2008 Ekim Anneleri

selam millet, benim canım çok sıkılıyo artık, hiçbişeyden keyif almaz oldum, bu herifle de başedemiyom, buraya bile gelesim gelmiyo, okuyup okuyup çıkıyom, mutsuzum kısacası :gitme:

selam millet, benim canım çok sıkılıyo artık, hiçbişeyden keyif almaz oldum, bu herifle de başedemiyom, buraya bile gelesim gelmiyo, okuyup okuyup çıkıyom, mutsuzum kısacası :gitme:

aaaaaa noldu yaaa sn güçlü bi kadınsın üstesinden gelisin üzülme

suara fazla bunaldın haklısın bööle düşünmekte :çok üzgünüm:maddi sorunlar oğlusun sebepsiz huysuzluğu üstüne üstlük hödük bir koca ve muallakta kalan iş dvası -tatlicadiarzu- mutsuzluğunu keyifsizliğini anlıyorum..cok yakın bir zamanda işe baslıycaksın.o zaman daha ferah daha rahat olucak kafan yerimseniben ama o zamana kadar sbaır ve yusufla gecirilecek en gzl zamanlara önem yerimseniben calısıncada cok özlüyceksin onu yerimseniben

yettim uleeyyynnnnn :eek: halilo halio destane :teytey:
nice 10 aylara 10 yıllara btanem :asigim:

hayırlı olsun canım:teytey::teytey::teytey:

hayırlı olsuunnn:teytey::teytey::teytey::teytey: halayda bende varımm

herkeslere merhaba:çok üzgünüm:
dün gece yine hiç uyumadı kuzum ya.iki gündür uyumuyorum.10 dk.da bi emzirdim.yoksa apartmanı ayağa kaldıracaktı ağlamasından.ilaçlarını verip te uyuttum halbuki ama..anlamadım:uhm:kocişte dün sabahtan beri yok.bu akşam gelecek.şu nöbetlerden nefret ediyorum.:umursamaz::umursamaz:eek: olunca en azından destek oluyo..ilaçtır,mamadır hazırlayıp getiriyo..olmayınca daha çok yoruluyorum.gündüzde uyumuyo.yarım saatte uyanıyo..:sm_confused
canim ya insallah biranönce toparlar:Saruboceq:

10.ayınız hayırlı uğurlu olsun..:teytey::teytey::teytey:

yeni ayınız hayırlı olsun canım :teytey::teytey::teytey::teytey:[/QUOT

hepiniz cok tatlisinz ya tesekür ederim halayimiza katildiginiz icinŞenizŞenizŞeniz

bugün yagmurun mizmizligi üstünde disari cikardim arabasiyla gezdiriyim diye agla aglasenağlamasenağlama ici cikti kizin dönüstede kucagimda uyuya kaldi:1closedeyes:senağlamasenağlama sanirim dis biranönce konusmaya baslasalar keskede bizde bilsek dertlerini offfffffff offffff

evet maddiyat var ama asıl canımı sıkan bu herife karşı tahammülsüzlüğüm:çok üzgünüm:

canim hepimiz ayniyiz sanirim yagmur dogdu dogali benimde öyle bazen hic cekemiyorum esimidelikafadulden birden patlayiveriyorum sinirdendelikafadulden sonrada cok pisman oluyorum kalbini kirdim diyesenağlamasenağlama

Off zaten bu bebe sabriminin sinirlarina kadar zorladi yetmiyo bide adamla ugrasiyom yaa kafayi siyiracam aksam oldu artik kucamdan inmiyo kolumda derman kalmasi yere biraktigim an zirliyo gerizekali bebe deli eytti beni angut babasini aradim bak gelmelerine yarimm saat var sen erken gelsene dedim yemek yapamadim yaa napiyim mecbur kalmasam cagirirmiyim sende bi bebeyle sastin kaldin dio bogacam yoksa artik pskolojim bozumdu dedim tel yuzume kapatti yaa ben bu adami napiyimm yaa oldursem kac yil yerim sonra geri aramis ne diyon yani eve mi geliyim diyo niye kapattin tel yuzume dedim zaten dunden kavgali ve kustuk sinirlendirme beni yine kapatirim diyo sen zahmet etme dedim ben kapattim yuzune uyuzz yaa git lanet olsun evlendigimede bu bebeyi dogurdugum gunede lanet olsun ben altindan kalkamadim arkadas pess

Off zaten bu bebe sabriminin sinirlarina kadar zorladi yetmiyo bide adamla ugrasiyom yaa kafayi siyiracam aksam oldu artik kucamdan inmiyo kolumda derman kalmasi yere biraktigim an zirliyo gerizekali bebe deli eytti beni angut babasini aradim bak gelmelerine yarimm saat var sen erken gelsene dedim yemek yapamadim yaa napiyim mecbur kalmasam cagirirmiyim sende bi bebeyle sastin kaldin dio bogacam yoksa artik pskolojim bozumdu dedim tel yuzume kapatti yaa ben bu adami napiyimm yaa oldursem kac yil yerim sonra geri aramis ne diyon yani eve mi geliyim diyo niye kapattin tel yuzume dedim zaten dunden kavgali ve kustuk sinirlendirme beni yine kapatirim diyo sen zahmet etme dedim ben kapattim yuzune uyuzz yaa git lanet olsun evlendigimede bu bebeyi dogurdugum gunede lanet olsun ben altindan kalkamadim arkadas pess

:eek:lmaz: evlendiğn güne ne dersen de ama sakın sakın benm yanımda bir daha o cocuğu doğurduğun güne lanet okuma leylacım sakın :eek:lmaz: allah sana bahşetmiş otur şükret.ya yana yakıla arasaydıın bu cocuğu ...allahıma şükret..lanet okumaktansa allahtan kocana akıl fikir vermesini iste :Saruboceq: anlsaılan su ara hödüklük zamanları hepsinin.hepsi aynı bok :umursamaz: ama hacerin bi sucu gunahı yok tamammı :teselli: yarın bigün o sana yoldas olucak :1hug:

Uff sinirlee ne dedimii bile bilmiyomm cok gerildim o an yanimda bi olsan anlardin benii 2 side beni deli etti belki hemen cocuk yapmamaliydim biraz zaman gecmeliydi evliligimizin uzerinde bilmiyorum belkide onu kastettim ama kizimi tabikide cok ama cok seviyorumm iyiki o var bu hayat hic celimezdi bilmiyorum iste moralim cok bozuldu tek kelime bile konusmadik 2gundur yarin annemlere gidicektim zaten hacerin dis bugdayi icin soylicem bikac gun kalmak istiyorum biraz ayri olalim bakalim nolacak

ah canım ciğerim ne diye bu kadar kederleniyorsun.hepsi geçecek Allah ın izniyle.herifede takma kafayı yaa.:teselli:nedir anlaşamadığınız mesele yokmu bir orta yolu.bak ben herifim çok üstüme geldimi oturur ağalarım oda hiç dayanamazsenağlama

ya ne oldu size böyle iboş bir yandan sen bir yandan.canım senin bu herifin ayarı bozulmuş buna iyi bir ayar çekmen lazım da nasıl.şimdi bir laf edeceğim olmayacak kötü örnek olmakda istemiyorum.kayınvalidenle konuşmayı denedinmi.

günaydın len millet :nazar: acaip sıcak bugun laelaelaelaelae daha bu saatte bööleyse öölene öttük delikafadulden

Uff sinirlee ne dedimii bile bilmiyomm cok gerildim o an yanimda bi olsan anlardin benii 2 side beni deli etti belki hemen cocuk yapmamaliydim biraz zaman gecmeliydi evliligimizin uzerinde bilmiyorum belkide onu kastettim ama kizimi tabikide cok ama cok seviyorumm iyiki o var bu hayat hic celimezdi bilmiyorum iste moralim cok bozuldu tek kelime bile konusmadik 2gundur yarin annemlere gidicektim zaten hacerin dis bugdayi icin soylicem bikac gun kalmak istiyorum biraz ayri olalim bakalim nolacak
biliyorum bitanem ne kadar sinirli kırgın olduğunu.bende bu konuda cok hassasım napim :çok üzgünüm: git bencede annende kal azıcık.kabul edermi ki ayrı kalalım özleyellim demeni :uhm: hay allah :çok üzgünüm: git kafan dağılsın.
ah canım ciğerim ne diye bu kadar kederleniyorsun.hepsi geçecek Allah ın izniyle.herifede takma kafayı yaa.:teselli:nedir anlaşamadığınız mesele yokmu bir orta yolu.bak ben herifim çok üstüme geldimi oturur ağalarım oda hiç dayanamazsenağlama

ya ne oldu size böyle iboş bir yandan sen bir yandan.canım senin bu herifin ayarı bozulmuş buna iyi bir ayar çekmen lazım da nasıl.şimdi bir laf edeceğim olmayacak kötü örnek olmakda istemiyorum.kayınvalidenle konuşmayı denedinmi.

anneyle konusursa ööle devam eder o iş.bence kendi aralarında kendi odalarında çözülmesi daha dooru olur yerimseniben

canım kayınvaldemle ne konuşacamki kadıncazz bişeyimize karışmaz zaten sorunlarınızı kendiniz halledin karı koca araasına giremem kavganızı odaanızda yapın yansıtmayın demişti ama biz aştık yanıı sonuçta eşim kendi egilde yönlendirmeyle değişecekse degişmesin insanın içinde olacak
günaydın len millet :nazar: acaip sıcak bugun laelaelaelaelae daha bu saatte bööleyse öölene öttük delikafadulden

biliyorum bitanem ne kadar sinirli kırgın olduğunu.bende bu konuda cok hassasım napim :çok üzgünüm: git bencede annende kal azıcık.kabul edermi ki ayrı kalalım özleyellim demeni :uhm: hay allah :çok üzgünüm: git kafan dağılsın.

anneyle konusursa ööle devam eder o iş.bence kendi aralarında kendi odalarında çözülmesi daha dooru olur yerimseniben

hee canım annemlerdeyim ama kalıyımmı demedim uff gene kendini düşünüyom aksam gelecekler yemek yok bişey yok uff bak ben yine kendini düşünüyomm çünkü seviyorum:gitme: ben aşık oldum da evlendim 15 ay göz yası döktüm askerdi yolunu bekledimm :nazar: şimdi bunları hakedeck naptım oda seviyo biliyorum ama angut işte:eek:klava: kayınvaldem de farkın oda kızım erkekler hep böyle takma kafana diyo ben haceri hiç düşünmüyo neden ilgilenmiyo nasıl bi baba diyom anne gibi olamaz asla diyo cahil daha erkekler geç olgunlaşır diyon desin oda

selamm ekim anaları biz düğünü yaptık bitirdik ama yorgunluğunu sormayın el kadar bebeyle batı karadenize gittim 12 saatte gittik 13 saatte döndük angut söferler yolu şaşırdı dönüşte 2 saat kaybettik ama düğün sayesinde safranboluyu gezip görmek nasip oldu buda yanımıza kar kaldı oğlan evi karabükteydi de geçmişi okuyamadım leylacım ve ibolyacım üzülmeyin canlarım yalnız değilsiniz benim başımdakide aynı temizliğe geçmeden bi size meraba diyeyim dedim işimmm çokkk fırsat bulursam gene gelirim KANDıLıNıZ MÜBAREK OLSUN opuyorumnanaktan

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
celen35, terken+, yeşimmerve+
vaaayyyy kürkcü dükkanı hareketlenmeye baSLADI heeee gelin gelinnnn

kandilizniz mubareek olsun len buarada.allahım melekelrimizi bize bağıslasın.hödüklerede akıl fikir versin...

selamlarrr hanımlar nasılsınız çok özledim sizi Şeniz hep rüyalarıma girdiniz uzun zaman oldu gelemedim akif hasta oldu ishal kusma ateş öksürük ne ararsan 1 hafta çektik sonra ben hasta oldum giremedim 1 haftalığına saroza gittik bu oğlan burnumdan getirdi :eek:klava: akşam 9 sabah 9 uyuyan çocuk hiç bişekilde uyumaz oldu :1no2: huyu değişti anlayacağınız bide acayip kaka yapıyor doğdıuğundan beri böyle ama nasıl anlatamam her yer batıyor hergün muz yediriyoruz ama nafile neyse sizler ne alemdesiniz yürüyen bebiş varmı yusuf hacer cemre feyza gülçe tamer kerem başka daha hatırlayamadıklarım ne alemde çok merak ediyorum bu arada şöyle bir göz attım leylacım hayırdır noldu ya tatile gidiyoruz diyodunuz tatsızlık falan mı var nboluyo bu adamlara ya
kız celen hala izmirdemisin tatil nasıl gidiyo bakiiiim
bi kaç foto koyiim bu oğlan tam su kuşu oldu biraz daha bıraksak yüzecek

[img=http://img37.imageshack.us/img37/9854/resim022p.th.jpg]

buda evdeyken
[img=http://img37.imageshack.us/img37/8708/resim009xrg.th.jpg]

kız kimselerbilmez nasıl buldun len beni facebookta kaydirigubbakcemile3 bu arada herkesin kandili mübarek olsun

SELAM KIZLAR KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN

TERKENCİM HOŞGELDİN GEÇMİŞ OLSUN AKİF EMREYE MAŞALLAH BÜYÜMÜŞ RESİMLERİ ÇOK GÜZEL

LEYLACIM ÜZÜLME CANM YA ERKEKLER HEPSİ AYNI AL BİRİNİ VUR ÖTEKİNE ÇOCUK OLDUKTAN SONRA MI DEĞİŞTİLER ANLAMADIM ESKİ İNCELİĞİ YOK BENİMKİNİN DE HAYIRLISI İLE BÜYÜSELERDİ ŞU BEBELER

CELEN 3G Yİ SORUODUN YA TURKCELİNKİ DE REKLAMLARDA ÇIKAN 2YIL ABONELİK İSTİO HABERİN OLSUN

ÇOK BAKAMADIM GEÇMİŞE ATLADIKLARIM VARSA AFFOLA BÜTÜN YARAMAZLARI ÖPTÜMzemuszemus

herkese iyi kandillerzemuszemus
oğluşum bugün daha iyi gibi.hala burnu akıyo ama sanki daha az:nazar:bide sanırım regl olmak üzereyim:sm_cool:belirtileri başladı yani .çok mutluyum inşallah tatile kadar hallolur yaa:Saruboceq:
canım hayat bazen çok zor ve çekilmez olabiliyo..hep böyle olsa ne kadar sıkıcı olurdu dimii?sen bu kötü günlerin geçeceğini ve çok yakında kendini mutlu hissedeceğini düşün.ben bu işlerin sırayla olduğunu düşünürüm hep.kötü dönemlerimden sona mutlaka feraha çıkar,kendimi yeniler,kısacası küllerimden yeniden doğarım.mutsuzum dersen mutsuz olursun.oğluna sımsıkı sarıl ve ne kadar mutlu olduğunu farket..eşinle sorunların olabilir ama hiç bişey çözümsüz değildir.hem bak biz seni çok seviyoruzŞenizsen de bizi o eğlendiren mesajlarından mahrum bırakma olurmuuuuuuuuuuuuuu:gitme:
canım benim ya üzülme lütfen..eşine 1 gün boyunca hacerle zaman geçirmesini teklif et..ya da her fırsatta ona bakmasını söyle..belki o zaman bunun ne kadar zor bi iş olduğu anlayıp sana hak verir..sonuçta ikinizin çocuğu..anne tek başına bakamaz ki..birlikte büyütmek gerek.hacerin anneye olduğu kadar babayada ihtiyacı olduğunu söyle.sinirlenme canım,kızınada yansır.herşeyi anlıyolar vallaŞeniz
selamlarrr hanımlar nasılsınız çok özledim sizi Şeniz hep rüyalarıma girdiniz uzun zaman oldu gelemedim akif hasta oldu ishal kusma ateş öksürük ne ararsan 1 hafta çektik sonra ben hasta oldum giremedim 1 haftalığına saroza gittik bu oğlan burnumdan getirdi :eek:klava: akşam 9 sabah 9 uyuyan çocuk hiç bişekilde uyumaz oldu :1no2: huyu değişti anlayacağınız bide acayip kaka yapıyor doğdıuğundan beri böyle ama nasıl anlatamam her yer batıyor hergün muz yediriyoruz ama nafile neyse sizler ne alemdesiniz yürüyen bebiş varmı yusuf hacer cemre feyza gülçe tamer kerem başka daha hatırlayamadıklarım ne alemde çok merak ediyorum bu arada şöyle bir göz attım leylacım hayırdır noldu ya tatile gidiyoruz diyodunuz tatsızlık falan mı var nboluyo bu adamlara ya
kız celen hala izmirdemisin tatil nasıl gidiyo bakiiiim
bi kaç foto koyiim bu oğlan tam su kuşu oldu biraz daha bıraksak yüzecek

[img=http://img37.imageshack.us/img37/9854/resim022p.th.jpg]

buda evdeyken
[img=http://img37.imageshack.us/img37/8708/resim009xrg.th.jpg]

anaaaaaa...yoksa eriklidemiydiniz kızzdelikafaduldenfotolardan anladığım kadarıyla biz dönmüşüz,siz gelmişinizkaydirigubbakcemile3ya o buzz gibi denize çocuğu nasıl soktun anam ben 1 gün yarım 1 gün ayaklarını soktum 15 gündür hasta:çok üzgünüm:

X