2008 Ekim Anneleri

ibooss napiyoon len gorusemedik bu ararlar gel opem seni mucuk mucuk tosba guzelmis sende yaptin mi yaptiysan koy fotoda bakiim kolaysa bende yaparim

yok yavrum daha bitmedi, fırsat buldukça elime alıyom, bi blog buldum çok güzel örgü bebekler var hep yapcam onlardan
ayyyyy geçmiş olsun kıııı :çok üzgünüm:

gecmiş olsun benm capkın kusuma :çok üzgünüm: inşallah cabucak gecer tamda yaz günü :çok üzgünüm:
offf gecmiş olsun :çok üzgünüm: verilmiş sadakan varmıs baın gelmemiş basamaklara :Saruboceq:
yok yavrum daha bitmedi, fırsat buldukça elime alıyom, bi blog buldum çok güzel örgü bebekler var hep yapcam onlardan

ayyyyy geçmiş olsun kıııı :çok üzgünüm:

bende bakcem o bloğaaaaaaa delikafadulden

dedigim gibi canim ben cok memnun kaldim eczaneye sorunce burnu akiyor diye direk olarak bu damlayi verdiler kiyamam ben ona ya gerci burnu akmasi iyi biraz rahat eder ama buseferde burnu tahris oluyor umarim biran önce toparlar

seninkide az değil hani yaramazlıkta maşallahhhhhhhh:1shok:
sorma canim cok fenayiz devamli beni takip ediyor evin icinde acik kapi gördümmü daliyor icine:uhm: simdide merdiven cikmayi ögrendi evin kapisini acik gördümmü hemen merdivene yapisiyor kucaklayincada basiyor yaygarayi cekecegim var kafamçokkarıştı

ne güzel seninki sana yardim etmeyi seviyor:lepi: benimki sirf karistiryim derdinde zor bela adama bulasik makinesi aldirdim onu bozmanin derdinde babasinin kizi ne olucak-tatlicadiarzu-
kısmet yağmur da karıştırmayı çok seviyo demekki gülçe de bulaşık makinesini açar açmaz koşuyo o yüzden onun yanında hiç açamıyorum

öncelikle gecmis olsun canim dikkat et kendine:1hug: bende genelde acmam onun yaninda makinenin kapagini ama benim hödük acik birakmis kapagi bizimkide huuuup dalmis icerialkisalkisalkis

Kizlar galiba hacerde hasta olacak yaa ama neden burnu akiyo bikackes de hapsurdu dis cikardi ya ondan mi ihlamuru bulamadim yaa biraz vardi nereye koyduysam nane limon kaynatsam olurmu usuttummu yoksa distenmi gece terlemisti uff neden kalki degistirmedimki uzerini aslinda hasta gibi degil keyfi yerinde her zamanki gibi bikackez su gibi burnu akti ve hapsurdu

leylusum diş cıkartırken kimi bebek grip belirtileri verirmiş.banada gecen söölediler.ona yoralım ona cıksın yerimseniben

Dis bugdayi kaynattiniz mi cemreye annem hacerin disi ciksin gel bize kaynatirim demisti yarin gitsemmi napsam canimda hedik isteyi duruyodu

Anaa ne datluu olmus cemree ohh yarasin kuşuma dolma cemreyi mi yemis cemre dolmayi mi mechul puhahhaah

Dis bugdayi kaynattiniz mi cemreye annem hacerin disi ciksin gel bize kaynatirim demisti yarin gitsemmi napsam canimda hedik isteyi duruyodu
he kısmetse bu ctesi yapıcaz sositososito cok heves ederdim allahıma bn şükür banada nasip etti :Saruboceq: anlatsana leylusum sizde neler yapılır o gun.bizde bugday kaynatılıomu.isteyen seker isteye tuz döküomus.sonra bebeği ortaya oturtup basından aşağıya bi kaç tane bugday dökülüomus.yere düşenler kuslara yem olarak veriliomus basının tepesinde kalanlarda ipe dizilip omzuna asılıomus.bide ayna tarak kitap kalem ve altın konuomus önüne hangisini secerse anlamaları varmıs onların artık o akadarını bilmiom
Anaaa ,Celen senin kız benimkine benziyor hatta önlükleri bile aynı :)

vallaa koy bakem resmünüüüü

zambakcım çok geçmişler olsun allah korumuş seni.bu arada ben 2 gün girememiştim topiğe kvaliden ne oldu gittimi?

Eski resimleri var bu isyerindeki b.sayarda onları simdilik koyalım bi de nasıl yapılıyo bu resim bi inceliyim :)

ufffffff valla bebekken daha iyilerdi yaa peşinde koşmaktan helak oluyorum.durmadı balkonda havuzumuza çıktık eee ordada hop ayağa dikilip dışarı çıkmak istiyor.yarım saat durdu çıktık hadi gel banyoda yıka üzerini giydir en sonunda pes etti kuzum:))
çok halsizim kızlar herşey gözümde büyüyor kardeşim dr arkadaşına benim guatr sonuçlarımı göstermiş çok şükür zaten küçükken farketmiştik değerlerim nerdeyse sıfıra inmek üzere.ama 2 ay sonra B12,TSH,T4 tahlilleri istemiş.geçen gün AVM de girayı emzirirken bir bn ile tanıştık eltiside benim gibi çok halsizmiş dr B12 tahlili istemiş halsizliği o yaparmış perşembe günü kadın doğum doktorum ile yolda karşılaştık kadın diyo ne olmuşsun sen böyle çok zayıfsın hemen vitamin al yoksa desteksiz toparlayamazsın dedi.hiç durmuyoki allah ömür versin tabide banyo dolabını açmış yine kucaklamış yer silmek için deterjanı az daha deviriyodu üzerine.(

:1shok: yavrum o deterjan işi sakat allah korusun :Saruboceq: keske yerlere dökse lütfen onun önlemini al lmaz:
benm görümcemde aynı sıkıntıdan doktora gitti.doktoru b12 tahlili yaptırdı onada.şimdi iğne kullanıyor.b12 iğnesi.allahım dermansız dert vermsin zeynebim.dikkat et kendine :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…