Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasilsiniz anneler bebisler nasil..biz bu aralar cok yaramaziz.hos eskidende yaramazdik....ben asiri sinirli ve bagaran biri ldum...kizim cok inatci....beni hic denlemiyor herseyi ben bilirim havasinda...kizimi goren herkes benim cok sabirli bir anne oldugumu soyluyordu..ama simdi sakin konusamaz oldum..sakin konussam hemen yine yaramazliga basliyor..
bende 2008 temmuz annesiyim .kızım 2 yaş 3 aylık oldu..tuvalet eğitimi denedik..beceremedik.bende vazgeçtim ...bir kaç ay sonra tekrar deneyeceğim.ben 2. bebişi düşünüyorum...kızım 18 aylık iken korunmayı bıraktım ama hala hamile kalmadım...10. denem bu ay.bakalım inşallah kızım abla olabilir bu ay..
bende denedim bu yaz olmadı alışmadıkakasından çok korktu ağladı .şimdilik bıraktık tuvalet eğitimini.bir kaç ay sonra tekrar denicm bende .bakalım....
bebek için de herşey gönlünüzce olsun.ben cesaret edemiyorum valla oğlumun bu hallerini gördükten sonra .en az 5 yaşına girsin istiyorum.tabi şaş kaza hamile olmazsam.rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah...
merhaba
bende 2008 kasım annesiyim
oğluma bir oyun grubu arıyorum
açıkçası paralı bir gruba vermektense keşke
istanbullu bayanlar tanışıp
aramızda organizasyonlar yapabilsek ne güzel olurdu
kış geldi büyüdüler ve evde sıkılıyorlar artık![]()
nılmısra ucret ne kadar
canım 225 tl ödüyorum servise vermedim kendim götürüp getiriyorum yoksa servis ücreti 50 tl istiyorlar.
Memnun musun canım degısıklık oldu mu
SEVINDIM memnun olmana dılerım hep boyle guzel gecer