bu me len :mymeka:
Yok len:mymeka:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu me len :mymeka:
Ayy klasik hoduk hoduklugu iste gicik ediyoo pazartesi persemde kursa gidiyo direksiyon ogretmenligine bugun oraya gitti hic istemiyom zaten ordan da cikmis bi bi arkadasiyla cay iciyo saat 11 bucuk oldu daha yok bekledigimi biliyo yemek buz oldu cocuk uyumuyo bekle koca gelsin uyuz bende uyumus numarasi yaptim geldi hemen yatti uyuz insan bari bi kizina bakar nasil diye sabahta hasta demistim beni bosver haceride onemsimyo ya ona canim sıkıliyo bu adama cocuk yapmam bidaha
Yok len:mymeka:
Ayy klasik hoduk hoduklugu iste gicik ediyoo pazartesi persemde kursa gidiyo direksiyon ogretmenligine bugun oraya gitti hic istemiyom zaten ordan da cikmis bi bi arkadasiyla cay iciyo saat 11 bucuk oldu daha yok bekledigimi biliyo yemek buz oldu cocuk uyumuyo bekle koca gelsin uyuz bende uyumus numarasi yaptim geldi hemen yatti uyuz insan bari bi kizina bakar nasil diye sabahta hasta demistim beni bosver haceride onemsimyo ya ona canim sıkıliyo bu adama cocuk yapmam bidaha
kız deliler siz bebeleri kocalarınızamı yaptınız.
leylacım iyi gecelr bende gidem yatam.bu arada ne zaman tekrar görüşüyoruz.meran napıyor acaba hiç ses yok gezgüç karıdan:))
Lenn bende bi topige takildim millet kacmis şssş celen su birlesme olmadan hamile kalan kizin topigini okudun mu killatmislar
hangi yopik o len yollasana linkini