• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2008 Aralık bebeklerinin en güzel pozları

sorm yaa bebekliğini unuttum gibi geliyor bana.ilk doğduğu anları çok fazla hatırlayamıyorum sanki ve buna çok üzülüyorum.resimlere baktıkça farkediyorum büyüdüğünü.şimdi sabahtan akşama konser veriyor.uyanık olduğu tüm saatlerde sesin dinlemeyi seviyor yakında sussa diye bakacağız ama şimdi o agular bile ne kadar anlamlı geliyor

buda benim prensesim teyzeleri.biraz beceremedim ama eklmesini elimden geldigi kadar yapmaya caliştım sanirim.benimkide 4 ay 3 günlük.

kızlarrrrrr oğluma mayo aldımm görünce dayanamadım minişş minişşş kaydirigubbakcemile3 denizde veya balkonda havuzda oynatırken giydiriris die :smiley-cool: (lafa bak başka nerde giydirceksem) laelaelaelaelae begencekmisinis bakalımmmmmm

img1858p.jpg

çok sağol canım. aldığım yerde pikinide vardı ve süperlerdii inankii.. ahanda erkekler için sadece bu 2sini koymuşlar:oklava: kızlar içinsde aman Allah'ım renk renk son modaa inanılmazdı yaaaaaaaa :asigim:

çok sağol canım. aldığım yerde pikinide vardı ve süperlerdii inankii.. ahanda erkekler için sadece bu 2sini koymuşlar:oklava: kızlar içinsde aman Allah'ım renk renk son modaa inanılmazdı yaaaaaaaa :asigim:

nirden aldın kııızzzzz:tomato:

kadir has center dan b&g store dan aldım canım hemide çook ucuzaa ama zillilerinki pahalı biras daha.. çünkü çook süslü püslü bizimkiler gibi dümdüz değildi

sağol edoşum yüze yüze cıbıll cıbııllllll.. ay etli butlu ne güsel olcak yirim ben yir yawwrrummmmmmmmmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3

misscim güle güle giysin oğluşun valla yazın deniz kenarında kızlar peşinde olacak yandınız

çok sağol canım bnm.. yan bakanınnn ensesinde biterim. banane banane bnm oğlum vermem :))))

Back