2008 Ekim Anneleri

günaydın kızlar:1closedeyes:bende hiç uyuyamadım gece ,halada uyanamadım gün nasıl geçecek

hakikaten bugün geçmez :çok üzgünüm: haziran annelerine bakıyım dedim, gülşah arkadaşımızın yaşadıklarını okuyunca zaman durdu :çok üzgünüm:senağlama

Yaa doğrudur bende dünden beri çok rahatsızım Alllah hayır etsin midemin üstünde bir sertlik sanki kaslarım geriliyo ve elime gelşiyo.Yemek yedimmi çatlıcak gibiyim.

sıcaklar bütün düzenimizi bozdu sanki, çok su içiyorum o da dediğin gibi midemi şişiriyor

GÜNAYDIN KIZLAR

NİSANUR38 öncelikle seninle başlayayım tşk ederim cnm iyi dileklerin için hayat bugüne kadar şöyle böyleydi canımcım dedim ya ALLAH yaşadıklarımızı unutturacak daha büyük kederler vermesin ne yapalım bu laftan nefret ediyorum ama annemi kaybettiğimde çok söylendi çok duydum ondan nefret ediyorum HAYAT DEVAM EDİYOR hakkatende ediyor ama öyle ama böyle bundan sonra ise ALLAH' tan tek istediğim ise eşimin kıymetimi bilmesi mutlu bir yuva,sağlıklı bir ömür ve evladımın sağlıklı bir şekilde büyüdüğünü ve evlendiğini görmek...Sende güle güle git ve eğlen tatilin tadını çıkar...ZEYNEP cim demek sende bendensin biz hayata geç başlayanlardanız belkide en iyisi bizimkidir kimbilir değil mi arkadaşım bunu zaman ve yaşananlar gösterecek bakalım ALLAH hepimize güzel ve sağlıklı günler nasip etsin sevindim ama benim yakınlarımda bir anne adayı oluşuna baksan atek değilmişim meğer....ÇITIRLAR savulun bugün OLGUNLARIN günü...ÇITIR annelerimiz hepinize GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Allahım tüm isteyenlere sağlıklı,eli ayağı düzgün,vatana millete hayırlı ,uzun ömürlü ,vefalı evlatlar nasip etsin.Kimselere evlat acısı tattırmasın.
Aminnnnnn

olcaycım dünkü soruyu seni üzmek için sormamıştım canımklava:. özür dilerim sana istemeden kötü şeyleri hatırlattığım için. hepimizin hayatında kötü hemde çok kötü zamanlar olabiliyo. bende mutluluğu 6 yıldır (evlendiğimden bu yana)yakalayabildiğim.6 yıl sonunda da ilk bebişimi kucağıma alıcam daha da mutlu olucam inşallah. umarım senin benim hepimizin hayatı bundan sonra çok güzell geçer. a.s.

hakikaten bugün geçmez :çok üzgünüm: haziran annelerine bakıyım dedim, gülşah arkadaşımızın yaşadıklarını okuyunca zaman durdu :çok üzgünüm:senağlama

bende okudum. senağlamasenağlama çok kötü gerçekten allahım herkesin evladını bağışlasın.

bugün kötü başladı umarım devamı iyi gelir . benim dışarda az işim ver ben çıkıyorum sonra görüşürüz kızlar

Olsun üzme sen tatlı canını benim yaşadıklarım benim gerçeklerim...Dediğin gb herkesin hayatında iniş-çıkışlar olabiliyo ama şu bir gerçek ki hiçbirşey seninle sonsuza dek kalmıyor...Acıda-sevinçte...Bana hayat hiçbirşeyin benim olmadığını öğretti.Herşey sadece yanımızda ,bizim değil...Hatta elimiz-ayağımız bile...Şimdilik bizimle birlikteler yani yanımızdalar ama ALLAH korusun bir kazaya bakar...Hepimizin ve herşeyin bir tek sahibi var..O isterse oluyor,istemezse maalesef...Neyse kızlar daha fazla içinizi karartmayayım...Bugün gene duygusallığım tavan yaptı...ALLAH tan tek istediğim kendim ve tüm insanlar için iyi bir yaşam sürmek güzel bir hayat yaşamak.ALLAH hepimizin evine huzur ve sağlık versin evlatlarımızın mürüvetini ve mutluluğunu bizlere göstersin ne onların acısını nede bizim acımızı onlara yaşatmasın...ALLAH isteyen herkese evlat sevgisini tattırsın hiçbir çocuğu anasız-babasız bırakmasın...HEPİMİZİN BEBİŞLERİ ANNELİ-BABALI BÜYÜSÜN İNŞALLAH...

günaydın ciciler.ne iş ya moraller sıfır.okuyimmi?cok mu kötü leeennn:çok üzgünüm:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrr, silkelenin kendinize gelinnnnnnnnnnnnn.............................
aaaaaaaaaaaaa................................. ne bu yaaaaa Kötü KazenKötü Kazen
stres atmaya takılıyoruz de mi şurayaaaa:mymeka:
celennnnnnnnnnnn nerdesin bacımmmmmmmmmmmmmmm dönmedin mi evine dahaaaaaa,,
destinaaaaa UYANNNNNNNNNNNNNNNNNN..................
bızdıkcannnn SENDEEEEEEEEE............................
NİSAAAA KAYIP İLANI VERECEM NERDESİNNNNNNNNNNNNNNN

amannnn kızım içim daraldı, karnıma ağrılar girdi valla, çok sıcak öğlen dışarı da çıkamıyacam ......................

allahım ne bizlere nede baskalarına bööle acılar yasatmasın.evlat acısıyla sınamasın yaradanım....

KIZLARRRRRRRRRR

Ayyyyyyyyyyy kusura bakmayın ya coştum işte bugün valla içim kabardı napayım deminden beri ağladım ağladımsenağlama şimdi iyiyim merak etmeyin açıldım...hepinizinde içini kararttım galiba pardon özür...Hadi hepinize benden birer:icecreamAAAAAAAAAAA Yemem yok yiyeceksiniz ablanızın sözünden dışarı çıkmak yok ona göre yoksaklava:He ayrıca bugünden itibaren kendimi koğuşun ağası ilan ediyorum ben ne dersem o he ona göreeeeeeee:dance::teytey:Hadiiiiiiii iyiyim valla bak...

canlarım millet bu humana cayından alıo sütün coğalması için.acab doğpumdan bi kac hafta önce baslasak nasıl olur?doğumdan hemen sonra hazır olur.öteki türlü kimsenn ilk bi kaç gün gelmio?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…