- 5 Aralık 2007
- 1.071
- 0
Küsüz hala yani o cabaliyoda ben konusmuyom dun cok üzdü beni annem dedi hani aksama bizdemisiniz diye yemek felan yapmak amacli dedim dur arayip soruyum dedim aksama geliyomun yoksa beni alip gidecenmi bana demesin mi gelmicem almaya kal sen orda bikac gun annenle babanla hasret gider diye gerizekali yaa oylemi tamam dedim soyleseydin evden cikmadan esyalarimida alirdim dedim o angut anladi tabi kapattim telefonu sonra mesaj attim istemiyosan hic gelmem bende senin icin ölmüyom diye basladi tabi ya askim iste en ufak seyden kavga cikariyo yuzyuze bile gelmeye korkuyom tartisirmiz diye zart zurt demeye ben anneme bisey yansitmadim uzulmesin istedim aksam oldu geldi tabi kopek gibi gelemedn dolu mesaj atti hazirlan tamammi askim gelecem ben hazirmisin falan filan hic cevap vemrdim geldi neyse aslinda gitmicektim ama ufak seyden buyuk seyler cikar diye yine alttan alan ben oldum hemde hacerin yedek kiyafeti mamasi felan hersyi bi gunluk almistim kizim rezil olmasin annem babam kayinvaldem uzulmesin dedim geldm gelince kayinvaldeme anlattim agladim bana sarildi yalvardi aglama kizim bi damla yasina bile kiyamam o oglumsa sen de kizimsin hic bi farkiniz yok sanmaki ben ogluma kizmiyom cok cahil bi bu degil tum erkekler boyle kadin sahip cikar evine yuvayi disi kus yapar dedi cocukca sey bu yaptigi boyle seyler arabnizda konusulmasin bile falan filan siz multu oldukca ben ucuyorum uzmeyin beni dedi ben gunduz cok kizdim ona dedi oyle diyince dank etti demekki annesi kizdi da oyuzden geldi beni almaya bunu bilsem yemile gelmezdim yani yanlismi anladim acaba ne konuda kizdi bilmiyom ben bu anlami cikardim hic konusmicam uzun bi sure gece geliyo sariliyo ediyo uyuz iste ya seviyom ama artik ona karsi ezilmek istemiyom altan almicam iste boyle celenimm siz yorumunuzu yapin artik
oyy oyyy.bu erkekleri ne yapmalı bilmiyorumki.seninki senin gibi bir kızı bulmuş varya başına taç yapmalıydı.işte hakikaten cahilliğinden böyle yapıyor.sen ona çok yüz vermişsin oda onu kullanıyor.alttan alma bir süre daha yolun başındasınız.böyle giderse ilerde o seni daha çok üzer.kıymetini bilsin senin şimdiden.biraz gözü kara görün bak nasıl korkar seni kaybetmekten.o seni garanti gördüğünden yapıyor böylee.
günaydın kızlar
leylacım sevio edio ama yapcağını yapıo :mymeka:inş adam edersin sen onu merak etme:lepi:
günaydın özlemcim.tatil fotolarınızı gördüm.çok güzelsiniz.kayınvalidenlerlemi gittiniz tatile.
yok canım annemler onlar bide abimler
benim tarafla gittik yani:lepi:
çok sağol kısaydı ama iyi geldi
oy maşallah hacerin resmini gördüm hayırlı olsun diş buğdayı
celen kız sular geldimi kokcanız haaalülülülülülü
canım yaa:çok üzgünüm:sanki biraz ağır olmuş gibi:çok üzgünüm:gelme demek son nokta demek,üzüldüm ya ,yapmayın güzel güzel konuşup aşabilirsiniz sorunlarınızı.erkeklerin çoğu böyle.o çok söyleniyosa sen sus günlerce tek kelime bile etme..protesto et onu.söylenip te cevap bulamayınca nasıl değişiyolar bi bilsen.neyse inşallah düzelir aranız:çok üzgünüm:yok bizim işin moku çıktı artık, herif patlamaya hazır bomba gibi, en ufak bişeyde başlıyo söylenmeye, çekemicem daha fazla, yarından itibaren eve gelme dedim :çok üzgünüm:
Küsüz hala yani o cabaliyoda ben konusmuyom dun cok üzdü beni annem dedi hani aksama bizdemisiniz diye yemek felan yapmak amacli dedim dur arayip soruyum dedim aksama geliyomun yoksa beni alip gidecenmi bana demesin mi gelmicem almaya kal sen orda bikac gun annenle babanla hasret gider diye gerizekali yaa oylemi tamam dedim soyleseydin evden cikmadan esyalarimida alirdim dedim o angut anladi tabi kapattim telefonu sonra mesaj attim istemiyosan hic gelmem bende senin icin ölmüyom diye basladi tabi ya askim iste en ufak seyden kavga cikariyo yuzyuze bile gelmeye korkuyom tartisirmiz diye zart zurt demeye ben anneme bisey yansitmadim uzulmesin istedim aksam oldu geldi tabi kopek gibi gelemedn dolu mesaj atti hazirlan tamammi askim gelecem ben hazirmisin falan filan hic cevap vemrdim geldi neyse aslinda gitmicektim ama ufak seyden buyuk seyler cikar diye yine alttan alan ben oldum hemde hacerin yedek kiyafeti mamasi felan hersyi bi gunluk almistim kizim rezil olmasin annem babam kayinvaldem uzulmesin dedim geldm gelince kayinvaldeme anlattim agladim bana sarildi yalvardi aglama kizim bi damla yasina bile kiyamam o oglumsa sen de kizimsin hic bi farkiniz yok sanmaki ben ogluma kizmiyom cok cahil bi bu degil tum erkekler boyle kadin sahip cikar evine yuvayi disi kus yapar dedi cocukca sey bu yaptigi boyle seyler arabnizda konusulmasin bile falan filan siz multu oldukca ben ucuyorum uzmeyin beni dedi ben gunduz cok kizdim ona dedi oyle diyince dank etti demekki annesi kizdi da oyuzden geldi beni almaya bunu bilsem yemile gelmezdim yani yanlismi anladim acaba ne konuda kizdi bilmiyom ben bu anlami cikardim hic konusmicam uzun bi sure gece geliyo sariliyo ediyo uyuz iste ya seviyom ama artik ona karsi ezilmek istemiyom altan almicam iste boyle celenimm siz yorumunuzu yapin artik
nerden belli kızzkaydirigubbakcemile3hııı belli belli senin taraf olduğuukaydirigubbakcemile3
Sagol teyzesi sizin dis cikmismiydi
fatoşcum kolay gelsin valla cidden tatile hazırlanmak bi iş geldikten sonraki işler ayrı iş ama yine de gitmek istio insan delikafadulden
evet canım haklısın.bu arada albümüme yaptığın yorum için tşk ederim.ben de senin fotolara bakcaktım.ama göremedim:sm_confused:
merhabalar, batuyu uyuttum derken 30 dakka geçemdi arka bahçe komşusunun kızı var küçük onun sesine uyandı.10 dakka geçemedi bu sefer sokaktaki çocukların sesine uyandı. zar zor tekrar uyudu. bizim 6. dişimiz de yolda.bu sabah diz kapağımın yanından çok fena ısırdı izlerii hala yerinde 3 üstte 2 altta.
hacerinde dişleri hayırlı olsun.
cemre de çıkarmıştı glaiiba.inci gibi dizliirler inşallah.
özlemcim tatil nasıldı.ailenle olunca eminim güzel geçmiştir.
bizde kısmetse bir iki hafta içinde gideceğiz.eşya hazırlama derdi sıkıyo sadece.bide yanlız olmıycaz tatilde.aslında biraz kafa dinlemeyi isterdim.
leylacım bu hödük kocalar bizi anlamayacaklar.bizde salı günü hafif bir fırtına yaşadık.ama sebep bendim. bu sıralar parlıyorum bende.o geceyi bulutlu geçirdik.sabah uyanınca da dün gece boşu boşuna kızdım kızdırdım galiba dedi.(evle ilgilenmiyor yardım etmiyor diye kızmıştım.söylenmştim birraz) bişiy demedi ama.sen batuhana bak da ben bi evi süpüreyim dedi.misgi bi de süpürdü.sonra bugün bulaşıkalrı yıkadı, kahvaltı hazırladı.balkonu da yıkayacaktı vakti kalmadı için yıkayamadı.:asigim: ses etmedi ama galiba o da değerlendirmemi haklı buldu.:lepi: