2008 Ekim Anneleri

canlarım millet bu humana cayından alıo sütün coğalması için.acab doğpumdan bi kac hafta önce baslasak nasıl olur?doğumdan hemen sonra hazır olur.öteki türlü kimsenn ilk bi kaç gün gelmio?

heh celen , ben de diyordum ne zaman evhamlanacak bu diye he , pes valla................. herşey bitti şimdiden süt üretmeye başlamak kaldı................. tövbee tövbeeee.......... kızım napacan süt depolanmıyo biliyin mi, bebiş emdikçe üretiliyo , yok ben sağarım diyorsan bilemiyeceğim

kızlar bide hurma var.doğuma yakın bol bol hurma yemek doğumu çok kolaylaştırıyomuş süte de iyi geliyomuş,bizim son ayımız ramazan olduğu için zaten bol bol yeriz:dance:

Selamünaleyküm Herkese Leyn
Kim açtı bu Gülşah muhabbetini çabuk elini kaldırsın cezası büyük ne bu be sabahtan beri oku ağla zaten sabah sabah içimizi kararttınız neyse hadi toparlanıyoruz galiba
Celen hoşgeldin kardeşim ama hızlı geldin e be dur önce bir doğurak sonra süt derdine düşek belki sütün bol bol akacak o sütü olmayanlar için kızım suni üretim bizimki orijinal olacak

kızlar bide hurma var.doğuma yakın bol bol hurma yemek doğumu çok kolaylaştırıyomuş süte de iyi geliyomuş,bizim son ayımız ramazan olduğu için zaten bol bol yeriz:dance:

:sm_cool: bayılırım ben onaaaaaaaaaaa, demek ben iyi süt verecem :roflol:

kızım dikkat et bak bu iş başına iş açar allah korusun erkenden doğurursun filan , sen iyisimi git doğuma kadar annenlerde ya da kayınvalidenlerde filan kal :teselli:

ne işi açcak kızım:mymeka: herşfşn bele ilgilendiği yok:sm_confused: azıcık romantik yapiim diyom angut hemen göbüşüme çöküo "kızııııım " dieee:çok üzgünüm:

ne işi açcak kızım:mymeka: herşfşn bele ilgilendiği yok:sm_confused: azıcık romantik yapiim diyom angut hemen göbüşüme çöküo "kızııııım " dieee:çok üzgünüm:

celen sen bebişine yatak filan alma bacım, kendine bi yatak al bence, doğumdan sonrfa senin ki bebişe ben bakarım gece , sen git başka yatakta yat derse hazırlıklı ol sengözlerimebaksanab

celen sen bebişine yatak filan alma bacım, kendine bi yatak al bence, doğumdan sonrfa senin ki bebişe ben bakarım gece , sen git başka yatakta yat derse hazırlıklı ol sengözlerimebaksanab

olacağına bak sen:1no2: alcam ben kızımı gezmeye gitcem dio.tabi dedim gideriz.yok ben kızımla gitcem dioyasakkelime bööle fedi tayfurun oya aydoğanla bi filmi vardı.oya aydoğan baska bi adamla evlenio.o adamda oyanın gözlerini kör ediodu oğlunu göremesin die.off neler gelio aklıma haaa:uhm:

HİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

Noluyo lennnnnnn benden izin almadan geyik yapılıyoooooooooo ben size şımarın lak lak yapın dediğimi hatırlamıyorum...klava:klava:klavaESTİNA' m hala mı ağlıyon gel bacım gel katıl aramıza...

Kızım artık romantiklik işlemiyor adamlar direk kızlarını seviyorlar bizde kiralık konak gibi trene bakıyoruz

allah müstehakını versin hee, senaryoya bak, sakın kocana bahsetme bu senaryolardan , paronayak seniiiiiiiii:roflol:

Bizim herüf kapıyı açıyorum daha yeni görüşmüşüz bismillah insan bir yüzüme bakar ya direk karnıma kızııım hoşbulduk valla bilmiyorum yok karnımdakini kıskanacak kadar değil ama ikinci plana koyarsa bende onu koyarım ama hakkımız değil mi

olcayım konu derin.takıl sende.süt doğumdan önce nasıl coğltılr ve doğuma hazır hale nasıl getirilir..ben dedim humana cayı alalımmı die?cakılım cayla olmaz sağmak lazım dedi.sen ne dion kuzucumjeyyar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…