Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zambaaaaaaaaaakkkkkkkkk nasılsın len???körolmayasıca kaynanan gittimi delikafadulden
Gule gule git bol bol eglen kaynananda mi geliyoo bizde gecen ay ki gittimiz yere gidecez yine 2 gunlugunee
çok teşekkür ederim canım..evet bu terlemeler çok tehlikeli oluyo.özellikle emerken ve uyurken sanki su dökmüş gibi oluyo yağız.sizin de dişiniz hayırlı uğurlu olsun.inci gibi sıralansın inş.Fatosum gecmis olsu yagiza ins tez zamanda iylesir hacerde dun gece cok terledi gozumu acipta kicimi kaldirip ta uztunu degisemedim ins hasta olmaz kismetim yagmurda pek cadi masaalha nasilda kurcaliyoo hacerde cok seviyo bulasik makinasini bosaltmak icin acinca hemen geliyo ve tabbaklari icinden alip atiyo anesine yardim ediyo sanirim
çok geçmiş olsun.verilmiş sadakan varmış valla.anlattığına göre baya bi alengirli düşmüşün:bbo:bu arada iyi tatiller canımkızlar dün yatarken banyoda çok fena düştüm gülçe ağlıyodu aceleyle wc ye gidim gelim dedim tam giriyodum ayağım bir kaydı allaaaaaaaaaaaaaah basamak vardı belimi kalçamı oraya vurdum düşerken banyo perdesine sarıldım düşmemek için o da tepeme düşmez mi kafam şişti kalça mosmor oldu dün hep babası baktı kızıma
sağoool teyzesii:gitme:inşallah çabuk geçer tabiki öncelikle oğlum çekmesin,hemen iyileşsin diye...bide benim pinpirikli kocam kuşadası tatilini de iptal edebilirr...ağlarım vallaaaa:çok üzgünüm:bu arada cemrenin son haline bayıldım.kırbirkere maşallah.tü tüü tüü..bayadır görmüyodum fotolarını.büyümüş cadıgecmiş olsun benm capkın kusuma :çok üzgünüm: inşallah cabucak gecer tamda yaz günü :çok üzgünüm:
canımcım çok sağol.bugün sen söyledikten sonra gidip aldım damlayı.içinde günde 1 yada 2 kez diyo..birinciyi öğlen damlattım.ikinciyide az önce uyutmadan damlattım.ilk günden geçmez tabi akıyo hala.ama sanki daha sık akıyodu..biraz topladı.başka ilaçlarda verdim.toparlar herhalde.dün gece hiç uyumadı umarım bu gece uyur yaa:Saruboceq:dedigim gibi canim ben cok memnun kaldim eczaneye sorunce burnu akiyor diye direk olarak bu damlayi verdiler kiyamam ben ona ya gerci burnu akmasi iyi biraz rahat eder ama buseferde burnu tahris oluyor umarim biran önce toparlar
geçmiş olsun canım devam ediyomu hapşırık ve burun akıntısı?:gitme:Kizlar galiba hacerde hasta olacak yaa ama neden burnu akiyo bikackes de hapsurdu dis cikardi ya ondan mi ihlamuru bulamadim yaa biraz vardi nereye koyduysam nane limon kaynatsam olurmu usuttummu yoksa distenmi gece terlemisti uff neden kalki degistirmedimki uzerini aslinda hasta gibi degil keyfi yerinde her zamanki gibi bikackez su gibi burnu akti ve hapsurdu
biz yağızla öyle kırklandık.kaydirigubbakcemile3..malum eşimin babaannesi 40 ıma kadar benleydi:umursamaz:40 taş yağız için,40 taş benim için okudu üfledi.sonra yeşil yaprak olması şart dedi.çiçeklerden bikaç yaprak yıkadık koyduk suya.kaydirigubbakcemile3zaten ben robot gibiydim o dönemler.kim ne komut verse uyguluyodum depresyondankaydirigubbakcemile3yıkandık falan..oldu bitti işte..yarı kırkta evden çıkmak gerekmiş.annemlere götürdük yağızı..hey gidi günler heyyyyyy:1rolleyes:Ben yarin gidem annemlerede yapalim bu bugday isini annem cok sever boyle seyleri ama kayinvaldem (batil inanc diye dusunuyo galiba) pek heves etmez mesela siz kirkinizda naptiniz nasil kirklandiniz annem bana dolu seyler anlatti iste 40 tane tas toplanir hepsi tek tek dua okunarak suya atilir o suyla anne kucagina cocugunu alir yikanir falan filan ama biz yapmadik kayinvaldem aman kizzim o eskindenmis dedi haceri dua okuyarak yikadi sonra bende tek kendim dua okudum abdest aldim ciktim ne yari kirk ne de baska bisey yapmadik ama ben yari yasinda hacere kina yaktim mesela dis bugdayinida yaparim baska ne vardi ulee
ufffffff valla bebekken daha iyilerdi yaa peşinde koşmaktan helak oluyorum.durmadı balkonda havuzumuza çıktık eee ordada hop ayağa dikilip dışarı çıkmak istiyor.yarım saat durdu çıktık hadi gel banyoda yıka üzerini giydir en sonunda pes etti kuzum:))
çok halsizim kızlar herşey gözümde büyüyor kardeşim dr arkadaşına benim guatr sonuçlarımı göstermiş çok şükür zaten küçükken farketmiştik değerlerim nerdeyse sıfıra inmek üzere.ama 2 ay sonra B12,TSH,T4 tahlilleri istemiş.geçen gün AVM de girayı emzirirken bir bn ile tanıştık eltiside benim gibi çok halsizmiş dr B12 tahlili istemiş halsizliği o yaparmış perşembe günü kadın doğum doktorum ile yolda karşılaştık kadın diyo ne olmuşsun sen böyle çok zayıfsın hemen vitamin al yoksa desteksiz toparlayamazsın dedi.hiç durmuyoki allah ömür versin tabide banyo dolabını açmış yine kucaklamış yer silmek için deterjanı az daha deviriyodu üzerine.(
Fatoscum yagiz nasil oldu damla ise yaradimi hacerde sabah hapsurdu felan nane limon kaynattim icirdim .sanki daha iyi gibi dene istersen
yaa kızlar ben ne kara bahtlı kör talihli biriyim yaaaaaaaaaamafoldumben
tatilim ve regl dönemim aynı tarihte çakışıyooooooooooosenağlamasenağlama
şunu erken getirtmenin yollarını arıyorum...araştırdım,çörekotu bal getirtiyomuş....yiyorum...aspirin kanı sulandırıyo diye günde 1 kez alıyomCADIARZUcivanperçemi çayı bu işte birebirmiş.aktardan aldım.günde 2 kez demleyip içiyom..Allah rızası için bunun başka bi yöntemi yokmudur bikaç gün önce olsun yaaaaaaa:gitme:bilen biri varsa söyleyin noluuuur..ilaç tarzı bişey almak istemiyorum doğal yöntemler olsun...
neyse tavsiyelerinizi yarın okurum..çok yorgunum uyuyacağım.herkese iyigeceleropuyorumnanaktan
Celen hacer surekli dilinin ucunu dislerine surtuyo cemrede yapiyomu cocuk simdi diyodurki allah alla bu agzimadaki dilime degen sert sivri sey ne acaba
Celen hacer surekli dilinin ucunu dislerine surtuyo cemrede yapiyomu cocuk simdi diyodurki allah alla bu agzimadaki dilime degen sert sivri sey ne acaba
Cok sinirliyim ya(hodugume) icimden aglamak geliyoo
Cok sinirliyim ya(hodugume) icimden aglamak geliyoo
ayy evet feyzada yapıyordu ilk başlarda.hatta annem gülerdi kızım şurda küçük bi dişin var onuda uğraşa uğraşa kıracan derdiikaydirigubbakcemile3önce garipsiyordu bu ağzımdaki ne diye iteleyip duruyordu.şimdi alıştı ıssırıyor kaydirigubbakcemile3
Kiz kardesim aksam bize geldi gorumcem de var karsi komsunuda kizi var tam onlarin kafadan korku filmi felan almislar kola cips misir muzik ortam super boyle kirgir samata bende onlar gibi olmak istedim bugun ohh dertleri yok tasalari yok bende onlara takilsam hacer var benim bi sorumlulugum var dedim girmedim aralarina ama icimde gitmedi degil
Kiz kardesim aksam bize geldi gorumcem de var karsi komsunuda kizi var tam onlarin kafadan korku filmi felan almislar kola cips misir muzik ortam super boyle kirgir samata bende onlar gibi olmak istedim bugun ohh dertleri yok tasalari yok bende onlara takilsam hacer var benim bi sorumlulugum var dedim girmedim aralarina ama icimde gitmedi degil
canım benim bunda neye üzüldünki anlamadım