• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları 2008 Aralık bebeklerinin en güzel pozları

damlada deli bişey ya benimkinede ne önlük nede başka şey fayda ediyor.sokuveriyor agzına.misscim seninki daha fena valla temizleyemen -tatlicadiarzu-

bidaaa kaşı kıızzz

maşşallahhh kayraya:nazar::nazar:

kocaman olmuş vede çookk yakışıklı

ayyyyy kaşıdık teyzesii bida bidaa Maşallah 41bin keree. resimlerde daha bi buyuk çıkıoo valla. yakışıklı dimii ama :smiley-cool: anasına çekmişş dicem ama çekmemiş babacı senağlama :roflol:

valla biraz zor gibii :1closedeyes: turşusunu kuracam ben. göbek bağını hala çantamda taşıyomm delikafadulden

oyyyyyyyy Maşallahhhhhhhhhhhh meleğine cicimm :nazar: seninkide pek dattluuu yanakları ısırmalık görünüoo cokacimcoook kırmızıyada bayılıoommmmmm. bnm oğluşa hiç bulamıom kırmızı bişe. kıskandım :dilcikar:

saol teyzoşuua.s.aslında var canım.waikikide gördüm erkekler için cok tatlı renkler vardi.seninkinede ne yakışır annesi.maşallah

ay evet ya ben de kırmızı bulamıyorum..
yer gmk pembe kıyafet dolu ama kırmızı yok..

saolun teyzoşları..amin galinacım.hepsi sağlıklı sıhatli büyüsün..kızlar bende zor buldum kırmızıyı.valla bi tek bu kalmıştı hemen aldım.allahdan bedenine göre oldukaydirigubbakcemile2

işte benim meleğim ilk kez SERRA 'nın resmini koyuyorum maaşallah deyin lütfennnnnnnnn:nazar::nazar::nazar:

ayyy serramızı gördük çok şükür..
Allahım nazarlardan saklasın onu inş..:nazar:

Back