2008 Anneleri

lululu aynur yamur yok ,hemencik de çıkmış,dur çağrı brakıyım ona.uyumasın daha.

aman sorma fikriye burak bütün dolapları boşaltıyo..tabi yanında 2 yardımcı ama elebaşı burak

yağmura kahvaltı çeşitleri hakkında mesaj atmıştım her zaman karşılaşamıyoruz ya

aman sorma fikriye burak bütün dolapları boşaltıyo..tabi yanında 2 yardımcı ama elebaşı burak

yağmura kahvaltı çeşitleri hakkında mesaj atmıştım her zaman karşılaşamıyoruz ya

ay kız aynur ölcem gülmekten.kaydirigubbakcemile3:roflol:

Banu merhabalar ben yeşim çok geçmiş olsun tek kız annesiydim şimdi iki kişi olduk

Banu merhabalar ben yeşim çok geçmiş olsun tek kız annesiydim şimdi iki kişi olduk

evet ne güzel oldu.topiğimiz pek de şirinleşti.Kız hasretimiz vardı...ne güzel 2 tane prensesimiz var artık.alkisalkisalkisŞenizopuyorumnanaktanzemuszemuskaydirigubbakcemile3

yeşimcim ben yatACAM CANIM,GEÇ OLDU YARIN ERKEN KALKMAM LAZIM.gÜZEL KIZIMIZI ÖP BENDEN.iyi gecelr canım.

merhaba kızlar.
biz iyiyiz çok şükür.sizleri merak ettim üşenmeden tüm geçmişi okudum.
sanberk paşam hastaymış çok geçmiş olsun.fikriyecim bugün yolculuk var sanırım yolunuz açık olsun canım.

yağmurcum kuzenimin kızı hala hastahanede 2 ay daha kalması gerekiyor şu anda herşey yolunda nakil karaciğer iyi durumda.herhengi bir komplikasyon gelişmedi çok şükür.memeden kesme olayına karar verememişsin bu en başta senin hazır olmadığın anlamına gelir.bekle bir süre.ben daha önce kesmeye çalışmış iki gün vermemiştim 2. günün sonun da dayanamayıp vermiştim ağlayarak hazır değildim ve kendimi suçlu hissetmiştim.gerçekten duygusal olarak çok sarsıyor anneyi.

hepinizi çok özledim.sizleri ve yiğenlerimi çok öpüyorum.

kızlar nerlerdesiniz yahuu....benimde çarşamba günü kayınvalidemler gelicek ondan sonra pek giremem

fikriyeciğim canım orgun resmini ekliyorum..çok ahım şahım birşey değil ama zaten kaç gün oynayacaklar ileride daha güzel birşey düşünüyorum ben..

hanımlarrr iyi akşamlar herkese geçmişi okudum ama hiçbirşey kalmadı aklımda sanırım fikriyemiz bulgaristana gitti herhalde güle güle git güle güle gel fikriyecim. kızlar çok güzel paylaşımlarda bulunmuşsunuz hepsini aldım benimde aklıma gelen oldukça yazarım.
Aynur canımm bende takvim istiyorum benim pc sıfırlandıgı için takvim yapılan siteyi kaybettim sana zahmet olacak ama canım 28.08.2008 dogumluyuz Ozan Ege'm ugur böceğim yazarsan sevinirim şimdiden teşekkürler çokşeymi istedim ne:)
Aramıza yeni katılan arkadaşlarımız olmuş hoşgelmişseniz aramıza güzel paylaşımlar diliyorum.
Yagmur, Funda(sene), Burcu,Aynur, Yeliz,Ayşegül gelip gitmiş daha sık gel şekercim ve daha ismini sayamadıgım güzel annelerim hepinizi çok öpüyorum gece gelebilirsem tabi ogluşumla birlikte uyumazsam burada olurum sizleride bekleriz.

aslıcım yaptım özeline gönderdim canım bi problem olursa söyle tekrar yaparız...bende herkezi özledim eskisi gibi bir araya gelemez olduk canım yaaa(

klava:burcu sen nerdesin hadi fikriye yokta bacım sen nerelere kayboldun

yelizcim orgunuz pek güzelmiş ama kafan şişmiyormu akşama kadar kızzz.... benimkiler çok kavga ediyorlar artık...valla oyuncak kavgası çok oluyo burak hemen ısırmaya kalkıyorkarşısındakini onur saç asılıyor eymenimde çekiştiriyor

aynurcum tşk ederim canım sanırım oldu. benimde işlerim çıktı gelemedim. yelizcim orgunuzu güle güle kullanın. aynur canım bizde bir tane bebiş öylelikle bile zor gelebiliyorum Allah sana kolaylık versin canım.
herkese iyi geceler.

yok canım şişmiyor sesini çok açmıyoruz zaten..ama seninkiler çok tatlıdır ısırıyor demişsin ya ne güldüm ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…