- 13 Ağustos 2008
- 5.126
- 33
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öylemi hiç bilmiyordum ben de buzdolaba koyayim ozaman.Ben de tek uymadan önce damlatıyorum o zamn kapanıyor çünkü,onun dışında burnu açık ama hapşurunca bay bişeyler çıkıyor:))))))))))))))))şakkıdıcanım ben ondan ege bebekken cok kullandım onların buzdolabında saklanması gerekiyor soğuk uygulayacaksın aklında olsun gerçi ben pek bi faydasını görmedim ama doktorum 2 saate bir uygulayabilirsin demişti
rica ederim canım ne demek bi ara yenilerini eklicem ama vakit bulamıyorumcanım sana teşekkür etmek istiyorum.bize yazdığın şarkılar için.Sanberke çok hoşuna gidiyor benden şarkı duymayı.Çoğunun melodisini bilmiyorum ama biraz uyduruyrum biraz da şiir gibi söylüyorum.Özellikle benim adım masalikoyu çooooook beğendi,onu söylerken çok eğleniyor.
fikriye akşam görüşürüz canım inş
egenin düzeni cok bozuldu hala uyumadı ben gidip bi uyutayım off ya ne güzeldi düzeni ve saatleri şimdi uyur bu seferde akşam 6 gibi ben uyandırıyorum bıraksam daha uyuyacak tabi o zaman da gece nöbet tutturuyo
evet canım gittik ondan oldu zaten 2 gün üst üste hemde
haftasonları genelde evde durmuyoruz gittiğimiz yerlerden de erkenden kalkıp egenin uyku saati evde oluyoruz ama yine de bozuldu işte
selam kızlar.....ben geldim....