2008 Ekim Anneleri

coooookkk ii anlyorum kuşum bende hödüğme hep bu yuzden kızıyorum işte..bak izmre gelmio beni bırak kızınıda mı özlemedin len angutyo :mymeka: bende yapmıcem klen :dilcikar:

ayyy canım yaa uyudumu şimdi.bi tekme at yataktan uçsun:mymeka:

Hee len vazcaydim yapakk bidene daha bunlar olmasaa hoduk babalar cekilirmi bidene daha yapak bi yanima hacer oteki yanimada 2 kuzumu alip yatarim ohh mis gibii yavru kokusuyla atak herifleride gitsin nerde yatarlarsa yatsinlar

leylacım iyi gecelr bende gidem yatam.bu arada ne zaman tekrar görüşüyoruz.meran napıyor acaba hiç ses yok gezgüç karıdan:))

Lenn bende bi topige takildim millet kacmis şssş celen su birlesme olmadan hamile kalan kizin topigini okudun mu killatmislar

Ehh bende tukani kitliyip gidiyim barii ibolyaa icerde degilsin demi gelip bisey yazmadan kactin mihtarin gozunden kacmadi haberin olaa

günaydın canikolarım..cemre hep ağlayarak uyandı gece?huzursuzluğu nedir çözemiyorum..cok yordu ama beni saat bası uyandı hep ağlayarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…