How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi 2008 aralık anneleri bebeklerinin doktor kontrolleri ve aylık gelişimleri..

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
hey ben geldim!
küçük olmak ne sıkıcı, tam Fas Teyzem listesini guncelliyor benim ay donumum oluyor ve doktora gidiyoruss buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn
işte benim 5. ay bilgilerim
kilo 7.500 kgs
boy 67 cm
sadece anne sütüne bu ay da devammm :jeyyar::jeyyar:

aaaa ben nerde hata yaptımküü:)

buldum hym demiş ki gecen ay yannış olcmüler sanırım.. neyse bende deilmiş sorun hihihi:)

bu arada goldcum bekledim bekledim sen hakandenizin bilgilerini vermeyince koydum listeyi:) hehehe ben de artık vermiyceksin sandıydım piff

Son düzenleme:
fas teyzecim
bu ay sadece 450 gr almışım
kilom : 8.370 gr
boyum 71.cm olmuş :nazar:

öpüyoruzz annemle a.s.

arkadaşlar bilgilerini vermeyen aralık annemiz çok fazlalaştı. eger böyle bir listenin tutulmasını istemeyen ve bilgilerini vermek istemeyen varsa bi zahmet ismini listemizden sildirmek istediğine dair bildirimde bulunsunlar. o kadar çok eksiğimiz var ki, bu listeyi hazırlayan kişi ben oldugum için en çok benim canımı sıkıyor.
neyse son güncellemeden bu yana 2 kişi bilgilerini gönderdi. ben o kişiyi de ekleyip listemizi tekrar koydum.. 1. sayfadan bakabilirsiniz

ya neolur bizi silme fas teyze.
annem kurstaydı ya beni doğrudüzgün dr a götürmedi.aralarda götürdü.dr amca tarttı ölçtü ama ya 5 aylık değildim yada 5 aydan büyüktüm.ama şimdi evimize geldik.6. ayda söz annem bilgilerimi doğru düzgün vericekmiş

ya neolur bizi silme fas teyze.
annem kurstaydı ya beni doğrudüzgün dr a götürmedi.aralarda götürdü.dr amca tarttı ölçtü ama ya 5 aylık değildim yada 5 aydan büyüktüm.ama şimdi evimize geldik.6. ayda söz annem bilgilerimi doğru düzgün vericekmiş

ya yok canım mihenkcim silmek ne demek. ben silemem kimseyi.. hani vermek istemeyen varsa dedim. aman haa ben sadece listeyi hazırlarım, kurallar koymam, yanş bikaç ay üstüste bildirmeyenleri listeden çıkarırım filan demek istemedim ayool

fas teyzesi bu ay tuğbişim hiç kilo almamış çok üzüldüm ya ben nerde hata yapıyorum acaba bebeğimi besliyemiyormuyum acaba çok üzüldüm . Dr normal kilosu diyor ama doğduğunda 4.100 gr şimdi 8 kiloyu geçmesi lazım Anlıycağın kilomuz aynı boyumuz 79 cm olmuş . Teşekkürler

canım ben burayı unutmuşum:bbo::oklava:
5 . ayda 7500 gr ve 64 cm (tıfıl oğlum benimkaydirigubbakcemile3 )
6.ayda erken gittik dr a hasta olduğu için zayıflamıştı birazda

7860 gr ve 66 cm
yavrum benim inşallah 7. ayda toparlar hala verdiklerini alamadı:çok üzgünüm:

Kusura bakma taşındığım için bende yeni yazabiliyorum.4.ay kontrolü 6940 gr boy 61 cm
5.ay kontrolü 7400 gr 64 cm 6. ay kontrolümüz haftaya cuma,cuma günü doktordan gelir gelmez ilk işim bilgilerini vermek olucak :) Çookkk teşekkürler.

7.ay bilgilerimi veriyom fas teyzeeeeeeeeeee bu ay hiç kilo almamışım 200 gr almışım annem üzüntüsünden perişan oldu niye kilo almadı az almış diye ona kızarmısın obez edicek beni şimdide boyna ağzıma bişey sokuşturuyo ya üüfff sıkıldım ben bu kadar yemekten neyse bilgilerimi vereyim ben
9400 gr 69 boyum eklersen ellerinden öperim ama paramı isterim ha ona göre

Tüm arkadaşlarımıza maşallah..

6. ay kontrolümüzde 7700 gr- 71 cm oldum fas teyzecim.. beni kaydeder misin? mucksss

fas teyzesi bu ay tuğbişim hiç kilo almamış çok üzüldüm ya ben nerde hata yapıyorum acaba bebeğimi besliyemiyormuyum acaba çok üzüldüm . Dr normal kilosu diyor ama doğduğunda 4.100 gr şimdi 8 kiloyu geçmesi lazım Anlıycağın kilomuz aynı boyumuz 79 cm olmuş . Teşekkürler

canım maşallah bebişine ...
seninki sanırsam enine değilde boyuna veriyor ....boyuna bakılırsa çok çok iyi maşallahhh
kiloyu hiç sorun etme büyüklerin dediği gibi bebekler gül gibi açıp solarmışşş

Back