan beri hic isim bitmedi yaaaaasenağlama-tatlicadiarzu-
dün yagmuru piknige götürdük burnumuzdan geldikafamçokkarıştı birakin yerde sürünüyüm yerde buldugum herseyi agzima atiyim dedi durdu:roflol: sadece cimlerden korktu sanirim battaniye serdim yere üstüne oturtdum kimildayamadi öyle bakindi durdu:jeyyar:
sizlerden ne haber kizlar birsey sorucam yaCADIARZU bebeklere hergün corba iciriyormusun ben sasiyorum ya hergün degisik corba yapip iciricem diye-tatlicadiarzu-

yes anacım susurluktaki yörsan vereliniortak bizimkide siyah opel meriva 35 plaka görürsün zaten hatta plakanın harflerindende bilebilin cmm yerimseniben
ok canımkaydirigubbakcemile5inşallah bi yerlerde denk geliriz çok sevinirim valla.inşallah sabah 7.30 feribotuyla bursaya geçicez.plakanın harfleri ne kidelikafadulden

istanbulun kızına ve havasına güvenme demişler canımsengözlerimebaksanab.fırtınalar kopar sonra bi bakmışın günlük güneşlik..bugün havagüzel meselasositososito

hadin ben kaçtım çok işim var ağliii bu velet yinee

hadi gözün aydın zambakcımmmmmmhihoyyytgülçeye kim bakacak peki?:sm_confused:
sağol canım görümcem gelecek o bakacak ancak ona biraz güvenebilirim kimseye güvenemiyom

Haceri amcasi tutumus yurutuyomus elini birakmis 4 5 adim atmis tutmadan ben gormedim ama yaa
muhteşem bir duygu aşkla bakıyordum kızıma ama şimdi zoruna gidiyo hanfendinin hiç yürümüyo hep emekliyo hacer de çok yakında yürür zaten

çok şeker maşallah. nerde çekildi fotolar aydere benzettim
evet ayder a.s

Zambakk hosgeldinn okulun yakin yere cikmasin ve tatilinizin iyi gecmesine cok sevindim ins esinin yeride yakin olur gulce cok tatli cikmiss yaa masallah gittiginiz yerde cok guzelmis yemyesill ne guzell kaynanayi nettiniz leenn nasil oldu da gelmedi
gelemedi malesef hiç yer yoktu şansına küssün :jeyyar: ama eve bir geldim ooooooffff her yeri birbirine katmış evin düzenini tamamen değiştirmiş şimdi herşeyin yerini sormak zorunda kalıyom hiçbirşeyi yerinde bulamıyom kim ona evi değiştir dediyse kötükedihüso

oyyy yerim onu bennnnopuyorumnanaktan ne tatlı çıkmış giray gibi aralık dişli kuzum kısmetli olacak zambakcımyerimseniben
zaten bir şeyi de bana çekmese şaşıracam benim ön dişler de aralıklı allah bütün bebişlerimizin kısmetinin bol etsin
maşallah hacere opuyorumnanaktan allah gerçeğini de görmeyi nasip etsin annesi

Canim cok tesekkur edriz ayy bulusalim yaa hani bize gelmiyonuzmuu bu hafta ici mutlaka gelin ya merani ben du arayacadim hep unutuyom bugn arayim bari unutmadan

noluyo bu herülere ya gül gibi karıları var kıymet bilmezler ibolyam benim canımm biraz ayrı olmak belki eşin için iyi olur bişeyler kafasına dank eder ne diyim

celen sen içinde kalmasın yap anacım ben yapmadım buğday falan hatta mevlütte yapmadım biliyomusunuz sadece bebek görmeye gelindiğinde kuran okundu duaları okundu bendede heves yok

kıslaaarr biz 7 buçuk aylıkken 2 diş çıkardık daha hala 2 dişliyiz ya bu normalmi ümidi kesecem yakında
dün misafirim vardı 1 yaşında oğlu var gelenlerin ve pilav yedirdi biz daha pütürlüleri ancak yiyoz pilavı anca yoğurtla yice ezecemde bide pirinç iyi pişmiş olacakta ohoo ancak öyle yiyor

ee daha napıyonuz ne var ne yok leyla iyi yapıyosun kız hakediyor bu herifler bak baya sarmışsın adamı ki kartını vermiş
of ya kolay kısa yoldan kilo vermenin yolunu bilen varmı ben baya bi kilo aldım kıslar maydanoz suyu falan kar etmedi bana

zambakçım hadi hayırlı olsun çok sevindim bende bu yıl evdeyim ama kpss kursuna yazıldım inşallah gelecek yıl neresi olursa yazacam bakalım

Canim cok tesekkur edriz ayy bulusalim yaa hani bize gelmiyonuzmuu bu hafta ici mutlaka gelin ya merani ben du arayacadim hep unutuyom bugn arayim bari unutmadan
ayy çarşamba olmasında hergün olur.bugün dişim için gittim doktora dolgu yaptı birtane daha var onuda çarşamya yapacak.

hoşgeldin canımmm.akif emre nasıllopuyorumnanaktan.bu kilo işini hiç sorma yaa.dün görümcemin nişanı vardı biraz bol bir üst giymiştim bana aaa hamilemisin diye soruyorlarkötükedihüso
annnaaaaammm ben nerelere gidemmm.

SELAM KIZLAR

CEMRENİN 10.AYI KUTLU OLSUN:teytey::teytey::teytey:

AY HACERE GELİNLİK PEK YAKIŞMIŞ MAŞALLAH DÜĞÜNÜNÜ DE GÖRÜRÜZ İNŞ AY OZAMANA KADAR GÖRÜŞÜRMÜYÜZ ACABAkaydirigubbakcemile3

NİVA HOŞGELDİN

TERKEN ENDİŞELENCEK BİŞEY BULUON İLLA HA ÇIKAR DİŞLERİ DAHA KEREM YAŞINA GELİO TEK DİŞİ VAR :ecrin_bebek:

GEÇMİŞ OLSUN FEYZAYA ÜŞÜTMÜŞTÜR GEÇER İNŞ

KEREM DE GECE UYANDI AĞLADI AĞLADI AMA NE AĞLAMAK ETİNİ KOPARIOLAR SANKİ ZOR SAKİNLEŞTİRDİK NEDEN OLDU ANLAMADIM HEP ATEŞLİ GİBİ DİŞLERDEN Mİ ACABA

BİRAZDAN KEREMİN ARKADAŞININ DOĞUM GÜNÜNE GİTCEZ HATTA GEÇ KALDIK AMA UYYO BEYFENDİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…