fatoşcum sarımsaklı da çok soğuktu ya yani kızlaar o taraflara gidecekseniz temmuz ortası zamanıymış biz sonunda gittik baya esinti vardı
hadi yaaa?halbuki orası daha ege ama.tatilde de soğuk deniz çekilmiyo.hadi ben erikliye gide gide alıştım ama oğluş için zor oluyo..bakalım inşallah 2.tatilde rahat girer kuşadasında:Saruboceq:
inş güzel eğlenirsiniz canım
erikliye geçen yıl annemler abimler gitmişti çok beğenmişlerdi temizmiş suyu
bu yıl da kuşadasına gitceklerdi ama bizim yüzümüzden yakın biyere gidelim dedim kerem uzun yola gelemiyor çıldırıo sıkıntıdan.4saatlik yolda bile son saat zaptedemedik benzinlikte durduk dönüşte battaniyede salladık düşün millet bize bakıp gülüodu:kedi:
he len ööleymiş :gitme: kocamda dio napcaz 2 yıl onu :umursamaz: bu ayın 10 unda net kapanıo.teee istanbula gidene kadar giremicem bi daha :gitme:SELAM KIZLAR KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN
TERKENCİM HOŞGELDİN GEÇMİŞ OLSUN AKİF EMREYE MAŞALLAH BÜYÜMÜŞ RESİMLERİ ÇOK GÜZEL
LEYLACIM ÜZÜLME CANM YA ERKEKLER HEPSİ AYNI AL BİRİNİ VUR ÖTEKİNE ÇOCUK OLDUKTAN SONRA MI DEĞİŞTİLER ANLAMADIM ESKİ İNCELİĞİ YOK BENİMKİNİN DE HAYIRLISI İLE BÜYÜSELERDİ ŞU BEBELER
CELEN 3G Yİ SORUODUN YA TURKCELİNKİ DE REKLAMLARDA ÇIKAN 2YIL ABONELİK İSTİO HABERİN OLSUN
ÇOK BAKAMADIM GEÇMİŞE ATLADIKLARIM VARSA AFFOLA BÜTÜN YARAMAZLARI ÖPTÜMzemuszemus
hadi yaaa?halbuki orası daha ege ama.tatilde de soğuk deniz çekilmiyo.hadi ben erikliye gide gide alıştım ama oğluş için zor oluyo..bakalım inşallah 2.tatilde rahat girer kuşadasında:Saruboceq:
feriobattan sonrası kolay gecti bana.ben nerdeyse 8 saat boyunca emzirdim cemreyiç.ööle olunca tık diyemedi tabi kaydirigubbakcemile3 ağzı dolu ya kaydirigubbakcemile3 en son bunaldı ama artık gelmiştik lülülülülülü yağız emiyo muydu CADIARZUsağol canımopuyorumnanaktan
ya aslında ben de kara kara düşünüyorum.yağızda uzun yola gelemiyo.burdan erikliye 3-4 sa.idare ediyoz ama taa kuşadasına nasıl gitcez hiç bilmiyorum.bizim tüm sülale orda.hem yazlığa gidiyoz.hem de çok özledim diye:çok üzgünüm:yol büyük sorun kafamda...hadi burdan bursaya hızlı feribotla 1 sa 20 dk geçcez inş.ama kalan yolu eşim 5 sa.te giderse iyi olcak.fisfisfis
hımm kızlar baya gerilmişsiniz siz.ben geçen gece meleğime istemeden bağırdım dudağını büze büze ağlayınca söz verdim kendime ve meleğime.artık ona bağırmayacağım.üzerine hastalanınca çok kötü hissettim kendimi.Allah'Im onları bize bağışlasın inşallah.yeterki onlar hastalanmasın,üzülmesin de varsın yemeğini zor yesin,kucağımdan inmesin,yaramazlık yapıp orayı burayı devirsin.
inş güzel eğlenirsiniz canım
erikliye geçen yıl annemler abimler gitmişti çok beğenmişlerdi temizmiş suyu
bu yıl da kuşadasına gitceklerdi ama bizim yüzümüzden yakın biyere gidelim dedim kerem uzun yola gelemiyor çıldırıo sıkıntıdan.4saatlik yolda bile son saat zaptedemedik benzinlikte durduk dönüşte battaniyede salladık düşün millet bize bakıp gülüodu:kedi:
te3rkeeennnn emre acaip buyumus kıııızzzz :))) canım ya bide yakısıklı olmus ki :) bak hep korkuodun buyumuycek die nasılda serpildi buyudu maşallah
herkese iyi kandillerzemuszemus
oğluşum bugün daha iyi gibi.hala burnu akıyo ama sanki daha azbide sanırım regl olmak üzereyim:sm_cool:belirtileri başladı yani .çok mutluyum inşallah tatile kadar hallolur yaa:Saruboceq:
canım hayat bazen çok zor ve çekilmez olabiliyo..hep böyle olsa ne kadar sıkıcı olurdu dimii?sen bu kötü günlerin geçeceğini ve çok yakında kendini mutlu hissedeceğini düşün.ben bu işlerin sırayla olduğunu düşünürüm hep.kötü dönemlerimden sona mutlaka feraha çıkar,kendimi yeniler,kısacası küllerimden yeniden doğarım.mutsuzum dersen mutsuz olursun.oğluna sımsıkı sarıl ve ne kadar mutlu olduğunu farket..eşinle sorunların olabilir ama hiç bişey çözümsüz değildir.hem bak biz seni çok seviyoruzŞenizsen de bizi o eğlendiren mesajlarından mahrum bırakma olurmuuuuuuuuuuuuuu:gitme:
canım benim ya üzülme lütfen..eşine 1 gün boyunca hacerle zaman geçirmesini teklif et..ya da her fırsatta ona bakmasını söyle..belki o zaman bunun ne kadar zor bi iş olduğu anlayıp sana hak verir..sonuçta ikinizin çocuğu..anne tek başına bakamaz ki..birlikte büyütmek gerek.hacerin anneye olduğu kadar babayada ihtiyacı olduğunu söyle.sinirlenme canım,kızınada yansır.herşeyi anlıyolar vallaŞeniz
anaaaaaa...yoksa eriklidemiydiniz kızzdelikafaduldenfotolardan anladığım kadarıyla biz dönmüşüz,siz gelmişinizkaydirigubbakcemile3ya o buzz gibi denize çocuğu nasıl soktun anam ben 1 gün yarım 1 gün ayaklarını soktum 15 gündür hasta:çok üzgünüm:
kız fatoş eriklide nerde kaldınız evmi tuttunıuz ayıptır sorması tuttuysanız ne kadardı
naber kızlar?biz 2 günlük hastalıktan sonra iyiyiz şükür.eylül ağlama krizlerine girince doktora gittik.orta kulakta enfeksiyon oluşmuş.antibiyotik,burun spreyi falan verdi.şükür binlerce kez şükür iyiyiz.8 gün daha kullanacaz.burun spreyini de yarın akşama bırakacam.bi şurup daha var ama onu kusuyo yavrum.o da 3 gün kullanılacaktı ama 1 defa kullandım veremedim.tok olması lazımmış ama tok olunca hepten kusuyo.sizler nasılsınız?bi geçmişe bakmaya çalışıyım.ne var ne yok
gecmis olsun leyla umarim enksa zamanda toparlar:Saruboceq:
leyla benim bacımm lülülülülülü
ayyyyy kusuruma bakma kizfisfisfis eylül diyecektim kucagimda yagmuru uyuturken yanilislika yazmisim kafamçokkarıştı
eylül gecmis olsun bacima.s.
celeen hacerin diş bugdayı yaptık tepsiye ne konuyodu len tarak kalem tespih başka naydi bakalım kızım hangisini alacak ondan sonra kafasına bugday dökecem
evet emiyo ama eşim araçta seyir halindeyken emzirtmiyo:umursamaz:illa kimsenin olmadığı bi yere kenara çekcez öylee..ama sanırım bu kez eli mahkum olcakkaydirigubbakcemile3yol herzamankinden uzun..feriobattan sonrası kolay gecti bana.ben nerdeyse 8 saat boyunca emzirdim cemreyiç.ööle olunca tık diyemedi tabi kaydirigubbakcemile3 ağzı dolu ya kaydirigubbakcemile3 en son bunaldı ama artık gelmiştik lülülülülülü yağız emiyo muydu CADIARZU
.
kız fatoş eriklide nerde kaldınız evmi tuttunıuz ayıptır sorması tuttuysanız ne kadardı
kitap altın baska yok.unutma yere döüklenler kuslara basında kalanları da ipe diz omzuna as.yerimseniben
bende bugun aldım buğday ceviz..