2008 Ekim Anneleri

amin canım sağolasın.ne şikayeti vardı görümcenin bu arada?

Bende tam bilmiyom kardesime yapmisti annem bugdayi hasladi iste icinde nohutta vardi sonra kaselere koydu uzerine bayram sekerleri varya ondan da koymustu bizde mahledeki komsuya dagitmistik onlarda kaseyi bos vermemisti iste ufak hediye corap camasir v.s sonra sonra onune kitap tespih tarak felan koymustuk hangisini alcak diye o kafaya bugday dokme isini bilmiyom ama guzelmis kuslara veri kafadkini boynuna takmak hosuma gitti ben severim ya boyle geleneklerimizi batilda olsa yapmak istiyorum

Ben yarin gidem annemlerede yapalim bu bugday isini annem cok sever boyle seyleri ama kayinvaldem (batil inanc diye dusunuyo galiba) pek heves etmez mesela siz kirkinizda naptiniz nasil kirklandiniz annem bana dolu seyler anlatti iste 40 tane tas toplanir hepsi tek tek dua okunarak suya atilir o suyla anne kucagina cocugunu alir yikanir falan filan ama biz yapmadik kayinvaldem aman kizzim o eskindenmis dedi haceri dua okuyarak yikadi sonra bende tek kendim dua okudum abdest aldim ciktim ne yari kirk ne de baska bisey yapmadik ama ben yari yasinda hacere kina yaktim mesela dis bugdayinida yaparim baska ne vardi ulee

hmmm CADIARZU izde asure gibi evlere dağıtılıo.bizde de eve akraba eş-dost cağrılır.bööle gün gibi oturulur.hatta bazı kişiler evde müzik calıp oynarlar eğlence yaparlar kendi aralarında.bide buralarda yeni adet cıkmıs bebeğe kaftan alıp giydiriolar kaydirigubbakcemile3 ama ben sevmem ööle buyuk kadın havalarını lülülülülülü bende cici bir elibise almak istiyorum o gun için opuyorumnanaktan
bak unutma kafasında asağıya az bugday dökceeniz.kafasında kalanları omzuna ascan yere dökülenleri kuslara vercen.cabuk cabuk acısız cıksın diyeymiş :Saruboceq: batıl matıl vadır bi hayır bunca zaman yapılageldiğine göre :lepi:

Zeynepcim gecmis olsun ihmal etme canim saglik cok onemli ayy bide yaslilik diyip durma ayoll ne yaslisii masallah cok datlu hatunsun ve cok bilgili bi annesin valla ben seni kendim gibi goruyom yoksa sana abla derdim

Gecen teyzemin oglusda dis cikarmisti teyzem mersinde buraya tatile gelmislerdi annem ona kaynatti oteki teyzemler felanda geldi hep beraber oturduk yedik kimseye felan dagitmadik hacerede oyle yapariz tamam onu yaparim boynuna takarim ustune bide kolbasti oynarimm puhhahahaa hacere ne giydirsem bak bunu dusunmedim dukkanda minicik bi gelinlik vardi geliyom gidiyom bakiyom dugun olsada giydirsem diyom ama ne amcasi evleniyo ne teyzesi onu mu giydirsem puhahah gelinin kafasina biseyler atarlarya binde kucuk geline bugday atiyim

Zeynepcim gecmis olsun ihmal etme canim saglik cok onemli ayy bide yaslilik diyip durma ayoll ne yaslisii masallah cok datlu hatunsun ve cok bilgili bi annesin valla ben seni kendim gibi goruyom yoksa sana abla derdim

ayyy canım benim sağolasın sende çok tatlısın bitanem yaşına göre çok bilinçlisin sende.içinden ne gelirse öyle de benim için sorun değil canımyerimseniben

oyyyy canım benim gçmiş olsun.uyuyup uyanınca daha sakin olur canım.ateşi falanda yoksa korkma.burnu acıdığı için sinirleniyordur kuzum:1hug:
amanınnn geçmiş olsun kızzz.Allah korumuş beline dikkat et bacım:teselli:e kayınvaliden nerdeki gülçeye eşin baktı:uhm:
canım feyzaında oluyor öyle ara ara dişten diyorum bendegece feyzada çok terliyor üstünü değiştirsem uyanır diye kücük bir tülbent koyuyorum sırtına.inşaallah hasta falan olmaz hacerim
inşaallah b 12 de iyi çıkar canım.benim kayınvalidemde iğne kullanıyor b 12 si çok düşükmüş.doktor et üt ve yumurta önemiş

benimde kayınvalidem hergün yapalım falan diyor ama yapmıyorkaydirigubbakcemile3

ayyyyy :asigim: giydir tabiiii :asigim: onrada resmini cek koy :mymeka:
bende gecen bi mağzada gördümm.pembe tül ama kısa gelinlik accaaaişp cici delikafadulden gitmediyse bende onu alıcam delikafadulden

kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun bugün iyiyim şükür dün çok kötüydüm ama şimdi iyiyim morluk ve ağrı var başka bişi yok şükür ama baya rahatım yarın gidiyoruz tatile 3 gün yokum gelince görüşürüz hepinizi öpüyorum

zambaaaaaaaaaakkkkkkkkk nasılsın len???körolmayasıca kaynanan gittimi delikafadulden

Gule gule git bol bol eglen kaynananda mi geliyoo bizde gecen ay ki gittimiz yere gidecez yine 2 gunlugunee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…