- 24 Nisan 2008
- 621
- 0
- 45
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
THEMİS cnm malum işte özel sektör böyle mmaalesef MELSA sen beni daha iyi anlarsın çok acımasızlar ya herşeyi hesap ediyorlar ne diyeyim ALLAH yardımcımız olsun.Geriye ise bir tek çare kalıyor BIZDIK' ın da dediği gb iyi bir bakıcı bulmak artık ALLAH yardımcım olsun...Dua edin kızlar...Aslında BIZDIK yeni yasa yaştan vurdu bizi yoksa 2009 MAYIS' ta emekliydin ben.Yine 20 yıllık hizmet süremi dolduruyorum ama devletten para almam için 2014 EKİM' e kadar beklemem lazım.Artık ALLAH' tan hayırlısı...Ama eğer bebeğim sağlıklı olursa bir problemi olmazsa niyetim çalışmaktan yana tabii bi de beni kovmazsalar...Çünkü daha var 7 sene 2014 ekim sen de 2015 yaaaaaaaa
ne emekliliğinden bahsedion kısss uyy kaç yaşında doğuruyon sen öleee
:1shok:
Ben buranın en yaşlı annesiyim kızım sizler gb çıtır değilim geç evlendim ben evlenecek vakti bulamadım da evleneli 2 yıl oldu daha haziranda 7 ekim 1968 doğumluyum ben doğurduğumda ALLAH kısmet ederse 40 olacağım.Ama unutmayın hayat kırkından sonra başlar...
KAJO hadi ordan züğürt tesellisi denir seninkine sen kaç yaşındasın bakalım...Benim başımdan çok şeyler geçti kardeşim.Önce annem rahatsızlandı sonra babam...Şimdi ikiside yok mmalesef...Eğer kıymetimi bilirse işte bir tek kocişim var bir de canım kardeşim...Annem ne beni ne de kardeşimin evlendiğini göremedi...Babam dersen kardeşimi gördü benimde nişanlandığımı gördü.Nişandan 11 gün sonra oda çekti gitti.Anne-baba tamamen bıraktı gitti.Kardeş evlendi gitti.OOO benim hikaye fena lütfen bende evlendim sonra.ALLAH' ım bundan sonra acı keder göstermesinde yaşadıklarımızı unutturacak vahim şeyler göstermesinde ne yapalım buna da şükür...Bundan sonra tek dileğim huzurlu bir yuva mutlu bir evlilik ve sağlıklı bir ömür birde tabii evladımın büyüyüp evlendiğini görmek...Bizimkiler içlerinde ukdeyle gittiler ALLAH benim evladımı bana beni de ona bağışlasın ne diyeyim.DESTİNA' m zaten benide vurdu daha var 7 sene 47 'de devletten maaş alacağım maalesef...Neyse ben çıktım kalın sağlıcakla...