2008 Anneleri

vallahi bende çok özledim arkadaşlar siteye girmeyeli 1sene oldu nerdeyse bebek büyütmek ve iş bir arada olunca böyle oldu hani dostlar nerdesiniz

kızlar bişey sorcam size istanbulda bildiğiniz ii bir psikatrist-psikolug var mı bir aile dostumuzun kızı çok rahatsız burda akıl fazlalığı filan demişler 6 aydır ilaçlarla duruyor kızcağız onlarda hep uyutuyor iyice sersem olmuş ben burdaki doktorlara güvenmiyorum zaten hepsi para peşinde o yüzden size bir sorayım dedim istanbulda iyi biri varsa oraya gelecekler son çare olarak

selamlar canlarım
çoktan gelemedim nette sorun vardı bağlantı hatası veriyo genelde inş düzelmiştir geçmişe bakamadım az işlerim var tekrara gelcem
maatsoy eskilerdenmisin canım hamişlik döneminden mi buradaydın
sefam gülüm eskisi silinmedi ama yeni bölüm açtılar buraya bende çok üzüldüm arada doğum yaptığım güne dönüp okuyodum nese burdan devam etcez artık

akıl fazlalığımı canım ya geçmiş olsun çok üzüldüm ist daki arkadaşlar yazarlar umarım bildikleri varsa Allah lşifa versin

kızzz seffa seni buralarda görmek ne güzel takılmaz oldun.. önceleri çoook takılırdın bizde iyiyizdir kızz arkadaşlarla paylaşımlarımız dostlugumuz süperrrr bu aralar pek takılamıyoruz ama hepimiz bir araya geldikmi deymeyin keyfimize senide aramızda görmek isteriz...arkadaş ne kadar çok olursa tecrubede o kadar çok oluyor :))

oo kimler gelmiş hanımlar hoşgelmişinizz sefam ayşegülümmm.
Aynur canım gelmiş gitmişsin evt kaç gündür sessiz buraları yoksam ben geliyorum diyemi şaka şaka keşke gelen olsaydıda iki lafın belini kırsaydık.:))

canlarım yeni yıla 1 gün kala tüm kötülükler arkamızda güzellikler önümüzde olsun inşaallah..sağlıklı bebeklerimiz olsun..

kızlar nasılsınız hepinizin yeni yılını bütün içtenliğimle kutlarım bebişlerimizle uzun uzun senelere yavrularınızı ve sizi çok öpüyorum fikriyecim sende güle güle gel canım sanberk umarım turp gibi olmuştur

biraz önce yazdım ama gitmemiş Yelizcim iyi dileklerin için sagol inşlah yeni yıl hepimiz için saglık,mutluluk,huzur getirsin inşlah hastalıksız ve güzel bir yıl geçiririz. tabi birde bol kazançlı bol paralı bir yıl olsun:))

ya birşey diycem geç oldu ama biz niye yılbaşı çekilişi yapmadık eylül annelerindemi gördüm yapanlar var kuzulara birşeyler alırdık (

kaydirigubbakcemile3 delikafadulden görmek isterdim naniknanik

ya birşey diycem geç oldu ama biz niye yılbaşı çekilişi yapmadık eylül annelerindemi gördüm yapanlar var kuzulara birşeyler alırdık (
ne güzel olurdu walla olsun yine yapalım
yılbaşı şart değil ya

yeni yılın hepinize gönlünüzde sakladığınız nice güzel dileklerinizi getirmesini diliyorum
herkese iyi yıllar......!!!

iyi geceler
yarın yeniyıl olacak bu satlerde hepimize huzur sağlık mutluluk getirsn inşalllaah
fikriyecim yoksun burlara sessiiz boynu bükük kalmış çabuk gel:))
kızlar herkes bebekler ayaklanınca gelemez oldu bende dahil az daha büyüsünler inş buralar dolup taşssın
aslıcım izindesin dimi dinlen gülüm bi güzel
aynurcum 3 ü kavgalara başladılar demek benimde ufaklık hepimizi yoluyo ısırıyo ve çekiştiriyo :)))
burcucum bls08 canım yelizcim ismini sayamadığım bütün arkadaşlarım hepinizi öpüyorum iyi geceler

Slm arkadaşlar ...geldim ama kimsecikler yok yine...malum saat bayağı ilerledi aslında..yarın giremezsem diye şimdiden hepnizin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyor,bebişlerinzle size mutlu ve sağlıklı bir yıl diliyorum...sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…