How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi 2008 aralık anneleri bebeklerinin doktor kontrolleri ve aylık gelişimleri..

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
fas teyzemiz geldimi acep aydından.biz gidip geldik ama cumaya tekrar gidip 1 ay kalıcaz.gitmeden bilgilerimizi verelim dedik.

boyumuz 67 kilomuz 7700 olmuş.
5. ay bilgilerimiz gecikebilir.şimdiden söyliyelim sonra bizi kara listeye almayın

fas bacımm welcomee alkisalkisalkis

oğluşummun 5.ay ölçüleriiiiiiiiii

boy: 69cm. kilo: 8220gr. :nazar::nazar: bu ay 520 gr almış az geldi gözüme boyamı verdi nedir.. kıyamam kuzumaa. Maşallah bütün aralık bebişlerimize..

fas teyzesi hoşgeldin gözlerimiz yollarda kaldı umarım çok iyi bir tatil geçirmişsinizdir,
şekerim 4. ay sonu kilomuz 6,800 boyumuz 65cm

bu arada edolinaya katılıyorum,
tek rakibimiz thy :))) zaten listeyi bulamıyorum diğer arkadaşların gelişimlerine bakamıyorum
birtek edanin tosunun 8kgs olduğu gözüme çarptı hey masallah, 41 kere masallah edacım :))

Son düzenleme:
bilgisayarda office yok sadece şimdilik. en kısa zamanda yükliycem. o zaman listemizi de güncellerim ve ilk sayfaya koyarım, böylelikle daha kolay bulursunuz siz de. daha önce böyle bir talep geldiğini de okumamıştım gözümden kacmış kusura bakmayın..

fascım merhaba canım SERRA'nın 5 ay kontrolündeki kilosu 8,200 boy 66 cm:nazar: maaşallah yavruma listeye eklersen sevinirima.s.

fas teyze biz daha kucuyuz ya ancak 3.ay gelisimini veriyoruz daha
7000 gr boy 64cm
sagol fas teyzecim
4.ayimizi mayista verecez

fas teyze öksürüyorum ya biz bu ay dr a erken gittik azcık. Dr abla hmmm dedi beni ölçtü biçti veee ek gıdaya geçiyoruz dedi.. Annem biras üzüldü çünkü bana süt vermeyi çook seviyor. takıntılı ya biraz ilk 6 ay anne sütü vericek diye heves ediyomuş meğer.. Ama bana belli etmedi dedi ki "canım oğlum çok değişik yeni yeni tadlarla tanışacaksın. Yaşamın boyunca inşallah yediğin önünde yemediğin arkanda olsun." Ben de tüm arkadaşlarım için aynısını diliyorum. :1hug:

5. ayımda
Boyum 69 cm
kilom 7300 gr olmuş.. Kaydedersen sevinirim.

Sevgiler fas teyzecim.

fas teyze öksürüyorum ya biz bu ay dr a erken gittik azcık. Dr abla hmmm dedi beni ölçtü biçti veee ek gıdaya geçiyoruz dedi.. Annem biras üzüldü çünkü bana süt vermeyi çook seviyor. takıntılı ya biraz ilk 6 ay anne sütü vericek diye heves ediyomuş meğer.. Ama bana belli etmedi dedi ki "canım oğlum çok değişik yeni yeni tadlarla tanışacaksın. Yaşamın boyunca inşallah yediğin önünde yemediğin arkanda olsun." Ben de tüm arkadaşlarım için aynısını diliyorum. :1hug:

5. ayımda
Boyum 69 cm
kilom 7300 gr olmuş.. Kaydedersen sevinirim.

Sevgiler fas teyzecim.

szk cım kilosu iyi aslında niye ek gıdaya geçirdiki

szk cım kilosu iyi aslında niye ek gıdaya geçirdiki

canım 4-5. ay aralığında 250 gr dan biraz fazl alamıştı. gerçi ayını tamamlamasına 1 hafta filan vardı ama min 500 gr a ulaşamaz diye düşündü.. senağlama bi de boyumuzla kilomuuz orantısız buluyo sanırım ondan.. Ben de işe başlayacağım oğluş da biberon almıyo o sebeple hiç itiraz etmedim canım..

bizim e 5. ay kontrolümüz vardı c.tesi günü. 8400 gr ve 70 cm boyumuz var bu ay. 1 ay daha anne sütüne devam dedik. deviti kestik, demir ilacını da.. gerci ben kullanmıyordum ve doktorumuz da onayladı..
liste en kısa zamanda güncellenecek bayanlar kusuruma bakmayın..

Back