- Konu Sahibi SevimliSevim
selam fas teyze benimde 6.ay bilgilerim şöyle 9100 gr 68 cm olmuşummmmmmmmmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fas teyze öksürüyorum ya biz bu ay dr a erken gittik azcık. Dr abla hmmm dedi beni ölçtü biçti veee ek gıdaya geçiyoruz dedi.. Annem biras üzüldü çünkü bana süt vermeyi çook seviyor. takıntılı ya biraz ilk 6 ay anne sütü vericek diye heves ediyomuş meğer.. Ama bana belli etmedi dedi ki "canım oğlum çok değişik yeni yeni tadlarla tanışacaksın. Yaşamın boyunca inşallah yediğin önünde yemediğin arkanda olsun." Ben de tüm arkadaşlarım için aynısını diliyorum. :1hug:
5. ayımda
Boyum 69 cm
kilom 7300 gr olmuş.. Kaydedersen sevinirim.
Sevgiler fas teyzecim.
benide kaydederseniz sevinirim 4. ayında 70 cm 8500 gr ama bi ay oldu suan kac bilmiyorum sıpam
5.ay kontrolumuz
kilo muz 8500 gr
boy umuz:68,5cm
teşekkürler fas teyzeŞeniz
selam fas teyze benimde 6.ay bilgilerim şöyle 9100 gr 68 cm olmuşummmmmmmmmmm
cicikızsinem, listeyi hergün güncelleyip koymuyorum. bir dahaki güncellemede görebileceksin düzeltilmiş halini. birkaç bebeğin bilgisi daha verilsin o zaman koyarım inş.
bizim 5. ay bılgılerımız kılo:8000g boy:69cm..
tum bebebışler maşallah. fas teyzeye teşekkurler..
bizim 5. ay bilgilerimiz
kilo 6900
boy 63 cm
kız fas beni düzeltmemişsin halaklava: ya küscem ama benneyaptımki
tekrar yazim
doğum kilosu 3180 gr boy 50 cm
1.ay 4200 boy 52
2.ay 5080 boy 57 cm
3.ay 5500 boy 59 cm
4.ay 5900 boy 61 cm
selam fasımm
5. ay bilgilerini veriyorum Paşamınn
kilo 7.920
boy 69 cm
öpüldün
6 ay bilgilerimiz
boy 69,5 cm
kilo 8700
eline sağlık canım.Şenizcicikızsinem, listeyi hergün güncelleyip koymuyorum. bir dahaki güncellemede görebileceksin düzeltilmiş halini. birkaç bebeğin bilgisi daha verilsin o zaman koyarım inş.
büyüdükçe kilo almaları azalıyor canım. biz de 150 gr cık almıştık. ama hala tatırıyoruz sadece yoğurt vermeye başladım 1 öğün.benim kız bu ay kilo almamış yaaaa ((
fas teyzoşşummmmmmmm ben dobilik olmuşumm yaa recime girmem lazım sırnaşık şey
boy:70.5 kilo: 8.920 Maşallah boncuğuma gamyoncuiremsu
geçen ay sadece anne sütüyle 520 gr almıştıı.. bu ay son 10 gündür gece uyurken 60 cc mama takviyesi ile 700 gr almışş .. sütüm yeterli ama çocuk büyüdüğü için artık süt tuttmuyoo biz ek gıdalar bölümüne gidelim artık alkisalkisalkis