2008 Ekim Anneleri

eylülcüm sakın canını sıkma benim bi arkadaşımın da sonuçları kötü çıkmıştı.ona da aminiyosentez yapıldı maşallahh bebişi çok sağlıklıymış.hiç üzülme tatlım bunlar yanıltıcı olabiliyomuş.öptüm canım

aaaaaaaaaaaaa bir kutu antamışımmm ne güzel yaaa.canlarım benim için öyle önemli ki-tabiki hepimiz için önemlidir mutlaka-ben çok sayıda düşük yaşadım ve hep cetvel yapıyodum ilerlemeden kaybediyodum.şimdi böyle görmek bile çok mutlu edici yaa ..rabbim hepimizin bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin a.s.

günaydın kevsercim.ya senin bebiş ekim başında benimkide ekim sonunda doğuyo ya nerdeyse 1 ay var aramızda:1rolleyes:3 hafta büyük seninkisi ben perşembe ikili teste giricem doktor genelde cinsiyetiyle ilgili tahmin yapımıyomuş ama bakalım hayırlısıyla üff daha çok var kızlar ya laelaelaelaelae bende biraz erken başladım sabırsızlanmaya ama insan nasıbişi olduğunu çok merak ediyoo bebişinin.

amin nisacım ne erken ne geç ben rabbimin ne veriyosa zamanında vardiğine inanıyorum canım.alıcaz sağlıkla kucaklarımıza inşallah.geçtiğimiz kadir gecesinde oturdum yatağın ortasına ne dilesem diye rabbimden. Allahım bu sene hayırlısıyla bi evladım daha olsun dedim.dua ettim aslında korunuyoduk eşim iki yıl sonra istiyodu ikinci bebişi ama yumurtlama günüme tam 9 gün olmasına rağmen o geceden hamile kaldım.Canım benim zor şeyler yaşadın ama kucağına alınca bebişini hepsini unutacaksın inşallah.

destinacım valla benimkinede baktı doktor cinsiyete ama göstermiyor bakalım bende mayıs başında gidicem o zaman görürüz dedi doktor. bakalımbekliyoruz bizde heyecanla. kızlar ya bide sanki ben hissetmeye başladım gibi geliyor bana ama eminde olamıyorum bazen. günde iki üç kez pıt diye bişey atıyor içimden değişik bişey. ama yanılıyorda olabilirim.

destinacım canım benim kesinlikle haklısın nasip olmayınca rabbim istemeyince olmuyor.rabbimin istemesi de bizim dualarımıza bağlı.dualarım hep o yönde.inşallah güzel Allahım bizim için en güzelini diler ve ister amiinn

güzelim moralini bozma benimde riskim biraz yüksek çıktı amniosentezdedi ense kalınlığın kaç?Benim ense kalınlığı 1,4 ama hormon seviyem biraz düşük çıktı.Riski o yükseltmiş.Nisan ın son haftasında yaptırıcam ben de inşallah ikimizinki de iyi çıkacak allah büyük.

Kizlar moralinizi bozmayin neolur Iyi cikar Allahin izniyle ikinizinkide.Bende carsamba gunu yaptiricam ikili tarama.Allah hepimizin bebeislerine Saglik versin Insallah.

Amin canim Allah cümlemizin cocuguna saglik versin

valla bana mayıs 25 dediler.ense kalınlığı crl mi ben bilmiyorum.o 1.49 çıkmış.tam olarak söylersen daha iyi bilgi veririm.nerde oturuyosun.ben ankara.Allah yardımcımız olsun inşallah bişey olmaz.bugün ben özel bir kliniğe gittim.yakup ekici diye bi doktor ultrasona soktu.ve bebeğin sağlıklı dedi.inşallah doğrudur.valla Allah'tan başka kimse bilemez.ben bol bol dua ediyorum.sen de et.canını sıkma ama ben çok arştırdım.herkes benim de başıma geldi.aminiyosentez sonuçlarım temiz çıktı dediler.

destina inşallah seninkiler normal çıkar.insanın ister istemez morali bozuluyo.ama moral veriyosun bana.teşekkür ederima.s.

BANADA ÖYLE GELİYODU CANIM CUMARTESİİ DEFNE HANIMA SORDUM BAĞIRSAK SESLERİNİ VE HAREKETLERİNİ HİSSEDİYOSUN HENÜZ ÇOK ERKEN DEDİ

günaydın kızlar. nasıl gidiyor hamişlik bakalım. ben dün hamile tişörtü aldım kendime. ay çok utandım kızlar ya nasıl giyicem bilmem. ama giyince iyice belli oluyor hamile olduğum. şimdi bide pantolon alayım bi tane. ama pantolonlar pahalı biraz.

ooo sen yenimi aldın. BEN 1 AYDIR GİYİYORUM TAM TAMINA İKİ BUÇUK KİLO ALDIMM.senağlama ya nolcak böyle ya bide bu benim ikinci hamileliğim ya hemen çıktı karnım herkes 5 aylıkmı diye soruyoo.ilk hamileliklerde karın sıkı olduğundan daha geç çıkıyo karın.neyse sağlıkla gelsinlerde inşallah döneriz eski halimize.

BENİMDE KARNIM ÇOK CIKTI CANIM 5 AYLIK GİBİYİM BENİM İLK HAMİLELİĞİM SAĞLIKLI SIHATLİ OLSUNLARDA ŞİŞ OLSUN

yok kızlar benimde çıktı karnım hatta görenler yoksa ikizmi kız bunlar falan diyor. ama ben göğüsten aşağı bollaşan kazaklarım vardı onlarla idare ediyordum. ama artık pantolonlar olmuyor 1 aydır düğmeler açık dolaşıyorum vallahi. ama kızlar ben utanıyorum ya. şimdi mont giyince yine iyide yazın açık açık nasıl dolaşıcam öyle karnım dışarda bilmem valla

niye utanyısosun:bbo:anneannem hep yaparken utanmazsınız ama sorunca konuşmassınız der:roflol:valla ben ilkinde koca göbekle bikini bile giymiştim bundada giyicem kısmet olursa bide şu karın kısmında dikkat bebek var yazılı tişörtler varya onlardan arıyom bulamıyorum...sırnaşık şey

Slm arkadaşlar yaa benim hiç karnım yok komşumu gördüm bugün o 4,5 aylık benden 1,5 ay fazla karnı kocaman olmuş benimki dümdüz sadece akşam çıkıyo hiç kilo da almadım ben hamile pantolonumu daha 2 aylıkken almıştım dr.çocuğu sıkıştırma dar giyinme dediği için 35 ytlye almıştım normal fiyatı 70dı indirime denk geldi.Bi de bügün ikili testin sonucunu aldım çok şükür bi problem yokmuş 3 hafta sonra 3lü test yapcaz raporluyum evde patlıyorum sıkıntıdan annemin yanına kayseriye gidiyim dedi dr.hayır gidemezsin zaten tehliken var dedi(((Ben mantı yiyiecektimmm.

arkadaşım senin zaten tehliken varmış sen niye stres yapıyorsun kendine. herkezin karnı çok çıkmazki. kimi insanın iç karnı geniş olurmuş onun dışarı çıkmazmış karnı. benim vardı öyle bi tanıdığım hiç yoktu karnı son ay belli oldu valla hamile olduğu ama maşallah çocuğu 3,5 kilo doğdu. sen kendine sıkıntı yapma canım.

Evet Benimde Ablam 9 Ay Boyunca Sanki Hamile Gibi Değildi Kimsede Inanmiyodu Göbek Yoktu Pazar Günü Doğum Yapti 3,200 Gram Doğdu bebiş Ve 9 Ay Hep çikardi Hastaneye Giderken Bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…