• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2008 Aralık bebeklerinin en güzel pozları

Bütün bebişlere Maşallah..
Allah tüm bebişlerimizi korusun...

Canım takvimin dikkatimi çekti benim oğlumun ismide Bora da..
Sizde mi Bay bora diye seviyorsunuz?
Bizde Bay bora, Bay Bora,........ diye severiz de...

yok canım benimkinin ismi +Baybora+ :emir_bebek:

Bütün meleklere ayrı ayrı Maşallah:nazar:Allah nazarlardan korusun hepsini.
Kızım iltifatlarınız için teşekür eder,ellerinizden öper teyzeleria.s.

Hepinize biz de teşekkür ederiz teyzoşlar.. bu arada kızım bütün kardeşlerini görünce ağzından baloncuklar çıkarmaya onlara doğru heyecanla konuşmaya başlıyor. çok seviyor onları..

bütün bebeklere maşallah diyorum hepsi birbirinden tatlılar..
hakan denizim cicilerini sevsinler senin.. pek bi yakışıklı olmuşun.. annene de ki f_a_s teyzem gibi foto yüklemek istiyosan alttaki resize image yazan yerdeki 640 lık olanı secicekmişsin. sonra da upload edildikten sonra altta include details var ya onu kaldırcakmışsın. sonra da altındaki hotlink for forums u secicekmişsin.. işte bu kadaaar.

Hepinize çook teşekkür ederim. Allah bizlere bebeklerimizle bir ömür boyu mutlu huzurlu bir hayat nasip etsin inşallah... Tabi eşlerimizlede :)))

28070629.jpg

Buda kızım son hali

kot jileni,spor ayakkabılarını yesinler senin efsa Şeniz

Son düzenleme:
ballım maşallah efsa hanıma.. cicişleri de çooook yakışmış maşallah

Kızlar bu fotoda Erk henüz 15-20 günlük. Üzerindeki kazağı hastane çıkışı olarak ben ördüm :D altındaki kotu bulana kadar çok uğraştım. Ama hastaneden çıkarken yeni sünnetli olduğundan kotunu giyemedi. Şimdi artık bu kıyafetleri giyemiyor. Sizin de görmenizi istedim :)

Son düzenleme:
Efsa ya da Erk e de maaşallah :nazar: valla byata ben de oğluma kot çok aradım ama 3 aylık olduk ancak buldum boyu azcik uzun ama olsun ben gene de giydiriyorum. Hatta bahçıvan pantolon da bulamadım küçüğünden.

Maşallah Mihenk:nazar:Ben anne sütüyle beslenmiş sağlıklı bir bebek görüyorum canım.
Şimdi uzasın da ayakları yetişsin diye sabırsızlanıyoruz ama yakında ayakları aşağıya sarkacak ve oturttuğun yere sığmamaya başlayacak:)O zaman da çok çabuk büyüdü diye dert yanacağız.
Aah ah!Nasıl geçti zaman...deriz:))

Back