ibooss napiyoon len gorusemedik bu ararlar gel opem seni mucuk mucuk tosba guzelmis sende yaptin mi yaptiysan koy fotoda bakiim kolaysa bende yaparim
kızlar dün yatarken banyoda çok fena düştüm gülçe ağlıyodu aceleyle wc ye gidim gelim dedim tam giriyodum ayağım bir kaydı allaaaaaaaaaaaaaah basamak vardı belimi kalçamı oraya vurdum düşerken banyo perdesine sarıldım düşmemek için o da tepeme düşmez mi kafam şişti kalça mosmor oldu dün hep babası baktı kızıma
gecmiş olsun benm capkın kusuma :çok üzgünüm: inşallah cabucak gecer tamda yaz günü :çok üzgünüm:herkese günaydıııın
kızlar oğluşum hasta oldu yaa:çok üzgünüm:geçen hafta tatildeyken denizden sonra burun akıntısı başladı.hemen o gün başladık peditusa..burun akıntısı hiç geçmedi.kıvamı koyulaştı.geçiyo diye sevindilk.dün gece sabaha kadar uyumadısenağlamasenağlamaşuruplarını içmiyo.1 sa.uğraşıyorum içirmek için.çok asabi ve sürekli hapşırıyo..hapşırdıkça sümükler ağzına kadar iniyo..siliyorum diye bana kızıyo.nasıl ağlıyo anlatamam.zor susturuyorum.hoop bidaha hapşırıyo.sil baştan,temizleme-ağlama..ayy napcamı şaşırdım.eşim dr.uyla görüştü.öksürük ve bademcik şişmesi yoksa ö:çok üzgünüm:nemli değil demiş...uyuttum 1 saattir uyuyo.dinlensin belki siniri geçer yavrum ya ne zor bebeklerin hasta olması..yüzü gözü şişti çocuğunsenağlama
offf gecmiş olsun :çok üzgünüm: verilmiş sadakan varmıs baın gelmemiş basamaklara :Saruboceq:kızlar dün yatarken banyoda çok fena düştüm gülçe ağlıyodu aceleyle wc ye gidim gelim dedim tam giriyodum ayağım bir kaydı allaaaaaaaaaaaaaah basamak vardı belimi kalçamı oraya vurdum düşerken banyo perdesine sarıldım düşmemek için o da tepeme düşmez mi kafam şişti kalça mosmor oldu dün hep babası baktı kızıma
yok yavrum daha bitmedi, fırsat buldukça elime alıyom, bi blog buldum çok güzel örgü bebekler var hep yapcam onlardan
ayyyyy geçmiş olsun kıııı :çok üzgünüm:
çok teşekkür ederim canım:çok üzgünüm:
canım çok teşekkür ederim.sorayım bi damlayı bende.iyi gelecekse hemen alırım ya nolcak yeterki iyileşsin.dakikada 4-5 kere hapşırıyo.her seferinde ağıza kadar iniyo sümükcükleri:çok üzgünüm:
ben kaçtım kızlar.oğluş uyandı.öpüyorum hepinizi
sorma canim cok fenayiz devamli beni takip ediyor evin icinde acik kapi gördümmü daliyor icine:uhm: simdide merdiven cikmayi ögrendi evin kapisini acik gördümmü hemen merdivene yapisiyor kucaklayincada basiyor yaygarayi cekecegim var kafamçokkarıştıseninkide az değil hani yaramazlıkta maşallahhhhhhhh:1shok:
ne güzel seninki sana yardim etmeyi seviyor:lepi: benimki sirf karistiryim derdinde zor bela adama bulasik makinesi aldirdim onu bozmanin derdinde babasinin kizi ne olucak-tatlicadiarzu-Fatosum gecmis olsu yagiza ins tez zamanda iylesir hacerde dun gece cok terledi gozumu acipta kicimi kaldirip ta uztunu degisemedim ins hasta olmaz kismetim yagmurda pek cadi masaalha nasilda kurcaliyoo hacerde cok seviyo bulasik makinasini bosaltmak icin acinca hemen geliyo ve tabbaklari icinden alip atiyo anesine yardim ediyo sanirim
kısmet yağmur da karıştırmayı çok seviyo demekki gülçe de bulaşık makinesini açar açmaz koşuyo o yüzden onun yanında hiç açamıyorum
Kizlar galiba hacerde hasta olacak yaa ama neden burnu akiyo bikackes de hapsurdu dis cikardi ya ondan mi ihlamuru bulamadim yaa biraz vardi nereye koyduysam nane limon kaynatsam olurmu usuttummu yoksa distenmi gece terlemisti uff neden kalki degistirmedimki uzerini aslinda hasta gibi degil keyfi yerinde her zamanki gibi bikackez su gibi burnu akti ve hapsurdu
Anaaa ,Celen senin kız benimkine benziyor hatta önlükleri bile aynı :)
he kısmetse bu ctesi yapıcaz sositososito cok heves ederdim allahıma bn şükür banada nasip etti :Saruboceq: anlatsana leylusum sizde neler yapılır o gun.bizde bugday kaynatılıomu.isteyen seker isteye tuz döküomus.sonra bebeği ortaya oturtup basından aşağıya bi kaç tane bugday dökülüomus.yere düşenler kuslara yem olarak veriliomus basının tepesinde kalanlarda ipe dizilip omzuna asılıomus.bide ayna tarak kitap kalem ve altın konuomus önüne hangisini secerse anlamaları varmıs onların artık o akadarını bilmiomDis bugdayi kaynattiniz mi cemreye annem hacerin disi ciksin gel bize kaynatirim demisti yarin gitsemmi napsam canimda hedik isteyi duruyodu
Anaaa ,Celen senin kız benimkine benziyor hatta önlükleri bile aynı :)
cemreyede bak sen ne yiyo anlayamadım celenim yaaaaaaaaa:))
ufffffff valla bebekken daha iyilerdi yaa peşinde koşmaktan helak oluyorum.durmadı balkonda havuzumuza çıktık eee ordada hop ayağa dikilip dışarı çıkmak istiyor.yarım saat durdu çıktık hadi gel banyoda yıka üzerini giydir en sonunda pes etti kuzum:))
çok halsizim kızlar herşey gözümde büyüyor kardeşim dr arkadaşına benim guatr sonuçlarımı göstermiş çok şükür zaten küçükken farketmiştik değerlerim nerdeyse sıfıra inmek üzere.ama 2 ay sonra B12,TSH,T4 tahlilleri istemiş.geçen gün AVM de girayı emzirirken bir bn ile tanıştık eltiside benim gibi çok halsizmiş dr B12 tahlili istemiş halsizliği o yaparmış perşembe günü kadın doğum doktorum ile yolda karşılaştık kadın diyo ne olmuşsun sen böyle çok zayıfsın hemen vitamin al yoksa desteksiz toparlayamazsın dedi.hiç durmuyoki allah ömür versin tabide banyo dolabını açmış yine kucaklamış yer silmek için deterjanı az daha deviriyodu üzerine.(
yourtlanmış dolma içi kaydirigubbakcemile3