2008 Ekim Anneleri

fatoşcum sarımsaklı da çok soğuktu ya yani kızlaar o taraflara gidecekseniz temmuz ortası zamanıymış biz sonunda gittik baya esinti vardı

fatoşcum sarımsaklı da çok soğuktu ya yani kızlaar o taraflara gidecekseniz temmuz ortası zamanıymış biz sonunda gittik baya esinti vardı

hadi yaaa?halbuki orası daha ege ama.tatilde de soğuk deniz çekilmiyo.hadi ben erikliye gide gide alıştım ama oğluş için zor oluyo..bakalım inşallah 2.tatilde rahat girer kuşadasında:Saruboceq:

hadi yaaa?halbuki orası daha ege ama.tatilde de soğuk deniz çekilmiyo.hadi ben erikliye gide gide alıştım ama oğluş için zor oluyo..bakalım inşallah 2.tatilde rahat girer kuşadasında:Saruboceq:

inş güzel eğlenirsiniz canım
erikliye geçen yıl annemler abimler gitmişti çok beğenmişlerdi temizmiş suyu
bu yıl da kuşadasına gitceklerdi ama bizim yüzümüzden yakın biyere gidelim dedim kerem uzun yola gelemiyor çıldırıo sıkıntıdan.4saatlik yolda bile son saat zaptedemedik benzinlikte durduk dönüşte battaniyede salladık düşün millet bize bakıp gülüodu:kedi:

sağol canımopuyorumnanaktan
ya aslında ben de kara kara düşünüyorum.yağızda uzun yola gelemiyo.burdan erikliye 3-4 sa.idare ediyoz ama taa kuşadasına nasıl gitcez hiç bilmiyorum.bizim tüm sülale orda.hem yazlığa gidiyoz.hem de çok özledim diye:çok üzgünüm:yol büyük sorun kafamda...hadi burdan bursaya hızlı feribotla 1 sa 20 dk geçcez inş.ama kalan yolu eşim 5 sa.te giderse iyi olcak.fisfisfis

naber kızlar?biz 2 günlük hastalıktan sonra iyiyiz şükür.eylül ağlama krizlerine girince doktora gittik.orta kulakta enfeksiyon oluşmuş.antibiyotik,burun spreyi falan verdi.şükür binlerce kez şükür iyiyiz.8 gün daha kullanacaz.burun spreyini de yarın akşama bırakacam.bi şurup daha var ama onu kusuyo yavrum.o da 3 gün kullanılacaktı ama 1 defa kullandım veremedim.tok olması lazımmış ama tok olunca hepten kusuyo.sizler nasılsınız?bi geçmişe bakmaya çalışıyım.ne var ne yok

hımm kızlar baya gerilmişsiniz siz.ben geçen gece meleğime istemeden bağırdım dudağını büze büze ağlayınca söz verdim kendime ve meleğime.artık ona bağırmayacağım.üzerine hastalanınca çok kötü hissettim kendimi.Allah'Im onları bize bağışlasın inşallah.yeterki onlar hastalanmasın,üzülmesin de varsın yemeğini zor yesin,kucağımdan inmesin,yaramazlık yapıp orayı burayı devirsin.

he len ööleymiş :gitme: kocamda dio napcaz 2 yıl onu :umursamaz: bu ayın 10 unda net kapanıo.teee istanbula gidene kadar giremicem bi daha :gitme:

feriobattan sonrası kolay gecti bana.ben nerdeyse 8 saat boyunca emzirdim cemreyiç.ööle olunca tık diyemedi tabi kaydirigubbakcemile3 ağzı dolu ya kaydirigubbakcemile3 en son bunaldı ama artık gelmiştik lülülülülülü yağız emiyo muydu CADIARZU

gecmiş olsun eylülcüm a.s.

te3rkeeennnn emre acaip buyumus kıııızzzz :))) canım ya bide yakısıklı olmus ki :) bak hep korkuodun buyumuycek die nasılda serpildi buyudu maşallah

anaa bizde eriklideydik kızzz ama dediğimn gibi 3-4 saatlik yolda bile zor zaptettik yakın diye gittiydik zaten

[
te3rkeeennnn emre acaip buyumus kıııızzzz :))) canım ya bide yakısıklı olmus ki :) bak hep korkuodun buyumuycek die nasılda serpildi buyudu maşallah

yok anam ya hala kaburgaları sayılıyor eşek sıpası bi kabız edemedim şu çocuğu teyzesiyle dayısı adını sıçana çıkardı

sizdemi ordaydınız ya biz gittiğimizde deniz sıcaktı maşallah iyiydi ben geçen senede gitmiştim buz gibiydi temmuz başıydı o zaman bide rüzgarlı olduğunda sokmadım 2-3 kere falan girdi havuz almıştık önce orda alıştırıp öyle soktuk çok sevdi

kız fatoş eriklide nerde kaldınız evmi tuttunıuz ayıptır sorması tuttuysanız ne kadardı

gecmis olsun leyla umarim enksa zamanda toparlar:Saruboceq:

celeen hacerin diş bugdayı yaptık tepsiye ne konuyodu len tarak kalem tespih başka naydi bakalım kızım hangisini alacak ondan sonra kafasına bugday dökecem

ayyyyy kusuruma bakma kizfisfisfis eylül diyecektim kucagimda yagmuru uyuturken yanilislika yazmisim kafamçokkarıştı

eylül gecmis olsun bacima.s.

olur canım önemlii değil ben bugun annemlerdeyim ya attım haceri ohh üstümden indi acık teyzesiyle oynuyo az once yere sofra serdik yemek yedik zilli her tabaga avuc attı annemde kızım elleme yaa diyii pilavı avuc avuc alıp attı yeredelikafadulden

celeen hacerin diş bugdayı yaptık tepsiye ne konuyodu len tarak kalem tespih başka naydi bakalım kızım hangisini alacak ondan sonra kafasına bugday dökecem

kitap altın baska yok.unutma yere döüklenler kuslara basında kalanları da ipe diz omzuna as.yerimseniben
bende bugun aldım buğday ceviz..

evet emiyo ama eşim araçta seyir halindeyken emzirtmiyo:umursamaz:illa kimsenin olmadığı bi yere kenara çekcez öylee..ama sanırım bu kez eli mahkum olcakkaydirigubbakcemile3yol herzamankinden uzun..
kız fatoş eriklide nerde kaldınız evmi tuttunıuz ayıptır sorması tuttuysanız ne kadardı

canım benim kayın validelerin evleri var.kiraya veriyolar işte.onlarda kaldık.siz kaça tuttunuz?ben de söyliyim sana kayınvalidelerin fiyatlarınıkaydirigubbakcemile3gerçi eve ve denize uzaklığına göre değişiyo ama

celencim erikli keşana bağlı.3 saat falan sürüyo yol.denizi çok temiz biraz soğuk olsada.

mrb güsel anneler.bende ekim annesi olcak şuan 32 haftalğzz doktor bebeğin suyu azalmş ve plesentası kireçlenme yapmş sizlerde bu durumu yaşayan ark varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…