• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi 2008 aralık anneleri bebeklerinin doktor kontrolleri ve aylık gelişimleri..

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri
bizde 4 ay kontrolumuzu yaptırdık

biz tek ve rakipsizsiz malummm
kilomuz 8000gr tosun paşayızzzzzzzzzzzzz yaniiidelikafadulden
boyumuzda 65:nazar:

hayatta kimse bizi kimse gecemezzzzz:roflol:delikafadulden

dr çıplak tartıyor canım sağlık ocağı kıyafetle ama kıyafetle tartıldıysa 300 gram düşüver yaklaşık

maşallah tosunumuzaa.s.

ama yine de fazla kendinize güvenmeyin bence fas ın betül ve benim zeynep boyda sizi geçer bi kerem..
ama kilo da çok zor hatta imkansız.boyumuz geçen ay 64dü galiba yanlış hatırlamıyorsam ama evde kendim ölçtüm 67
gerçi pzt gitcez daha doğru bir sonuç yazarım size:jeyyar:

maşallah tosunumuzaa.s.

ama yine de fazla kendinize güvenmeyin bence fas ın betül ve benim zeynep boyda sizi geçer bi kerem..
ama kilo da çok zor hatta imkansız.boyumuz geçen ay 64dü galiba yanlış hatırlamıyorsam ama evde kendim ölçtüm 67
gerçi pzt gitcez daha doğru bir sonuç yazarım size:jeyyar:

boyda sizleri tabiki geçemeyiz canımm .kilooo olarak kastetmiştimm malumm 8 kilo olunca
ama biz kıyafetle tartıldığımız için acıkcası sağlıklı gelmiyo.ister ister kıyafet etkili malum bez bile kaç gr gelir??? bilmem acıkcası benim bunlar ??????? aklımda

haklısın canım bidaha söyle istersen çok tepki gösterceklerini sanmam.
ayrıca işimiz şaka ha biraz fazla ha biraz eksik normal sınırlarda olup sağlıklı olsunlar da önemli olan o
öpüyorum tosuncumuzu bol bol

haklısın canım bidaha söyle istersen çok tepki gösterceklerini sanmam.
ayrıca işimiz şaka ha biraz fazla ha biraz eksik normal sınırlarda olup sağlıklı olsunlar da önemli olan o
öpüyorum tosuncumuzu bol bol

evett canım haklısın en önemlisi sağlıkları :nazar::nazar:
bizde meleğimizi öpüyoruzzzzzzza.s.

maşalllah tosuncuğa arkadaşım
biz burada bebeklerimizin boy ve kilo çizelgelerini yazarken bebeklerimizi boy ve kilo yarışına sokmak amaçlı yazmıyoruz
övünmek amaçlıda kendimizi öne sürmüyoruz
ayrıca bazı arkadaşlarımızda nazardan korkaraktan paylaşmak istemeyebiliyorlar
önemli olna sağlıklı olmaları değilmi...

eylül durunun fas teyzesi
kızım ellerinden öper

biz 4. ay boy ve kilomuzu yazmayı unutmuşuz ekleyiverirmisin bir zahmet
kilomuz 8.400
boyumuzda 67.5
betüşede sevgilerimizi gönderiyoruzzzzz

maşalllah tosuncuğa arkadaşım
biz burada bebeklerimizin boy ve kilo çizelgelerini yazarken bebeklerimizi boy ve kilo yarışına sokmak amaçlı yazmıyoruz
övünmek amaçlıda kendimizi öne sürmüyoruz
ayrıca bazı arkadaşlarımızda nazardan korkaraktan paylaşmak istemeyebiliyorlar
önemli olna sağlıklı olmaları değilmi...

arkadaşım güzel bi yazı yazmışsında
elbetteki burda kimse kimseyle yarış yapmıyooo.onun cok şükür herkes bilincindedir.önemli olan boy lar kilolar değil tabiki gelişimleri ve sağlıklarıdır.daha önce ki yzılan yazı espiri amaçlı yazılmıştır.bu formda birbirimizi geçsek ne olcak geçmesek kimin eline ne geçeçek.?her nekadar bizler gerçek olsakta sonuçta burası sanal bi ortam...sanırım yalnış anlaşılmışımmm.amacım yarış değil ,bilgi paylaşımı yapmaktıı....
sevgilerimle.....

kız fas şu listeyi bi 1. sayfaya taşımadın haa, sabah beri arıyorum bulamadım son halini, o kadar zamanımızmı varki bütün sayfalara bakayımkaydirigubbakcemile

tekrar talep ediyorum, güncellenen listeyi ilk mesajına ekleyiversen tam süper olacak.a.s.

bu arada listeyi bulamadım ama okuduğum kadarıyla tüm yavruşlarımızın maşallahı var hepsi birer tosuncuk olmuşlar yirim hepsini. :nazar:

Anne sütü mü veriyosun sadece.. Eğer öyleyse damlası kıymetli hiç dert etme canımcım.. önemli olan sağlığı yerinde olsun herşey kilo diil. :nazar:

anne sütü veriyorum çoğunlukla tabi arada bir mama veriyorum biberonla veremediğim için kaşıkla veriyorum onunda yarısı nı döküyor szk off ne zor yaa

Yaa kıslar ben de mi yanlış anlaşıldım... Saliha Betül'ü geçtk derken...:uhm:
Ben espiri olsun diye yazmıştım. Tabiki kimseyi karşılaştırmıyorum..:1no2:
Eğer öyle anlaşıldıya özür... a.s.

merhabalar çok uğrayamasamda arada burada olmak güzel,bizde geçen ayki kilomuzu eklemeyi unutmuşuz... 7850 kilo ve 66.5 cm olmuşuz, 7 mayısta bakalım kaç olucaz;) bütün bebişlerimize maşallahh...

Back