2008 Ekim Anneleri

Olcaycım valla ya bi bakıcı bul ya bir çözüm ki dua etçem adına Allah yardımcın olsun sen bebişini Allah'a teslim edip bir an önce işinin başına dönmek zorundasın tabi işinin hayatındaki önem derecesine göre karar senin

ya arkadaşlar bişey soracağım, geçen biriniz bebeğim dergisiydi galiba, bu dergiye abone olduğunu söylemişti galiba. nasıl ve nereden abone oldunuz. bilgi verebilir misiniz??

THEMİS cnm malum işte özel sektör böyle mmaalesef MELSA sen beni daha iyi anlarsın çok acımasızlar ya herşeyi hesap ediyorlar ne diyeyim ALLAH yardımcımız olsun.Geriye ise bir tek çare kalıyor BIZDIK' ın da dediği gb iyi bir bakıcı bulmak artık ALLAH yardımcım olsun...Dua edin kızlar...Aslında BIZDIK yeni yasa yaştan vurdu bizi yoksa 2009 MAYIS' ta emekliydin ben.Yine 20 yıllık hizmet süremi dolduruyorum ama devletten para almam için 2014 EKİM' e kadar beklemem lazım.Artık ALLAH' tan hayırlısı...Ama eğer bebeğim sağlıklı olursa bir problemi olmazsa niyetim çalışmaktan yana tabii bi de beni kovmazsalar...Çünkü daha var 7 sene 2014 ekim sen de 2015 yaaaaaaaa

Kızlar ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum kendinize ve bebişinize iyi bakın yarın Allah ömür verirse görüşmek üzere.....

ne emekliliğinden bahsedion kısss uyy kaç yaşında doğuruyon sen öleee
:1shok:

ne emekliliğinden bahsedion kısss uyy kaç yaşında doğuruyon sen öleee
:1shok:

Ben buranın en yaşlı annesiyim kızım sizler gb çıtır değilim geç evlendim ben evlenecek vakti bulamadım da evleneli 2 yıl oldu daha haziranda 7 ekim 1968 doğumluyum ben doğurduğumda ALLAH kısmet ederse 40 olacağım.Ama unutmayın hayat kırkından sonra başlar...

en akıllımız sensin o zaman ohh 40 ına kadar evlenme evlen sonrada bi çocuk yap ohhhh imrendim valla sanada bebişinede nazar değimez inşallah

kocişim aradı geliyomuş :teytey: sıkılmıştım evde yafff. ben çıkıyom görüşürük

KAJO hadi ordan züğürt tesellisi denir seninkine sen kaç yaşındasın bakalım...Benim başımdan çok şeyler geçti kardeşim.Önce annem rahatsızlandı sonra babam...Şimdi ikiside yok mmalesef...Eğer kıymetimi bilirse işte bir tek kocişim var bir de canım kardeşim...Annem ne beni ne de kardeşimin evlendiğini göremedi...Babam dersen kardeşimi gördü benimde nişanlandığımı gördü.Nişandan 11 gün sonra oda çekti gitti.Anne-baba tamamen bıraktı gitti.Kardeş evlendi gitti.OOO benim hikaye fena lütfen bende evlendim sonra.ALLAH' ım bundan sonra acı keder göstermesinde yaşadıklarımızı unutturacak vahim şeyler göstermesinde ne yapalım buna da şükür...Bundan sonra tek dileğim huzurlu bir yuva mutlu bir evlilik ve sağlıklı bir ömür birde tabii evladımın büyüyüp evlendiğini görmek...Bizimkiler içlerinde ukdeyle gittiler ALLAH benim evladımı bana beni de ona bağışlasın ne diyeyim.DESTİNA' m zaten benide vurdu daha var 7 sene 47 'de devletten maaş alacağım maalesef...Neyse ben çıktım kalın sağlıcakla...

canım benim senden sonrada yaş olarak 2.benim herhalde 36 da evlendim 38 de allah kısmet ederse bebişimi kucağıma alacağım.rabbim sağlıkla ve sıhhatle hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.kendinize dikkat edin lütfennnnnnnnnnnnnnnn

kızlaaaaarrrrrrrrrr...nabersiniz canlarımmmm?valla ben pek bi iyiyim Allah'a şükür.2 gün önce bebişime baktık doktorcuğumla.bizim kız 932 gr olmuş maşallah.sizinkiler kaç kilo ya.valla merak ettim.bi başlık açmıştı galiba bi arkadaşımız.durun ben bi ona bakim de geliyim.

haa bu arada doktorcuğumla konuştum bana sen bu kadar badire atlattın sen normal doğum düşünme dedi.valla bakalım hayırlısı.

kızlar yola çıkmadan şöyle bi okuyum dedim yaa özlüycem sizleri :a015:
eylülcüm iyi olmanıza çok sevindim işallah sonuna kadar böyle gider
olcay ve zeynep hanımlar ne güzel mutlu bi yuva kurmuşunuz bakın:teytey: bebişler de geliyo şükredelim ve hayatın anneliğin tadını çıkaralım annişler
doğum sonrasını ben düşünmek bile istemiyorum Allah büyüktür napalım bizim da annemiz yok yanımızda iyi bi bakıcı bulup baktırcaz bişekilde yavrularımız sağlıklı olsun da gerisi boş içinizi karartmayın bakim
ayrıca çakıltaşım evde hiiç sıkılınmıyo haa öğlene kadar yat kahvaltı yap evi bi toparladıktan sonra güzel meyveni falan ye tv izle nete gir ee bikaç da komşu ziyareti akşam kocişle bi gezinti :icecream:derken geçiyo ben eylülde nasıl işe başlıyacağımı karakara düşnüyom çok alıştım tembelliğe:1rolleyes:

kızlar bu arada benim göbek deliğim pırtladı ya iyice dışarda şimdi daha 3 ay var nasıl olacak Allah bilir
çakıltaşım başla ayol bak gelene kadar buralar senin kızın eşyelerının resimleriyle dolmazsa bilemem artık aldığın hastane çıkışını da göstertmedin zati

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrr.........................
nisanur güle güle gitttt , güle güle gel canımcımmmmm, bol bol gez eğlennnn, kocişinle başbaşa tatilin tadını çıkart, bundan böyle bebişinle gidersin başbaşa kalamazsınız yerimseniben
bızdıkcım nası emekli olunca doğuracan qııı, ben 58 yaşında emekli olacam anca, o yaştan sonra doğurabilir miyim ki acaba :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…