herkese merhaba
bizim oğlan 30 aylık oldu. geçen sene haftada 3 tam gün kreşe vermiştim. Çok mutluydu çok da faydası oldu gelişimi açısından. Yazın 3 ay hiç göndermedim hava sıcak ve tüm kış yoruldu diye.
Bu sene gittiği kreşte bazı sorunlar olduğu için okul değiştirdik. Daha büyük daha kalabalık ve daha profesyonel bir yere verdim. ama kesinlikle gitmek istemiyor 3 kere gitti çığlık çığlığa ağlıyor veden çıkarkende okula bırakırkende. alırkende hadi gidelim diye kapıdan kaçmaya çalışıyor. Dün çok kötüydü gün içinde ne oldu diye sorunca her zamanki gibi birşey olmadı çok neşeliydi çok uyumuluydu vs otomatik cevaplar verdiler.
arabaya bindik anne işe gitmesin Barış okula gitmesin istemiyorum dedi devamlı. Zaten dün sabah ki ağlaması beni mahvetmişti.
Karar verdim 1 aylık parasını verip göndermeyeceğim.
Şu okul mevzusunu unutunca 2-3 ay sonra yarım gün oynamaya götüreceğim sadece. yoksa iyice okuldan nefret edecek ilkokula başlayınca çok sorun yaşayacağız. Okul çok faydalı ama için hayır diyor. Kendi kariyerimden hayallerimden sosyalliğimden vazgeçeceğim ama eminim çocuğum için en iyisi bu sıkıntılı döneminde evinde yanında olmam en doğrusu olacak.
Zaten 2,5 yıldır çalışmadım biraz daha çalışmayayım ne yapalım çocuğumu sokakta bulmadım dayanamıyorum onun mutsuzluğuna.