2008 Ekim Anneleri

zambakım maşallah yaa ne tatlı çıkmış gülçebayıldım zilliyee..yeşillikler içinde bembeyaz peri kızı gibi olmuşş..ama çimenlerin üstünde emeklerkenki halini görünce hemen eşimi anımsadım..adam kene muhabbetinden apartmanın etrafındaki çim alana adımını bile atmıyo.kaydirigubbakcemile3beton alanda yürüyo..ee dedim kene olsa 50-60 cm lik yere zıplamıcakmı sankiikaydirigubbakcemile3yağızı öyle çimenlere bırakması için dünyanın sonunun gelmesi gerek:umursamaz:çok pinpirikli çoook:umursamaz:

ooo daha baya varmış dönmenize yaa.CADIARZUcanım üzülme cemrenin ihtiyacı olan tek şey annesinin yanında olması.gerisi fıssss:1closedeyes:isterse kutuplara gitsin.sen olduktan sonra heryerde mutlu olur o annesiiiii:asigim:diş buğdayınıda orda içine sinmezse burda bidaha yaparsın.sen o elbiseyi al ve kızının fotolarını çek bol bol sonra ilerde pişman olursun.herkesi,herşeyi boşver,cemrenin dişi çıktı yaa sağlıklı bi şekilde...Allah'a şükür...:Saruboceq:bu anları bidaha yaşamıycaksın kii.üzülme tamammıı:gitme:Şeniz:1hug:a.s.opuyorumnanaktan

bu arada biz pazar günü sabah 6.30 gibi evden çıkcaz.7.30 feribotuna yer ayırttık.yarın telaştan girebilirmiyim bilmiyorum.çok işim var bu velet bişey yaptırmıyo bana.girebilirsem görüşürüz.yoğsam kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.herkesi kocamaaaan öptüümopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

saol patoşum vaşlla içimi rahatlattın mafoldumben
pazar günü yolda yan yana gecicez :gitme: ii yolculuklar :a015: ii eğlenceler :1rolleyes:

Kizlar az once hacere baktim agzinda beyaz bisey var almaya calistim alamadim kustumu acaba dedim sonra eline etfarina bi baktimki sakiz hay allahim yaa almis sakizi bide cigmiyoki koca gari gibi birazini eline konula sündürmüs birazi agzinda cigniyo buyuk bi kismida yook yutmus olabilir bisey olumu ya midesine felan yapisirmi uff bukiz beni uyuz edecek sen ne biliyon sakiz cignemeyi hii halasi kilikli

Son düzenleme:
saol patoşum vaşlla içimi rahatlattın mafoldumben
pazar günü yolda yan yana gecicez :gitme: ii yolculuklar :a015: ii eğlenceler :1rolleyes:

canım yaa,herkesin evladımıza bizim gözümüzle bakmasını istiyoruz ama olmuyo bazen işte.:çok üzgünüm:
ayy cidden,kimbilir nerde yanyana geçcez:çok üzgünüm:keşke bi mola yerinde denk gelsek ne güzel olur:1rolleyes:sağol canım sizede iyi yolculuklar:a015:sakın üzülme.nasılsa dönüp geleceğin yer burası.cemreyi ve seni kocaman öpüyorumopuyorumnanaktan

Fatoscum iyi yolculuklar ayy cok hevesleniyom len size ohh eglenin bolca bizde gidelim yine 2 gunluguna dedik ama acikcasi pekte istemiyom cok zor oluyo 2 gun felan ama bikoca bavul esya goturmek zorundayiz gecen sefer oyle oldu sonra git bavulu ac yerles bigun kaldik zaten havuzda doya doya yuzemiyok bile sonra yemege cik geri in geri cik sonra toplan eve gel geri ac yika utule bide biz 4kisi gidiyoz hepsininkide dahada cok kiyafet derdi yoruldugumuz kar kaliyo

hiç bşi olmaz cemrede cok yutuo.kakasından cıkar kaydirigubbakcemile3

biz genelde yorsan da mola veriyoruz yerimseniben :jeyyar:

çok teşekkür ederimopuyorumnanaktanaslında eşime kalsa gidemezdik ama 2005 den beri memeleketimi görmüyom:çok üzgünüm:çok özledim.herkesi,herşeyi..havasını,suyunu bileee:çok üzgünüm:haklısın canım çocukla 2 gün zor olur.ama olsun bi değişiklik oluyo yinede.insan 2 gün daha geçti diyebiliyo.bazen evde oyalamak çok zor oluyo çünkü çocukları.

ben kaçtım kızlar uyandı benimki.1 sa.bile uyumadı yaa
neyse herkesi kocamaan öpüyorumopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
biz genelde yorsan da mola veriyoruz yerimseniben :jeyyar:

yaniii:uhm:susurlukmuydu tam yer ver kız yıllardır gittiğim yok heçbişey hatırlamıyım..ee arabanın model ve rengi ney onuda söyle..bellimi olur gıı..olur da olur yaniii..bizimki siyah mitsubishi lancer...:jeyyar:

selam kılsız gacılar nörüyonuz bakamopuyorumnanaktan
bi cee diyip kaçıcam
havalar bu kadar sıcak olmak zorunda mı yaww tatildekiler benim için de yüzün olur mu:gitme:
çocuk sıcaktan uyumuyo dışarı çıkmak istiyo dışarı çok sıcak zati gecek yerimis de yok locman dağın başındasenağlamapöffffffff bunalmak üzreyim canım hiç ders çalışmak istemiyii
siz napınızz
fatoşcum tatile gidiyosunus anladıım kadarıyla ii eğlenin inş benim için de eğlenin:gitme::gitme:
celenim istanbula mı dönüyon pek anlamadım ama geçmişi okuyamıyom hani kalıyodun len bi de beni çağırdıydın bişey mi oldu yoğsam hastalık filan değildir cemroşum kocişin sen iisindir inş gerisi boş şeyler üzülmeye değme
bana yaklaş bakam seni kollarıma saram düzceye gelseniya bi haftasonu:1hug:

başka başka herkes iidir inş hepiciğinizi öpüyom leyloşum zambakçm iboşumu göremedim ama iidir inş:uhm:
gene gelirim ben bi ara bu velet yine uyandı bi doğrudürüst uyumadı zaten....
:a015::a015:

yes anacım susurluktaki yörsan vereliniortak bizimkide siyah opel meriva 35 plaka görürsün zaten hatta plakanın harflerindende bilebilin cmm yerimseniben
valla ben bekliyrum sizi artık.ööle kocene bi hafta sonu kacın..birazda istanbulu kıllatak yerimseniben erayımı kokkklllaaaaaaaaaaaa opuyorumnanaktan

iyi akşamlar kızlar opuyorumnanaktan
celen fatoş susurluk ayranı içceniz he yanında da tost ımmmmmm geçen tatilde giderken bizde uğradık susurluğa
edhak dbest gelmiş özlettiniz kendinizi arada uğrayın yawlmaz:

keremi uyuttum uyanıp uyanıp duruor
dişi uzamış iyice görünüyor kocaman ya ne zorlandı yavrum onu çıkarana kadar alt diş ama boyutu üst diş gibi maşallahCADIARZU

sağolasın nihalimmmmmmhihoyyytvalla iyi oluyo girayada bakıyo babası sağolsunkaydirigubbakcemile3

hiçbişey olmaz korkma nasıl olsa döneceksiniz dimi:sm_confused:ha şimdi ha 1 ay sonra artık büyüyo annesi ana kız sohbetler edeceksiniz ne güzelllllllyerimseniben
bende senin gibiyim bir pire için bir yorganı yakarım hiç düşünmedenlmaz:

hadi gözün aydın zambakcımmmmmmhihoyyytgülçeye kim bakacak peki?:sm_confused:

selammmmm delikafadulden delikafadulden delikafadulden

kimse yok muuuuuuuu :1ninca:
nerdesin sen unutulduk iice :mymeka: hiç mi vaktin yok :mymeka: eylül napıo :çok üzgünüm:
keremi uyuttum uyanıp uyanıp duruor
dişi uzamış iyice görünüyor kocaman ya ne zorlandı yavrum onu çıkarana kadar alt diş ama boyutu üst diş gibi maşallahCADIARZU

of aynen cemrede ööle uyanıp duruo.ama bizim nedenimiz belli oldu.gece 10 da babiş geldi.aman ne sarılmak ne sarılmak..gözlerim doldu onları ööle görünce senağlama yavrum cok özlemiş :çok üzgünüm: neyse ben bunu yıkadım emzirdim uyuttum.belki yarım saat içinde tam 10 kez ağlayarak kalktı.neymiş kucakta uyucakmıs.burnunu kolumun altına sokucakmıs..ama benm deil babasının :asigim: anlıycaanız büyük aşkın temelleri atılmış :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…