canlarım millet bu humana cayından alıo sütün coğalması için.acab doğpumdan bi kac hafta önce baslasak nasıl olur?doğumdan hemen sonra hazır olur.öteki türlü kimsenn ilk bi kaç gün gelmio?
yok ben sağmıycamjeyyar
yok ben sağmıycamjeyyar
kızlar bide hurma var.doğuma yakın bol bol hurma yemek doğumu çok kolaylaştırıyomuş süte de iyi geliyomuş,bizim son ayımız ramazan olduğu için zaten bol bol yeriz:dance:
iresillll seniiiiiii, tüüüüüüüüüüüü ayıp lennnnn
:dilcikar:jeyyar.....................
kızım dikkat et bak bu iş başına iş açar allah korusun erkenden doğurursun filan , sen iyisimi git doğuma kadar annenlerde ya da kayınvalidenlerde filan kal :teselli:
kızım dikkat et bak bu iş başına iş açar allah korusun erkenden doğurursun filan , sen iyisimi git doğuma kadar annenlerde ya da kayınvalidenlerde filan kal :teselli:
kızlar uykular açıldı bakıyorum:sm_cool:
ne işi açcak kızım:mymeka: herşfşn bele ilgilendiği yok:sm_confused: azıcık romantik yapiim diyom angut hemen göbüşüme çöküo "kızııııım " dieee:çok üzgünüm:
celen sen bebişine yatak filan alma bacım, kendine bi yatak al bence, doğumdan sonrfa senin ki bebişe ben bakarım gece , sen git başka yatakta yat derse hazırlıklı ol sengözlerimebaksanab
Kızım artık romantiklik işlemiyor adamlar direk kızlarını seviyorlar bizde kiralık konak gibi trene bakıyoruz
olacağına bak sen:1no2: alcam ben kızımı gezmeye gitcem dio.tabi dedim gideriz.yok ben kızımla gitcem dioyasakkelime bööle fedi tayfurun oya aydoğanla bi filmi vardı.oya aydoğan baska bi adamla evlenio.o adamda oyanın gözlerini kör ediodu oğlunu göremesin die.off neler gelio aklıma haaa:uhm:
HİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
Noluyo lennnnnnn benden izin almadan geyik yapılıyoooooooooo ben size şımarın lak lak yapın dediğimi hatırlamıyorum...klava: klava: klava ESTİNA' m hala mı ağlıyon gel bacım gel katıl aramıza...