Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
leylusum neymiş o?bi bakem?
ahhh canımmm ne sıkıntısı vardı acaba kuzunungünaydın canikolarım..cemre hep ağlayarak uyandı gece?huzursuzluğu nedir çözemiyorum..cok yordu ama beni saat bası uyandı hep ağlayarak
günaydın kızlarlülülülülülü
Kizlar bildircin yumurtasiyla peynirde yedirsek cok agir olurmu ya ben bikacgundur oyle yapiyom peynirin tarihi gececek yediidim bende
hiç bişi olmaz leylusum.bizim doktor tavuk yumurtasıyl aynı hiç bir farkı yok dediyerimseniben
buarada bende bi kere ööle hamile kalmıstım.cok sasırmadım kuyunca.hatta hiç :umursamaz:
aaaaaaaaaaa bugün 10.cu ayimizi doldurmusuzalkisalkisalkis hadin hepberaber halaya:teytey::teytey::teytey: kalkmayana küserim haaaaaa:jeyyar:
aaaaaaaaaaa bugün 10.cu ayimizi doldurmusuzalkisalkisalkis hadin hepberaber halaya:teytey::teytey::teytey: kalkmayana küserim haaaaaa:jeyyar:
ya geciktiriciler bünyeyi etkiliyomuş baya bi.zararı olur diye istemiyorum.ama şu bir iki günde olsam süper olcak:jeyyar:puhahaha allah iiliğini vere geciktiriciyi duymustumda cabuk gelsin diyeni duymamıstım heç kaydirigubbakcemile3
ayyy sizdemiiibenneyaptımkigeçmiş olsun bi sıkıntıları var muhakkakgünaydın canikolarım..cemre hep ağlayarak uyandı gece?huzursuzluğu nedir çözemiyorum..cok yordu ama beni saat bası uyandı hep ağlayarak
herkeslere merhaba:çok üzgünüm:
dün gece yine hiç uyumadı kuzum ya.iki gündür uyumuyorum.10 dk.da bi emzirdim.yoksa apartmanı ayağa kaldıracaktı ağlamasından.ilaçlarını verip te uyuttum halbuki ama..anlamadım:uhm:kocişte dün sabahtan beri yok.bu akşam gelecek.şu nöbetlerden nefret ediyorum.:umursamaz::umursamaz olunca en azından destek oluyo..ilaçtır,mamadır hazırlayıp getiriyo..olmayınca daha çok yoruluyorum.gündüzde uyumuyo.yarım saatte uyanıyo..:sm_confused:
ya geciktiriciler bünyeyi etkiliyomuş baya bi.zararı olur diye istemiyorum.ama şu bir iki günde olsam süper olcak:jeyyar:
zaten iyiki bişey sormuşum,kimse iplememiş:dilcikar:
ayyy sizdemiiibenneyaptımkigeçmiş olsun bi sıkıntıları var muhakkak
10.ayınız hayırlı uğurlu olsun..:teytey::teytey::teytey:
canım iyi üşütmüş demekki yavrucak.valla erken getirecek birşey hiç bilmiyorum be güzelim.bende bekarken yaşardım o sorunu geciktirici alırdım hep yada dua ederdim erkenden gelsin diye ama nedense hiç gelmezdi bende hep ilaç alırdım napiim.koca 1 yıl o hayalle yaşa sonra denize girme olurmu hiçççççççlmaz:
yaaa evettt:gitme:bide denizdende geçtim,1 yılın stresini atmak için kaplıcaya gitcektik hergün..yazlığa yakın.çok iyi geliyomuş..stresi alıyomuş.selülite,cilde faydası varmış.kociş gircek ben bakcam yaa inanamıyorum..peki canım geciktirici sonradan düzenini bozuyomuydu?