2008 Ekim Anneleri

oyy oyyy.bu erkekleri ne yapmalı bilmiyorumki.seninki senin gibi bir kızı bulmuş varya başına taç yapmalıydı.işte hakikaten cahilliğinden böyle yapıyor.sen ona çok yüz vermişsin oda onu kullanıyor.alttan alma bir süre daha yolun başındasınız.böyle giderse ilerde o seni daha çok üzer.kıymetini bilsin senin şimdiden.biraz gözü kara görün bak nasıl korkar seni kaybetmekten.o seni garanti gördüğünden yapıyor böylee.

Evet canim nasil olsa beni cok seviyo asla birakmaz diye dusunuyo ama kusura bakmasin kendimi ezdiremem yani bugune kadar saygi dedim ama siniri asiyoo

günaydın kızlar
leylacım sevio edio ama yapcağını yapıo :mymeka:inş adam edersin sen onu merak etme:lepi:

oy maşallah hacerin resmini gördüm hayırlı olsun diş buğdayı

celen kız sular geldimi kokcanız haaalülülülülülü

herkeslere merhabaa
kızlar yapcak bi sürü işim var.oğluş yaptırtmıyo yaa.deli olcam.çamaşırlar makinede kaldı,emmee emmeee die asılıyo yakamakaydirigubbakcemile3çıkarmama fırsat vermeden emmeye geldikkaydirigubbakcemile3uyudu kaldı.uyancak diye bırakamıyorumda.ayağımda sallıyom..daha bi dünya ütüm var....hazırlancak valiz..epilasyon,pedikür,manikür,kaş,bıyıkdelikafadulden valla tatile gitmeden 1 hafta önce hazırlık yap,dönünce yine 1 hafta yıka,ütüle,yerleştir,temizlik falan..evde otursa insan daha çok dinlenir vallakaydirigubbakcemile3
yok bizim işin moku çıktı artık, herif patlamaya hazır bomba gibi, en ufak bişeyde başlıyo söylenmeye, çekemicem daha fazla, yarından itibaren eve gelme dedim :çok üzgünüm:
canım yaa:çok üzgünüm:sanki biraz ağır olmuş gibi:çok üzgünüm:gelme demek son nokta demek,üzüldüm ya ,yapmayın güzel güzel konuşup aşabilirsiniz sorunlarınızı.erkeklerin çoğu böyle.o çok söyleniyosa sen sus günlerce tek kelime bile etme..protesto et onu.söylenip te cevap bulamayınca nasıl değişiyolar bi bilsen.neyse inşallah düzelir aranız:çok üzgünüm:

canım kayınvaliden gerçekten çok iyi.kıymetini bil.eşine gelince,bizim ilk yıllardaki halimize benziyosunuz hafiften.erkekler hem çok sevilmek istiyo.hem şımarıp suyunu çıkarıyo.ben de senin gibi 15 ay asker yolu bekledim.hergün ağladım.aslında çok sevicen ama %50 gösterecen.ben beceremedim.eşim ilk zamanlar çok kolay kızıp,kapris yapıyodu.çalışma dedi,tamam dedim.giyim tarzımı baştan aşağı değiştirdi tamam dedim.gitme dedi gitmedim.3.5 yıl sonra bi sebepten dolayı benimle 1.5 ay konuşmadı.aynı evde..yaptığım yemeği yemedi..farklı odalarda uyuduk.aa dedim demek öyle.ben herşeye tamam diyim.sen böyle yap.oturdum pc başına.tüm havayollarına cv mi gönderdim.onun uğruna bu mesleği bırakmıştım.tek tek görüşmelere gittim.o hayır desede bi şekilde mesleğime geri döndüm.ilk 1 haftalık yatımdan geldiğimde bi baktım yemekleri hazırlamış,masayı kurmuş balkonda beni bekliyo:asigim:benden ayrı kaldıkça nasıl gözü korktu,nasıl değişti anlatamam..tamam sevgisi hep aynıydı ama kimselerbilmez in dediği gibi garanti görme durumu vardı sanırım.hamile kalıp istifa ettiğimde sevinçten göbek atacaktıkaydirigubbakcemile3o dönemlerden beri çok şükür büyük problemlerimiz olmadı hiçkavga gürültüye karşıyım ama kadın zekası ile bence erkeğini değiştirebilir.yıllar geçtikçe sizinde evliliğinizde bi çok şey yerine oturur merak etme canım...

fatoşcum kolay gelsin valla cidden tatile hazırlanmak bi iş geldikten sonraki işler ayrı iş ama yine de gitmek istio insan delikafadulden

fatoşcum kolay gelsin valla cidden tatile hazırlanmak bi iş geldikten sonraki işler ayrı iş ama yine de gitmek istio insan delikafadulden

evet canım haklısın.bu arada albümüme yaptığın yorum için tşk ederim.ben de senin fotolara bakcaktım.ama göremedim:sm_confused:

kızlar albüme foto koyarken dikkatimi çekti..oğlum ne kadar çok dedesine benzemeye başlamış dimiii...saçlar bile aynı kaydirigubbakcemile3çok güldüm.doğduğunda aynı babasıydı şimdi kayınpedere doğru gidiyokaydirigubbakcemile3

merhabalar, batuyu uyuttum derken 30 dakka geçemdi arka bahçe komşusunun kızı var küçük onun sesine uyandı.10 dakka geçemedi bu sefer sokaktaki çocukların sesine uyandı. zar zor tekrar uyudu. bizim 6. dişimiz de yolda.bu sabah diz kapağımın yanından çok fena ısırdı izlerii hala yerinde 3 üstte 2 altta.
hacerinde dişleri hayırlı olsun.
cemre de çıkarmıştı glaiiba.inci gibi dizliirler inşallah.
özlemcim tatil nasıldı.ailenle olunca eminim güzel geçmiştir.
bizde kısmetse bir iki hafta içinde gideceğiz.eşya hazırlama derdi sıkıyo sadece.bide yanlız olmıycaz tatilde.aslında biraz kafa dinlemeyi isterdim.
leylacım bu hödük kocalar bizi anlamayacaklar.bizde salı günü hafif bir fırtına yaşadık.ama sebep bendim. bu sıralar parlıyorum bende.o geceyi bulutlu geçirdik.sabah uyanınca da dün gece boşu boşuna kızdım kızdırdım galiba dedi.(evle ilgilenmiyor yardım etmiyor diye kızmıştım.söylenmştim birraz) bişiy demedi ama.sen batuhana bak da ben bi evi süpüreyim dedi.misgi bi de süpürdü.sonra bugün bulaşıkalrı yıkadı, kahvaltı hazırladı.balkonu da yıkayacaktı vakti kalmadı için yıkayamadı.:asigim: ses etmedi ama galiba o da değerlendirmemi haklı buldu.:lepi:

Fatoscum canim cok sagol inss zamanla hersey duzelir sen buarada albumunuze baktim cok tatli cikmis masallah yakiskli delikanli cidden dedeye benziyo hele koydugun resimde saclar ayni kalkmis havaya

maşallah bu ne yakışıklılık böyle (yağız egemen için diyorum ) evet kayınpedere benziyo ama dikkatini çekerim babasıda kayınpederinin oğlu.
benim oğlumun da gözleri mavi şunada babasının yeşil kayınpeerin de mavi ve torunlardan sadece batunun gözleri mavi olduğu için kayınpederin çok hoşuna gidiyo , bide çevreden sana benziyo diyince havalara uçuyo valla.

evet canım haklısın.bu arada albümüme yaptığın yorum için tşk ederim.ben de senin fotolara bakcaktım.ama göremedim:sm_confused:

benim albüm yok canm bikaç kez denemiştim resimlerin boyutu yüksek diye yüklememişti facebookta var keremin resimleri ordan bakabilirsin

cidden dedeye ne kadar çok benziyor maşallah çok tatlı afacan

bizim tatil keremle biraz sıkıcıydı kerem cidden zor bi çocuk bunu anladm.kaldığımız yerde bi sürü bebek vardı ama akşam yemeklerinde olsun kahvaltıda olsun sesi çıkan tek kerem di bide sırayla yiyen anne baba da tek bizdik
ama değişiklik deniz kum güneş güseldi
daha çok güneşlenmek isterdim ama keremin mama ve uyku saati gelince dönüoduk odayaÇok üzgünüm çoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…