2008 Anneleri

canım bence de dikkatini başka şeylere yönlendir o an
yada görmezden gel o an üstüne düştükçe daha inatla yapmaya çalışıyorlar
bende bazen kızıyorum sabrımın taştığı anlar oluyor özellikle de bazen farkında olmadan tehlikeli şeyler
yapıyorlar önce kızıyorum o an ona bi şey olacak korkusuyla ama sonra da tabi kendime kızıyorum
yaptığı şeyin tehlike oldugunun yada kötü bi davranış oldugunun farkında değil ki

neyse sanırım kimse yazmıyo bende yamek lere bi bakimmm

inanın kızlar bu bi kaç aydır devam ediyor dikkatini başka taraflara çektim güzel güzel konuştum bazen görmemezliğe geldim canım acısa bile hiç tepki vermedim onunla inatlaşmak ne demek duru yapı gereğide çok inatçı bi bebek ama akşam gerçekten hiç huyum olmayan şeyleri yaptım ve çok pişman oldum bundan sonra asla yapmıyacağım ama o kadar üzgünümki oturup saatlerce ağlayabilirim

daha onları büyütürken neler göreceğiz kimbilir
canım üzme kendini bu kadar sanırım birazda calıştığın için su an yanında olamadığından vicdanın rahatsız üstüne de bu eklenince .....

akşam koca koca öp kızını emi alkisalkisalkis

seffa ne yemeği bacımm
accık da bize göndersene walla ben bu topiğin aç kedisiyim
habire yiyorum ama yine doymuyorum -tatlicadiarzu-

kızlar bende kaçıyorum
biraz işim var birde oğlum uyumuşken ona corba, akşama yemek yapılacak

teşekkürler canım
eve gidip kızımı koklaya koklaya öpücem
hemen barıştık zaten de ...dün bu anlattığım olayın zamanından akşam uyuyana kadar birbirimizi okşadık öptük

Burdan kendime söz veriyorum Anne olmanın en büyük gerekliliği SABRETMEYİ asla unutmayacağım bu onun ısırmasından daha çok acı verdi

selam hanımlar hoşbuldum teşekkürler. daha önce burda yazısmıtım ama şimdi o annişler burdamı bilmiyorum. benimde 2 ağustos doğumlu Nefise Naz adında bi kızım var. evde değilim çalışıyorum :)

ohhh ne güzel yeni annelerde gelmiş.
sefacım sende varsın artık sevindim.ayşegülcüm arada geliyordu zaten umarım daha sık olur.
kelebekim tanışalım ben funda 22.08 doğumlu bir oğlum var.öğretmenim ve çalışıyorum.
uaydın üzme lütfen kendini bir defaya mahsus birşey bu tekrarı olmadığı sürece kızın unutur gider. sen onun annesisin ve en sevdiği insansın bu onun için böyle emin ol ve hep öyle olacak.
şimdi kız annelerimiz bls,seffa,uaydın ve kelebekim mi?

oğlum grip oldu hanımlar.her tatil dönüşü bu oluyor malesef.çok ağır seyir etmesede iştahımız sıfırlandı çok canım sıkkın.

fikriyecim dönüş yolundadır ya da gelmiştir umarım kazasız belasız.
aynurcum bugün gidiyor misafirlerin yolları açık olsun.

yağmurcum sende uzun zamandır yoksun herşey yolundadır inşallah.

burcucum aynur ve fikriye müsait olmayınca gündüzleri gelmez oldun sanırım.hoş akşamlarıda pek gelmiyorsun.topik iyice tenhalaşmış.

MÜMKÜN OLSAYDI

Çocuğumu yeniden yetiştirmem mümkün olsaydı: Ona işaret parmağımı

kaldırıp yasaklar koymak yerine, parmaklarıyla resim yapmayı öğretirdim.

Hatalarını daha az düzeltir, onunla daha çok yakınlık kurmaya çalışırdım.

Onu sadece gözlerimle izler, saat kısıtlamaları koymazdım.

Daha bilgili olmaya çalışır, daha çok şefkat gösterirdim.

Onunla daha çok yürüyüşlere çıkar, uçurtmalar uçururdum.

Ona karşı ciddi bir tavır içinde olmak yerine, onunla oyun oynardım.

Onunla kırlarda koşar, yıldızları seyrederdim.

Onunla daha az çekişir, ona daha çok sarılırdım.

Önce benlik saygısı kazanmasını sağlar, sonra bir ev almaya çalışırdım.

Ona her zaman katı davranmaz, onu daha çok onaylar ve yüreklendirirdim.

Güç konusunda daha az ders verir, sevgi konusunda daha çok şey öğretirdim

Diane LOOMANS

fundacım bu benim en sevdiğim yazılardan biridir ellerine sağlık
burda paylaşman iyi olmuş

enes beye cok geçmiş olsun canım umarım en kısa zamanda eski sağlığına ve yaramazlığına geri döner :)) bende kurban bayramından beri griple savaşıyorum neden bu kadar uzun sürdü anlamadım sanırım kullandığım burun spreyi alışkanlık yaptı şimdi kullanmazsam burnum hep tıkalı napcam böylebilmiyorumkismile

aynurcum misafirleri gönderdin şimdi dinlenip keyif yapıyorsundur herhalde lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…