aaaaaaaaaaaaa bir kutu antamışımmm ne güzel yaaa.canlarım benim için öyle önemli ki-tabiki hepimiz için önemlidir mutlaka-ben çok sayıda düşük yaşadım ve hep cetvel yapıyodum ilerlemeden kaybediyodum.şimdi böyle görmek bile çok mutlu edici yaa ..rabbim hepimizin bebişini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin a.s.
amin nisacım ne erken ne geç ben rabbimin ne veriyosa zamanında vardiğine inanıyorum canım.alıcaz sağlıkla kucaklarımıza inşallah.geçtiğimiz kadir gecesinde oturdum yatağın ortasına ne dilesem diye rabbimden. Allahım bu sene hayırlısıyla bi evladım daha olsun dedim.dua ettim aslında korunuyoduk eşim iki yıl sonra istiyodu ikinci bebişi ama yumurtlama günüme tam 9 gün olmasına rağmen o geceden hamile kaldım.Canım benim zor şeyler yaşadın ama kucağına alınca bebişini hepsini unutacaksın inşallah.
güzelim moralini bozma benimde riskim biraz yüksek çıktı amniosentezdedi ense kalınlığın kaç?Benim ense kalınlığı 1,4 ama hormon seviyem biraz düşük çıktı.Riski o yükseltmiş.Nisan ın son haftasında yaptırıcam ben de inşallah ikimizinki de iyi çıkacak allah büyük.destina çok moralim bozuldu anlatamam sana.:a015:ikili tarama testinde risk değerim yüksek çıktı ve doktorlar bana bebeğimin down sendromlu (Allah korusun)olabileceğini söyledi.25 mayısta aminiyosentez yapacaklar.ama çoğu da inanama aynı şeyleri bana da söylediler ama Allah'a şükür bebeğim çok sağlıklı diyolar.heryere yazdım bu formda başına böyle bişey gelen varsa benimle paylaşsın diye.yani ikili taraması yüksek çıkan var mı diye kendimce araştırıyorum.sen yaptırdın demi testi ?inşallah seninki iyidir.çok üzülüyorumsenağlama
güzelim moralini bozma benimde riskim biraz yüksek çıktı amniosentezdedi ense kalınlığın kaç?Benim ense kalınlığı 1,4 ama hormon seviyem biraz düşük çıktı.Riski o yükseltmiş.Nisan ın son haftasında yaptırıcam ben de inşallah ikimizinki de iyi çıkacak allah büyük.
günaydın kızlar nasılsınızı destina nerelerdesin hiç gözükmüyorsun. kızlar bende bugün ikili test sonucunu alıcam inşallah herşey normal çıkar. Allahım herkeze sağlıklı ve hayırlı çocuklar nasip et.
güzelim moralini bozma benimde riskim biraz yüksek çıktı amniosentezdedi ense kalınlığın kaç?Benim ense kalınlığı 1,4 ama hormon seviyem biraz düşük çıktı.Riski o yükseltmiş.Nisan ın son haftasında yaptırıcam ben de inşallah ikimizinki de iyi çıkacak allah büyük.
eylülcüm bozma moralini moralini yüksek tut ben ikli testi perşembe yaptırıcam ama amniyosentez yaptıranların çoğu mutlu haberler alıyolar.allahın izniyle sonuçların iyi çıkacak inşallah sabırlı ol canım,
destinacım valla benimkinede baktı doktor cinsiyete ama göstermiyor bakalım bende mayıs başında gidicem o zaman görürüz dedi doktor. bakalımbekliyoruz bizde heyecanla. kızlar ya bide sanki ben hissetmeye başladım gibi geliyor bana ama eminde olamıyorum bazen. günde iki üç kez pıt diye bişey atıyor içimden değişik bişey. ama yanılıyorda olabilirim.
ooo sen yenimi aldın. BEN 1 AYDIR GİYİYORUM TAM TAMINA İKİ BUÇUK KİLO ALDIMM.senağlama ya nolcak böyle ya bide bu benim ikinci hamileliğim ya hemen çıktı karnım herkes 5 aylıkmı diye soruyoo.ilk hamileliklerde karın sıkı olduğundan daha geç çıkıyo karın.neyse sağlıkla gelsinlerde inşallah döneriz eski halimize.
Slm arkadaşlar yaa benim hiç karnım yok komşumu gördüm bugün o 4,5 aylık benden 1,5 ay fazla karnı kocaman olmuş benimki dümdüz sadece akşam çıkıyo hiç kilo da almadım ben hamile pantolonumu daha 2 aylıkken almıştım dr.çocuğu sıkıştırma dar giyinme dediği için 35 ytlye almıştım normal fiyatı 70dı indirime denk geldi.Bi de bügün ikili testin sonucunu aldım çok şükür bi problem yokmuş 3 hafta sonra 3lü test yapcaz raporluyum evde patlıyorum sıkıntıdan annemin yanına kayseriye gidiyim dedi dr.hayır gidemezsin zaten tehliken var dedi(((Ben mantı yiyiecektimmm.