• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2008 Aralık bebeklerinin en güzel pozları

ksocum serran müthiş canım.. Allah nazardan korusun çok tatlı. hele gülüşü:)

ayyyyyyyyyyy inanmııyoorummm

serrayıda görebildik nihayet.. niye sakladıgın belli oldu arkadaşım tombik tombik :nazar: Maşallah Allah'ım pek tatlı olmuş yaramaz yaaaa.. tam yemelik ısırmalıkk olmuş. Maşallah zerencim.. tüüt ütütü tüü nazarlar değmesin bebeğine

kevrecim maşallah serrama kocaman olmuş teyzesinin gülü tombik tombik benim kız gibi cok değişmiş valla bayadır görememiştim dogrusu cok tatlı olmuş sen onu buralara getirde yazın teyzesi yesin onu birgüzel

KSO yerim ben o serranın koca nanaklarını. :nazar: maşallah kırkbirkere

buda benim prensim o pembe beşik bize ait değil yanlış anlaşılmasın

Son düzenleyen: Moderatör:
oyy kocaman olmuş Maşallahh yaaaaaa.. karizmasını pempelerde bozamas merak etme canım :)))))) Maşallah :nazar:

MERHABALARRRR

2008 NİSAN DOĞUMLU BİR KIZIM VAR.... :)))
sizlere bir soru sormak istiyorum .
Neden bebekler kendi odalarında yatmaya başlar ?
yada sizler neler yaptınız bu konuyla ilgili ?

teşekkürler

ama ben bu ali bey i yerim yaa. otantiğini de yerim pembiş beşik içindeki karizmatik hallerini de:)
çook tatlı maşallah

Selanik sorunu doğum yapan anneler bölümünde başlık açıp sorarsan çeşitli,tatmin alacağın cevaplar alırsın.Ben hala yatak odamızda park yatağında yatırıyorum.Henüz oda takımı almadığımız için.Hem temiz oksijen soluması açısından,yani senin ve eşinin soluduğu havayı solumaması için,hem de yalnız yatmaya küçüklükten alışması adına ayrı odada yatması bebek için daha iyi.
Bebeğini sağlıkla büyütmen dileğiyle..

teşekkür ederim teyzoşlarım dikkt edin bende sizin kıslarınızı yerim görürsünüz siz

kızlar burayıda unutmusuz valla..hadi kuzucuklarin son hallerini bi görelim yaaaa

Son düzenleme:
Back