2008 Anneleri

ama odası ayrı neyseki kapısını kapatıyorum ama uyanması için odasında birinin nefes alması bile yeterli

demekki aynılar ne zaman ağır uykuya geçicekler yavv ee bizde 3 tane olunca bizede salonda yatmak kalıyor

oktay usta ıspanaklı keke vede birsürü güzel şey yapıyor bayılıyorum hamur işine yaaaa kiloda veremiyorum bu yüzden

burcucum senin yaşadıgın yerde lcw waikiki varmı burada yok ne güzel %50 indirim varmış

fikriyeeeeeee hadi sarı paşamız uyumadımı kızzz gel buraya zaten gidicen 10 gün yoksun

canım egeye karnıbahar ve brokoli ve biraz bulgur ile corba yapmayı düşünüyorum

evet var canım indirimi bilmiyorum ama 2 alana 3. bedava diye duydum ama cok karışık bi magaza her yer cok dağınık ve kalabalık oluyor eşim hiç sevmiyor gitmeyi

demekki aynılar ne zaman ağır uykuya geçicekler yavv ee bizde 3 tane olunca bizede salonda yatmak kalıyor
ah canım yaa :))
gündüz öyle de gece uykusuna yatınca cok uyanmıyor bir de cok koyu karanlık ister bizimki uyumak için bu yüzden odasına 3 kat perde diktirdim :)

canım artık akşamları pek uğramıyorsun cok mu yoruluyorsun
ben birazdan cıkacağım ege uyumuşken işlerimi halledeyim fırsat bulursam yine girerim

huuu huu orda mısın paşaları mı besliyosun yoksa zemuszemus

canım eşim araba bakıyor sürekli o yüzden giremiyorum tama canım sen git
ben de benimkiler uyanınca kaçarım byyy

evim berbat elimi kaldırasım yok yemekte köfte pilav var oğluma bi de domates çorbası yapmaya çalışcam ama evim çok dağınık offf ben pc başındayım oğlum uyuyo uyanmadan kalkmam lazım yoksa hiç bişey yapamıycam işler bitince gelirim inş görüşebşiliriz

Son düzenleme:
X