Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kevser ben öğrendim yüzde 75 erkek dedi defne hanım
günaydın kevsercim ben yarın ikili taramaya giricem testi yapan doktor söylüyomuş cinsiyeti genelde.inşallah söyler bende çok merak ediyorum.sağlıklı olsunlar önemli olan o tabi ama insan bilmek istiyor.ona göre isim düşünmek ona göre alışveriş yapmakk.a.s.
aaa canım benim çok sevindim canım yaa. ay ben daha çok heyecan yaptım şimdi. takviminin renginide mavi olarak değiştir canım. senin ilk çocuğundu dimi canım. hayırlı olsun tekrar canım. a.s.
günaydın dünyanın en güzel anneleri. Hepinizi sağlıklısınızdır inşallah. bebişler ne alemde cinsiyet öğrenen yok galiba arkadaşlar. ben 3 mayısı iple çekiyorum valla. inşallah gösterir.
Ben de çok araştırdım bana da hep iyi çıktığını daha detaylı araştırma için genellikle araştırıldığını söylüyorlar.Ben İstanbuldayım.Bakalım 22NİSANda kontrole gidicem ona göre net bir tarih belirleyeceğiz.İlk önceleri çok üzgündüm ama şimdi içim rahat birşey olacağını düşünmüyorum sadece süreci beklemek sıkıyor insanı.Herşeyin hayırlısı.Kendine de bebişine de iyi bak.valla bana mayıs 25 dediler.ense kalınlığı crl mi ben bilmiyorum.o 1.49 çıkmış.tam olarak söylersen daha iyi bilgi veririm.nerde oturuyosun.ben ankara.Allah yardımcımız olsun inşallah bişey olmaz.bugün ben özel bir kliniğe gittim.yakup ekici diye bi doktor ultrasona soktu.ve bebeğin sağlıklı dedi.inşallah doğrudur.valla Allah'tan başka kimse bilemez.ben bol bol dua ediyorum.sen de et.canını sıkma ama ben çok arştırdım.herkes benim de başıma geldi.aminiyosentez sonuçlarım temiz çıktı dediler.
Kizlar moralinizi bozmayin neolur Iyi cikar Allahin izniyle ikinizinkide.Bende carsamba gunu yaptiricam ikili tarama.Allah hepimizin bebeislerine Saglik versin Insallah.
eee herkes öğrenmiş ne güzel bana 10 gün önce yani ikili teste gittiğmde bu haftatüm çocuklar erkeğe benzer seninki de erkek gibi dedi gelecek randevu 3 hafta sonra o zaman kesin öğreniriz aman herşey yolunda gitsin de ben fazla sabırsız değilim ama lim karnımda ilk hissedeceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum.Bi de sorum var sizlere yardımcı olursanız sevinirim:Ben ne zaman tatlı bi şeyler yesem yarım sate kalmadan başımda şiddetli bi ağrı başlıyo akşam 1 tane muz yedim zaten canım da istmiyo öyle tatlı falan zorla yiyrum sabah kalktıımda hala başım ağrıyodu.yapılan ilk tetkikte kan şekerim normal görünüyo cevaplarınız için şimdiden çook teşekkürler
günaydın kızlar nasılsınız nasıl gidiyor bakalım. bebişlerini gören sonuç alan cinsiyet öğrenen. daha doğrusu yenilik varmı