How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi 2008 aralık anneleri bebeklerinin doktor kontrolleri ve aylık gelişimleri..

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
maşallah elif nazıma.. listemizi koyduktan sonra gördüm, inşallah bi dahaki sefere görürsünüz:)

fas teyze öksürüyorum ya biz bu ay dr a erken gittik azcık. Dr abla hmmm dedi beni ölçtü biçti veee ek gıdaya geçiyoruz dedi.. Annem biras üzüldü çünkü bana süt vermeyi çook seviyor. takıntılı ya biraz ilk 6 ay anne sütü vericek diye heves ediyomuş meğer.. Ama bana belli etmedi dedi ki "canım oğlum çok değişik yeni yeni tadlarla tanışacaksın. Yaşamın boyunca inşallah yediğin önünde yemediğin arkanda olsun." Ben de tüm arkadaşlarım için aynısını diliyorum. :1hug:

5. ayımda
Boyum 69 cm
kilom 7300 gr olmuş.. Kaydedersen sevinirim.

Sevgiler fas teyzecim.

benide kaydederseniz sevinirim 4. ayında 70 cm 8500 gr ama bi ay oldu suan kac bilmiyorum sıpam

5.ay kontrolumuz

kilo muz 8500 gr
boy umuz:68,5cm:nazar::nazar:

teşekkürler fas teyzeŞeniz

selam fas teyze benimde 6.ay bilgilerim şöyle 9100 gr 68 cm olmuşummmmmmmmmmm

hepinize maaşallah kuzular...

Bizim de bugün 5. ay kontrolümüz vardı
kilomuz:7500 gr
boyumuz:67cm

geçen ay sağlık ocağında yanlış ölçmüşler sanırım.

biz de demiri kestik devite devam. bu arada ek besinlere alıştırmaya başlıyoruz. 6. ay sonunda pütürlüye geçmiş olalım dedi doktorumuz.
tamamen tuzsuz önermedi az tuzlu yap dedi. sofraa lezzetlere alışsın damak tadı oluşsun dedi.

kız fas beni düzeltmemişsin hala:oklava: ya küscem ama benneyaptımki
tekrar yazim
doğum kilosu 3180 gr boy 50 cm
1.ay 4200 boy 52
2.ay 5080 boy 57 cm
3.ay 5500 boy 59 cm
4.ay 5900 boy 61 cm

cicikızsinem, listeyi hergün güncelleyip koymuyorum. bir dahaki güncellemede görebileceksin düzeltilmiş halini. birkaç bebeğin bilgisi daha verilsin o zaman koyarım inş.

bizim 5. ay bılgılerımız kılo:8000g boy:69cm..
tum bebebışler maşallah. fas teyzeye teşekkurler..

bizim 5. ay bilgilerimiz
kilo 6900
boy 63 cm

kız fas beni düzeltmemişsin hala:oklava: ya küscem ama benneyaptımki
tekrar yazim
doğum kilosu 3180 gr boy 50 cm
1.ay 4200 boy 52
2.ay 5080 boy 57 cm
3.ay 5500 boy 59 cm
4.ay 5900 boy 61 cm

selam fasımm

5. ay bilgilerini veriyorum Paşamınn

kilo 7.920
boy 69 cm

öpüldün

6 ay bilgilerimiz
boy 69,5 cm
kilo 8700

maaşallah tüm bebeklerimize :nazar: :nazar: :nazar:

cicikızsinem, listeyi hergün güncelleyip koymuyorum. bir dahaki güncellemede görebileceksin düzeltilmiş halini. birkaç bebeğin bilgisi daha verilsin o zaman koyarım inş.
eline sağlık canım.Şeniz
benim kız bu ay kilo almamış yaaaa :(((
büyüdükçe kilo almaları azalıyor canım. biz de 150 gr cık almıştık. ama hala tatırıyoruz sadece yoğurt vermeye başladım 1 öğün.

fas teyzoşşummmmmmmm ben dobilik olmuşumm yaa recime girmem lazım sırnaşık şey
6.ay: boy:70.5 kilo: 8.920 :nazar: :nazar: Maşallah boncuğuma gamyoncuiremsu

geçen ay sadece anne sütüyle 520 gr almıştıı.. bu ay son 10 gündür gece uyurken 60 cc mama takviyesi ile 700 gr almışş .. sütüm yeterli ama çocuk büyüdüğü için artık süt tuttmuyoo biz ek gıdalar bölümüne gidelim artık alkisalkisalkis gerçi ek gıdayıda pek sevmedik galiba ınşallah zayıflamayıs :çok üzgünüm:

Son düzenleme:
benim bebeğim 27 nisanda tartıldı 7450 geldi bugün tam bir ay oldu 7900 az alıyo geçen ayda az aldı acaba neden olabiliranne sütü ağırlıklı ek gıdada veriyorum çok sık kaka yapıyo ondanmı tutmuyo acaba

fas teyzoşşummmmmmmm ben dobilik olmuşumm yaa recime girmem lazım sırnaşık şey

boy:70.5 kilo: 8.920 :nazar: :nazar: Maşallah boncuğuma gamyoncuiremsu

geçen ay sadece anne sütüyle 520 gr almıştıı.. bu ay son 10 gündür gece uyurken 60 cc mama takviyesi ile 700 gr almışş .. sütüm yeterli ama çocuk büyüdüğü için artık süt tuttmuyoo biz ek gıdalar bölümüne gidelim artık alkisalkisalkis

maşallah canım çok iyi gelişiyor boyu normalin üstünde :)alkisalkisalkis

Fas teyzemiz bizde 5. ay detaylarımızı anca verebiliyoruz;)
Kutayımız 8650 kg 69cm olmuş,bütün bebişlerimize maşallahhh :nazar:

fascım dün doktor amcamız ölçtü kızımın kilosu artmamış fazla kilo:8,800 boy 69 cm olmuş maaşallah

fascım benide ekleyebilirmisin biraz geç kaldım ama Kızımın adı Tuğba , 16 Aralık 2008 doğumlu
Doğduğunda 4.100 gr 50 cm
1 aylık 5.100 gr 52 cm
2 aylık 5.600 gr 59 cm
3 aylık 6.300 gr 62 cm
4 aylık 7.200 gr 65 cm
5 aylık 7.600 gr 68 cm
sana zahmet olcam ama bende aranızda olmaktan mutluluk duyacağım tşkler

Back