• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2008 Aralık bebeklerinin en güzel pozları

img1835f.jpg

buda benim bitanecil Ali'm şapkamızda bir garip olmuş yaf

maşallah annesi maşallah:nazar:

kız Allah seni ne yapmasınn koptum burda bende bakıyom bakıyom bu bebeleri bi yerden tanıyoom ne zaman ayaklandılar diyomm. süper olmuşşşşşşşşşş zeaa.cim :roflol: :roflol:

oyy oyy oyyy
zeacımın kızçeleri uyumuşta büyümüş :))))

canım cuk oturmuş resimler maşallah
hem anneye hem ikizciklere
:nazar:

sağol lilyumcuum

bu arada banlanmadığına sevindim:roflol:

bizimki 1 deli kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış hesabı oldu :) bu dedikodu nerden yayıldıysa artık :)

kız Allah seni ne yapmasınn koptum burda bende bakıyom bakıyom bu bebeleri bi yerden tanıyoom ne zaman ayaklandılar diyomm. süper olmuşşşşşşşşşş zeaa.cim :roflol: :roflol:

:roflol::roflol::roflol: istersen kayrayıda ayaklandırırım annesi:icecream:

sağol lilyumcuum

bu arada banlanmadığına sevindim:roflol:

bizimki 1 deli kuyuya taş atmış 40 akıllı çıkaramamış hesabı oldu :) bu dedikodu nerden yayıldıysa artık :)

:roflol::roflol::roflol: istersen kayrayıda ayaklandırırım annesi:icecream:

anaaaaaa yapsana yapsanaa resim yollim sana alkisalkisalkis

kayra2.jpg

kayra3.jpg

kayra.jpg

zea.cim sağolsun bnm kayrayıdaa süsledeiiiii ayaklandırdııııı :roflol::roflol: oyy çirkin ördeğimmmmmm portakalımmmmmmmmmhihoyyyt :nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
Zea harika bu fıstıklar yerim ben onları....
miss bacım ne kadar şaşkın bakmış kayra öyle. Maaşallah yavruma
:nazar:

missim damat neye şaşırmış o kadar bizim elektrik faturasınımı dedin yoksa :roflol:

Zea harika bu fıstıklar yerim ben onları....
miss bacım ne kadar şaşkın bakmış kayra öyle. Maaşallah yavruma
:nazar:[/QUOTE

şaşkın ördekim. üstünede ferrum kan damlası bulaştırmıştıı delikafadulden Maşallah deyinnnnnnn :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

Son düzenleme:
missim damat neye şaşırmış o kadar bizim elektrik faturasınımı dedin yoksa :roflol:

delikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol: koppppptuummmmmmmmmm

evet başka neye olabiliirrrrrrrr. 1300 tl aboowwwwwww :lepi:

begendinmi damadınıı. ayy bi görüşebilsek cümleten yaaaaaaaaaaa

41 kere maaşallah miss cim. Çok tatlı Kayra bey... :nazar: :nazar:
Kız sen o beyaz koltukların üstünde vermiyon damlayı deemi. anaam bi tükürüverse çıkmaz lekesi valla

delüler:roflol:

bebişler değil haa analarına dedim:roflol:

41 kere maaşallah miss cim. Çok tatlı Kayra bey... :nazar: :nazar:
Kız sen o beyaz koltukların üstünde vermiyon damlayı deemi. anaam bi tükürüverse çıkmaz lekesi valla

çok sağol canım yaa Maşallah sağolun hepinise :nazar::nazar: a.s.he valla sormaa kııııı unutuyom bazen veriorum bi damlarsa ayvalara yan bastımm olayıı delikafadulden önlük takıom bez koyuyom onlarıda hep agzına sokuoo heryere daha çok bulaşıoo . örtü serecem koltuklara hatırlattın eyi oldu :1hug:

hepinize teşekkür ederiz teyzeleriii. dötümüzüde kaşıdık

Back