• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2008 Aralık bebeklerinin en güzel pozları

kızlar bebişlerimizin resimlerine baktımda. hepsi ısırmalık olmuş yaaa.allah hepsine uzun ve sağlıklı ömürler versin.allah nazarlarfan saklasın:nazar:

buda benim bitanecil Ali'm şapkamızda bir garip olmuş yaf

Son düzenleyen: Moderatör:
oyyyyyy Maşallah aliye annesi pek tatlıııı :nazar: şapkasıda 10 numeroooo

esincim Amin canım

img1835f.jpg

buda benim bitanecil Ali'm şapkamızda bir garip olmuş yaf

ay yavrum benim,
cok tatlı çıkmış maşallah..

not:ben yine bişey demek istiyorum ya,
sürekli o yasak bu yasak diye rahatsız etmiş olmayayım seni de,
sitede alta koyduğun resimler tarzı imzalar da yasak.
sadece ticker koyulabiliyor.
haber vereyim dedim :)

sağol bhkcım sende olmasan hangisi yasaklı hangisi izinli bilemiycez uyarın için sağol kaldırıuorum hemen

herkese selamlar
bende 2008 aralık annesiyim hepinizin bebişleri çok tatlı. allah nazardan korusun.bende bebeğimin resimini göndermek istiyorum ama birtürlü başaramadım yardımcı olur musunuz

herkese selamlar
bende 2008 aralık annesiyim hepinizin bebişleri çok tatlı. allah nazardan korusun.bende bebeğimin resimini göndermek istiyorum ama birtürlü başaramadım yardımcı olur musunuz

canım öncelikle bebeğini Allah bağışlasın. Adı ne, kız mı erkek mi, aralığın kaçında doğdu?
Resim eklemek için; http://imageshack.us/ adresine giriyorsun resmini yüklüyorsun ve orda çıkan linklerden sanırım ilkiydi hot forums (1) yazan bi yer var ordaki linki burda yapıştırıyorsun resmin çıkıyo

canım çok teşekkür ederim. 25 aralık 2008 de zeynepimi kucağıma aldım. bayağı bi zorlandım ama artık alıştım. beni korkutan haziranda iş başı yapacağım o zaman nasıl ayrılcam bilmiyorum şimdiden kara kara düşünüyorum

ya kızlar ne dicem bu havalarda nekadar disari cıkarmak lazım ya.sabah istanbulda güneş vardi biz disari cıktık akşam patt yağmur.oda cokda disari cıkmıyoruz he.ama heralde pekde cıkmamak lazm.aldatici bu havalar

ya evet bugün bende havanın gazabına uğradım.hava güzel diye zeynomla dışarı cıktım yarım saat sonra pat yağmur.bebeğim biraz öksürüyor.cok pişman oldum. doktor asıl bakteriler evlerde bebekleri sürekli dışarı cıkarın demişti.havalar cok soğuk nasıl cıkarayım dediğimde bebeğini giydir cık balkona on dakika hava alsın bebekler için yeterli demişti.

..................................................

Son düzenleme:
Back