2008 Anneleri

evim berbat elimi kaldırasım yok yemekte köfte pilav var oğluma bi de domates çorbası yapmaya çalışcam ama evim çok dağınık offf ben pc başındayım oğlum uyuyo uyanmadan kalkmam lazım yoksa hiç bişey yapamıycam işler bitince gelirim inş görüşebşiliriz

canım ben böyle zamanlarda kızımla yapıyorum temizliği elektrik süpürgesinin sapından oda tutuyor wooouuww diye sesler çıkartıyoruz eğlene eğlene süpürüyoruz yerleri sonra ben yerleri silerken oda toza alıyor yada elektrik süpürgesini ittiriyor kendince eline temiz bez veriyorum sehpanın tozunu almaya çalışıyor o arada müzik açıyorum dans falan ediyorum hem beraber bişeyler yapmış oluyorum hem eğlenceli zaman geçirmiş oluyoruz hemde o uyurken ohhh bende yatıyorum tv seyrediyorum yada kalkınca yiyeceği yemeğini hazırlıyorum
sakın benimki oğluş diye düşünme sana yardım etmeyi öğret en azında süpürürken it olum makinayı falan de eğlenceli hale getirebilirsin diye düşünüyorum
naçizane fikrim
sevgiler

ahh canım benim bende 3 tane var peşlerine yetişmek zor oluyo oğlum okula gidene kadar o nerde bu nerde evi dağıtıyo kızım daha fena oyun oynuyoruz yemekler yapıyo oyuncaklarr bebişimde herşeyi çekiyo bi tek ben başa çıkamıyorum yemek osa ev işi yetişmiyo bi düzene girsek artık diyorum olmuyo sağlık olsun ama ben bu aralar çokk zorlandığımı hissediyorum

kızlar gecemi geliyosunuz bi karşılaşamadık gece de ben pek gelemiyorum oğlumun ödevleri oluyo :KK43:((

kızlar gecemi geliyosunuz bi karşılaşamadık gece de ben pek gelemiyorum oğlumun ödevleri oluyo :KK43:((

Canım zorlanman çok normal,3 çocuk farklı yaşlarında farkı ihtiyaçları oluyor.Hepsine yetiştirebiliyorum ve boş vaktim kalıyor desen inanmam zaten.
Canım kendini fazla sıkma çocukların yemeği olsun,çamışırları makima yikar zaten temizlik için fazla zaman aırma,hafta sonu babası evdeyken beraer güzel bir temizlik yaparsınız.
Canım ben gece 21.30 tan sonra nette giriyorıum,gündüz saat 13-15 arasında burdayım.

bugün neler yaptınız.ben bugün başparmak oyunu ezberledim.yamurun yazdığ şarkıyoda.internetten mini kuş ve küçük kurba öğrendim.ali babnın çifliği zaten biliyordum.bide benim annem devamını internetten baktımkaydirigubbakcemile3 bide bu atlar için onu da arıyordum sen de yazdın onu da öğrendim.bugun bu kadar .

selam fikriyecim bravo valla tebrik ederim
ben bugün bi tane bere bitirdim hediye göndercem

Fatmacım teşekkürler canım.siz öğrenmeseniz de olur.nasılolsan başka çocuk şarkıları biliyorsunuz onları söylersiniz.Ama ben bilmiyorum öğrenmek zorundayım:)))))))))))))))oğlumla beraber gelişecez:)))))))))))))))))

iyiyiz sayılır.bugun sanberk ishal oldu ama akşama doğru düzeldi,umarım yarın bişey olmaz,inşallah geçmiştir.

Kaan nasıl?neler yaptınız bugun.ay ben bu konuşma çok taktım yine,bide ben şarkı falan bilmiyorum ya çok sıkılıyorum bebeğim geride kalcakmış gibime geliyor.

ay bide dün kaynanam babsı da geç konuştu demez mi..ay çok sinirlendim hatta ben niye böyle bir baba seçmişim.Sanki babası geç konuşup da insan olmamaış...ama işte o anda öyle saçma düşündüm.

X