• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi 2008 aralık anneleri bebeklerinin doktor kontrolleri ve aylık gelişimleri..

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
düşündüm de keske bende gülben ergen kadar zengin olsam beklemeden 2. çocugu yapsam, hatta micro yla hiçç uğrasmadan ikiz yapsam bende... Onlar da kız olsa isimlerini de derin ve defne koysam ya da derin ve nisan, ne güjel olurdu :)))

allah gönlüne göre versin canım. hiç belle olmaz saatine gelirde duan kabul oluverir

biz de sizi öperiz o zaman :jeyyar:

doğumdan itibaren olan bilgilerinizi de verirseniz listeye ekleyebilirim. yoksa çok boşluklarımız oluyor ve listemiz pek hoş görünmüyor:1closedeyes:

arkadaşlar 2 ay üstüste bilgilerini bildirmeyen arkadaşlarımız var. ben onları kara listeye aldım. ola ki bilgilerini vermek istemeyenler varsa söyleyiversinler çıkaralım listemizden. en azından boşluklar olmaz di mi:) öptük hepiniziŞeniz
buyrun listemiz:)

canım bakıyorum da galıba ben de kara lıstedeyım ama benım bebiş geç olduğu için sızı arkadan takıp edıyoruz. bak tatlım bugun yenı gıttık doktora üçuncu ay için şimdi yazıyorum fascım kılomuz 7400gr

Onur Emreden FAS teyzemize
Onur Emreden FAS teyzemize..
4. ay kontrol sonuçlarımızı veriyoruz.. :emir_bebek:

7020 gr ve 67 cm.. :nazar::nazar:

fas teyze annemin aklı nerde bilmiyorum benim ölçümlerimi şaşırmış:emir_bebek:
sağlık ocağı ve hastane farklı ölçüyo ikisini karıştırmış şimdi baştan yazacak sanakaydirigubbakcemile2

doğduğumda 3755 gr 52 cm:nazar:
1. ayda 4800 gr 55 cm:nazar:
2. ayda 5800 gr 60 cm:nazar:
3. ayda 6280 gr 61 cm:nazar:
4. ayda 7000 gr 63 cm:nazar:

maşallah bana:ecrin_bebek:

fas teyzesi bizi unutmuşsun yaaa zeynep duru doğum kilosu ve boyu 3-180 gr 50 cm
1.ay 4200 gr boy 52cm
2.ay 5080 gr boy 57cm
3.ay 5500 gr boy 59cm
4 ü daha bitirmedik doktora gidince yazarım teşekkürler

kızlar maşallah bebişerinize valla 3.ay 5500 kilo kız göremedim zayıf kaldık biraz sağlıklı olsunda önemli değil

maşallah canım
doruk kısa biraz sanırımCADIARZU

gerçi yerden bitme bi anası vardelikafaduldençocuk napsın

Maşallah Doruğumuza da..:nazar::nazar: Kısa diil canım benim gayet normal.. .:emir_bebek:
benim oğluş öyle çok uzun doğmadı pigme anasında yer yoktu herhal. ama dr'un dediğine göre boyumuz ortalamanın üstünde gidiyo.. babasına :asigim: benzedi herhal.. :nazar::nazar:

szk, ademel maaşallah yavrularınıza...
İnş. biz de yarın vericez bilgilerimizi...

Sağol şekercim. a.s. cümlemizin yavrularına :nazar: değmesin

4. ay kontrolümüzü 5 gün rotarlı yaptık. sonuçlarımızı bildiriyoruz:
boy: 65 cm
ağırlık: 7700 kg. :nazar: sütler yaramış oğluşa :lepi:

bugün kan damlamızı da aldık..

kızlar bebeğe devitin fazla miktarda verilmesi, bıngıldağın erken kapanmasına yol açıyormuş, dikkat edin.

4. ay kontrolümüzü 5 gün rotarlı yaptık. sonuçlarımızı bildiriyoruz:
boy: 65 cm
ağırlık: 7700 kg. :nazar: sütler yaramış oğluşa :lepi:

bugün kan damlamızı da aldık..

kızlar bebeğe devitin fazla miktarda verilmesi, bıngıldağın erken kapanmasına yol açıyormuş, dikkat edin.

Maşallah Efeciğe.. :nazar::nazar::nazar::nazar:

fazla miktar derken? Dr ne ver dediyse onu veriyoruz ama fazla olmasın..

Fas teyzzeeee;

Merhabalar ben Yağız

Annem bugün beni sağlık ocağına götürdü (tam 2 ay olmadığı için şimdilik aşıdan yırttım:sm_cool:)

Ama annem kiloma ve boyuma baktırdı

Çok güzel kilo almışım (Annem çok sevindi:dance:) Ben gene sütüme devam edeceğim cokacimcoook Tam 7300 gr geldim. Büyümüşüm dimi gamyoncuiremsu

Boyum da uzamış... taaam 68 cm oldum. Saliha Betül'ü geçtim :jeyyar:

Çok öpüyorum sizleri.. :1hug:
Annemin de selamı var....a.s.a.s.

Maşallah Efeciğe.. :nazar::nazar::nazar::nazar:

fazla miktar derken? Dr ne ver dediyse onu veriyoruz ama fazla olmasın..

sağol teyzesi :icecream:

doktorun söylediğinden fazla verilmesi bıngıldağın erken kapanmasına yol açıyormuş, bazı anneler kemikleri daha çok gelişsin vs. diye fazladan veriyorlarmış, o nedenle de bıngıldak erken kapanıyomuş.

Back