2008 Ekim Anneleri

Ben 37 ye kadar çalışmayı düşünüyordum ama Valla bu gidişle 32. haftada ayrılcam izne 27 içindeyiz zaten 5 hafta sabır sonra evde geçirmek kolay olur inşallah bugün yeni doğum yapan arkadaşlardan birinin dediğine göre şimdi bizim 8+8 hafta iznimiz varya sezeryanda 8+12 ya eğer diyor normal doğum yapacaksan önceden çalışayımda doğumdan sonraya eklettireyim iznimi diyorsan olur ama sezeryanda o hakkın yok diyor eklemiyorlarmış önceki çalıştıkların boşa gidiyormuş yani

BIZDIK sezeryanda 8+12 mi gerçekten mi yasal olarak öylemi yani 5 ay yapıyor...Sonraya eklemiyorlar yani 4 hafta öncesinde çıkarız o zaman yani 8+8 doğum sonrası kullanır 4 haftada önce çıkarız o zaman ben 36.haftaya kadar geleyim diyodum o zaman 32.haftada ayrılmak lazım bu hesaba göre doğru mu dedim ki???

Kızım ıvır zıvır dediğin ne ki asıl onlar iş ben destinaya elli defa liste yaptırdım yinede bilmiyorum nerden alcam iyi olsun güzel olsun gereksiz şeyler almakta istemiyorum bu Kajo bugün bizi telaş etti valla ben ne yapacağımı şaşırdım birde şu bebek odaları falan park yataktan da vazgeççem bu gidişle ne alcam ben yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kızz ben napiim benimde aklımda bu siteye girene kadar bişey yoktu alırız bişeyler diodum. ama benide bu hale ekim anneleri getirdi bi baktimki benim garip kizin heyç bişeyciğiii yok.

kızlar ne takıyorsunuz kafanıza yaaa, çalışın çalışabildiğiniz kadar, evde vakit geçer mi ya 8 hafta dile kolayyyyyyy, ben çatlar ölürüm herhalde

bızdıkcan bende çok çekiyorum o sırt ağrısını,sanırım bebek çok yukarda olduğu için çünkü sağ kaburgama çok baskı yapıyo,oturamıyorum hiç bi on dakka otursam sırtım yarılacak gibi oluyo,kalkıp biraz geriniyom geçiyo

iç organları sağa ittiriyormuş bebişler

BIZDIK sezeryanda 8+12 mi gerçekten mi yasal olarak öylemi yani 5 ay yapıyor...Sonraya eklemiyorlar yani 4 hafta öncesinde çıkarız o zaman yani 8+8 doğum sonrası kullanır 4 haftada önce çıkarız o zaman ben 36.haftaya kadar geleyim diyodum o zaman 32.haftada ayrılmak lazım bu hesaba göre doğru mu dedim ki???

valla bi yandan Çakıltaşım haklı çalışabildiğin kadar falan ama olmuyor valla ben bugün bezdim yaw durun kızlar ben bu konuyu derinlemesine bir araştırim size bilgi verim olur mu
Hey be çakıltaşım hele bir izin alıp eve gidem gör bak nasıl geçiyor zaman ye iç yat tv seyret parklarda otur misafirliklere git orda burda karnını doyur spor yap yürüyüşe çık hergün düzenli ohhhhhhh alışveriş yap ohhhhhhhhh ah be kızım arabın derdi kırmızı don o da bende yok

valla bi yandan Çakıltaşım haklı çalışabildiğin kadar falan ama olmuyor valla ben bugün bezdim yaw durun kızlar ben bu konuyu derinlemesine bir araştırim size bilgi verim olur mu
Hey be çakıltaşım hele bir izin alıp eve gidem gör bak nasıl geçiyor zaman ye iç yat tv seyret parklarda otur misafirliklere git orda burda karnını doyur spor yap yürüyüşe çık hergün düzenli ohhhhhhh alışveriş yap ohhhhhhhhh ah be kızım arabın derdi kırmızı don o da bende yok

BIZDIKIM sen şunu iyi bi öğren hadi anacum...Ben bizim gn.md.geçenlerde deim ki ben bütün iznimi doğum sonrası kullansam bi de yıllık iznimi almayıp doğum sonrasına eklesem eeeee olur dedi o d.iznini 3 ay sanıyomuş yok 16 hafta yani 4 ay dedim bide yıllık izin eklenince benim 4 haftada yıllık iznim var ama ben bunun 2 haftasını kullanırım gb geliyor sıkışınca alacağım 3-5 neyse zaten geçenlerde İzmir'e gidince kullandım 2 gününü işte bööle bölük pörçük 2 haftası gitse bile 2 hafta kalıyor geriye yani otomatik 18 haftaya tekabül eder 16 haftaya nutku tutulduydu 20 haftayı duyunca neder bilmem ama...

32. haftama geleyim hemen ayrılacağım. Evde gel keyfim gel.
3 gün raporluydum hayatım (hastalık haricinde) düzene girdi. ağrılarım geçti. ayaklarımın şişlikleri indi. artık dayanamıyorum yaa. sıkıldım. biran önce hamileliğin keyfini çıkartmak istiyorum evde.

bende daralıp bunaldığımda 32. hafta gelsin hemen izine ayrılacam diyorum ama,bide bunun sonrası var
bebekte 1-2 hafta geç doğarsa 6-8 haftalık bebeği nasıl bırakıp işe gelcem hem o zaman durum daha zor şimdi eve gidince ayaklarımızı uzatıp yatabiliyoruz o zaman bizi evde bekleyen bide bebiş olacak.bence izinin çogunu doğumdan sonra kullanmak en iyisi

Olcaycım sabreyle hemen atlama müdürlerine iyice öğrenim anlatçam ben size yeni yasalar falanda çıktı ya gerçi 657 ye tabilerde yani bizde pek bişey değişmemiş sanırım ama sen bekle beni
Bu arada Themiscim aynı fikirdeyim tez zamanda hayallerime kavuşmak istiyorum yatmak sabahları ohhhh

Anam valla bu kadar çalış çalış hareket et akşama kadar ayaklarım altıma gelmiyor herkes sen çok hareketlisin kolay doğurursun diyor ama birde normal doğum yapamayıp sezeryan yaparsam o olur yani

doğum öncesi 8 hafta, doğum sonrası 8 hafta, 33 gün yıllık izin, 10-15 günlük rapor falan yeter herhalde yaa. ki zaten eşim 6 ay ücretsiz izin almamı istiyor ama ben pek emin değilim. Nasıl olsa annem yanımda olacak prensese o bakacak gözüm arkada olmayacak yani.

Benim öyle lükslerim yok maalesef kızlar.Annem yok maalesef aramızda değil artık...Ayrıca rapor gb lüksümde yok çünkü ben özel bir şirkette çalışıyorum.Ücretsiz zinde alamam o zaman kesin yerimi doldururlar...Yani git bi daha gelme derler.Ben zaten bööle 3 şubattan 4 marttan atıp tutuyom ya benim gn.md.geçenki konuşmaya 4 ay olduğunu duyunca zaten şakayla karışık biliyosun bazı iş yerleri o yasal iznide vermiyorlar dedi bende eee siz öyle yapmazsınız heralde deim adam güldü özelsektör ne olacağı belli de olmaz zaten...

Benim öyle lükslerim yok maalesef kızlar.Annem yok maalesef aramızda değil artık...Ayrıca rapor gb lüksümde yok çünkü ben özel bir şirkette çalışıyorum.Ücretsiz zinde alamam o zaman kesin yerimi doldururlar...Yani git bi daha gelme derler.Ben zaten bööle 3 şubattan 4 marttan atıp tutuyom ya benim gn.md.geçenki konuşmaya 4 ay olduğunu duyunca zaten şakayla karışık biliyosun bazı iş yerleri o yasal iznide vermiyorlar dedi bende eee siz öyle yapmazsınız heralde deim adam güldü özelsektör ne olacağı belli de olmaz zaten...

canım yaa, sende haklısın.
Tabi biz memur olunca daha rahat davranıyoruz. İnşallah sende yasal iznini rahat rahat kullanırsın. bi sorun çıkarmazlar.

canım seni çok iyi anlıyorum bende özel şirkette çalışıyorum çünkü,bende doğum raporu falan çıkartmak için 30-32 haftalar arası izin istedim benim md de Kötü Kazen o zaman toplam 14 haftan kalıyo dedi,yıllık izinimi yedi anlayacağınsenağlama bide o aralardada işler tam yoğun oluyo ama napsak falan bi tripler yaptı,iyice sinir oldum,bide soruyo doğumdan sonra kesin döneceksin demi diye allahım ya sabır dedimkafamçokkarıştı

X