Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 37 ye kadar çalışmayı düşünüyordum ama Valla bu gidişle 32. haftada ayrılcam izne 27 içindeyiz zaten 5 hafta sabır sonra evde geçirmek kolay olur inşallah bugün yeni doğum yapan arkadaşlardan birinin dediğine göre şimdi bizim 8+8 hafta iznimiz varya sezeryanda 8+12 ya eğer diyor normal doğum yapacaksan önceden çalışayımda doğumdan sonraya eklettireyim iznimi diyorsan olur ama sezeryanda o hakkın yok diyor eklemiyorlarmış önceki çalıştıkların boşa gidiyormuş yani
Kızım ıvır zıvır dediğin ne ki asıl onlar iş ben destinaya elli defa liste yaptırdım yinede bilmiyorum nerden alcam iyi olsun güzel olsun gereksiz şeyler almakta istemiyorum bu Kajo bugün bizi telaş etti valla ben ne yapacağımı şaşırdım birde şu bebek odaları falan park yataktan da vazgeççem bu gidişle ne alcam ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
bızdıkcan bende çok çekiyorum o sırt ağrısını,sanırım bebek çok yukarda olduğu için çünkü sağ kaburgama çok baskı yapıyo,oturamıyorum hiç bi on dakka otursam sırtım yarılacak gibi oluyo,kalkıp biraz geriniyom geçiyo
iç organları sağa ittiriyormuş bebişler
emekli olsak da yatsak :))))))
kızlar ne takıyorsunuz kafanıza yaaa, çalışın çalışabildiğiniz kadar, evde vakit geçer mi ya 8 hafta dile kolayyyyyyy, ben çatlar ölürüm herhalde
BIZDIK sezeryanda 8+12 mi gerçekten mi yasal olarak öylemi yani 5 ay yapıyor...Sonraya eklemiyorlar yani 4 hafta öncesinde çıkarız o zaman yani 8+8 doğum sonrası kullanır 4 haftada önce çıkarız o zaman ben 36.haftaya kadar geleyim diyodum o zaman 32.haftada ayrılmak lazım bu hesaba göre doğru mu dedim ki???
valla bi yandan Çakıltaşım haklı çalışabildiğin kadar falan ama olmuyor valla ben bugün bezdim yaw durun kızlar ben bu konuyu derinlemesine bir araştırim size bilgi verim olur mu
Hey be çakıltaşım hele bir izin alıp eve gidem gör bak nasıl geçiyor zaman ye iç yat tv seyret parklarda otur misafirliklere git orda burda karnını doyur spor yap yürüyüşe çık hergün düzenli ohhhhhhh alışveriş yap ohhhhhhhhh ah be kızım arabın derdi kırmızı don o da bende yok
Benim öyle lükslerim yok maalesef kızlar.Annem yok maalesef aramızda değil artık...Ayrıca rapor gb lüksümde yok çünkü ben özel bir şirkette çalışıyorum.Ücretsiz zinde alamam o zaman kesin yerimi doldururlar...Yani git bi daha gelme derler.Ben zaten bööle 3 şubattan 4 marttan atıp tutuyom ya benim gn.md.geçenki konuşmaya 4 ay olduğunu duyunca zaten şakayla karışık biliyosun bazı iş yerleri o yasal iznide vermiyorlar dedi bende eee siz öyle yapmazsınız heralde deim adam güldü özelsektör ne olacağı belli de olmaz zaten...
Benim öyle lükslerim yok maalesef kızlar.Annem yok maalesef aramızda değil artık...Ayrıca rapor gb lüksümde yok çünkü ben özel bir şirkette çalışıyorum.Ücretsiz zinde alamam o zaman kesin yerimi doldururlar...Yani git bi daha gelme derler.Ben zaten bööle 3 şubattan 4 marttan atıp tutuyom ya benim gn.md.geçenki konuşmaya 4 ay olduğunu duyunca zaten şakayla karışık biliyosun bazı iş yerleri o yasal iznide vermiyorlar dedi bende eee siz öyle yapmazsınız heralde deim adam güldü özelsektör ne olacağı belli de olmaz zaten...