2008 anneler nerdesiniz

hımm o zaman kalın giydirmekte fayda var tabi
sürekli üstlerini açtıklarından bence uyku tulumu iyi fikir

bizim ev çok sıcak oluyor kışın
ince bir battaniye atıyorum üstüne

bütün bebişlerimiz hastalıksız atlatır inşallah kışı

nasilsiniz anneler bebisler nasil..biz bu aralar cok yaramaziz.hos eskidende yaramazdik....ben asiri sinirli ve bagaran biri ldum...kizim cok inatci....beni hic denlemiyor herseyi ben bilirim havasinda...kizimi goren herkes benim cok sabirli bir anne oldugumu soyluyordu..ama simdi sakin konusamaz oldum..sakin konussam hemen yine yaramazliga basliyor..

benim kızımda öyle cok inatçı 2 yaşına 1.5 ay var ama bir kızsam üzülsem annecim üzülme diyo çok çok öpüyo seviyo bir görseniz babası ve beni sadece annecim babacım diye çagırıyor ki ben öğretmediğim halde çok seviyorum onu ama 3.5 ay sonra abla oluyor cnm benim.

bende 2008 temmuz annesiyim .kızım 2 yaş 3 aylık oldu..tuvalet eğitimi denedik..beceremedik.bende vazgeçtim ...bir kaç ay sonra tekrar deneyeceğim.ben 2. bebişi düşünüyorum...kızım 18 aylık iken korunmayı bıraktım ama hala hamile kalmadım...10. denem bu ay.bakalım inşallah kızım abla olabilir bu ay..

nasilsiniz anneler bebisler nasil..biz bu aralar cok yaramaziz.hos eskidende yaramazdik....ben asiri sinirli ve bagaran biri ldum...kizim cok inatci....beni hic denlemiyor herseyi ben bilirim havasinda...kizimi goren herkes benim cok sabirli bir anne oldugumu soyluyordu..ama simdi sakin konusamaz oldum..sakin konussam hemen yine yaramazliga basliyor..

iyiz melekce sen nasılsın canım?aynı benim oğlum da öyle vallahi.hırçın,inatçı...napıcağımı şaşırmış durumdayım.hele kayınvalidem gelip de çocuk psikolojisi hakkında yorumlar yapmıyo mu akannehir çıkmazlardayım yani şuan...

bende 2008 temmuz annesiyim .kızım 2 yaş 3 aylık oldu..tuvalet eğitimi denedik..beceremedik.bende vazgeçtim ...bir kaç ay sonra tekrar deneyeceğim.ben 2. bebişi düşünüyorum...kızım 18 aylık iken korunmayı bıraktım ama hala hamile kalmadım...10. denem bu ay.bakalım inşallah kızım abla olabilir bu ay..

bende denedim bu yaz olmadı alışmadı :(kakasından çok korktu ağladı .şimdilik bıraktık tuvalet eğitimini.bir kaç ay sonra tekrar denicm bende .bakalım....
bebek için de herşey gönlünüzce olsun.ben cesaret edemiyorum valla oğlumun bu hallerini gördükten sonra .en az 5 yaşına girsin istiyorum.tabi şaş kaza hamile olmazsam.rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah...

bende denedim bu yaz olmadı alışmadı :(kakasından çok korktu ağladı .şimdilik bıraktık tuvalet eğitimini.bir kaç ay sonra tekrar denicm bende .bakalım....
bebek için de herşey gönlünüzce olsun.ben cesaret edemiyorum valla oğlumun bu hallerini gördükten sonra .en az 5 yaşına girsin istiyorum.tabi şaş kaza hamile olmazsam.rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah...

tuvalet eğitimi konusunda ısrar etmemek gerekiyomuş..deneyip eğer çocuk yapmıyorsa bezlenyip bir kaç ay sonra tekrar denemek gerekiyomuş....bebek konusundaki iyi dileklerin için sağol..bakalım Allah ne zaman verirse o zaman gelecek...kısmet

merhaba
bende 2008 kasım annesiyim
oğluma bir oyun grubu arıyorum
açıkçası paralı bir gruba vermektense keşke
istanbullu bayanlar tanışıp
aramızda organizasyonlar yapabilsek ne güzel olurdu
kış geldi büyüdüler ve evde sıkılıyorlar artık:(

merhaba
bende 2008 kasım annesiyim
oğluma bir oyun grubu arıyorum
açıkçası paralı bir gruba vermektense keşke
istanbullu bayanlar tanışıp
aramızda organizasyonlar yapabilsek ne güzel olurdu
kış geldi büyüdüler ve evde sıkılıyorlar artık:(

merhabalar. bende sırf bu sebep yüzünden oğlumu kreşe verdim.

sabahları erken kalktığı için öğlene kadar gidiyor kreşe.

nerdeeee eski komşuculuklar çocukların güvenle bir arada oynayacağı ortamlar..

bakalım şu an memnunum hergün farlık şeyler öğrenip eve mutlu geliyor.

benim kizimda haftada 1 gun ogleden sonlari gidiyor krese ama hic gitmek istemiyor giderken aglayarak birakiyorum..geri almaya gittigimde de eve gelmek istemiyor...birde benim kizimda su aralar kimin evine gitsek geri eve gelmek istemiyor siz gidin ben kalicam diyor...

:))) ayyy bu bizdede var ve delirmek üzereyim..biz de gittiğimiz yerde değil ama eve gelen her misafirle gitmek istiyo... bırakmazsak parçalıyo kendini bende gitcem sizinle kalmıycam diye :)) sanki evde bisey varmış gibi hissetmeye başladım yaa ...

benım oglumda oyle mısafırler gelınce onlarla gıtmek ıstıyor evdeyken dısarı cıkalım ayselere gıdelım alılere gıdelım dıyor.....kış geldı ne yapacagız bılmıyorum
yazın parka goturuyor dum

Memnun musun canım degısıklık oldu mu

evet canım memnunum yoksa evde çok sıkılıyor. artı dili yavaş yavaş çözülmeye başladı.

bazı alışkanlıklar edninmeye başladı. kendi kendine evde oyuncaklarıyla daha farklı verimli

şekilde oynamaya başladı. İnşallah daha da iyi olacak.

SEVINDIM memnun olmana dılerım hep boyle guzel gecer

İnşallah canım . Çünkü ilk gittiği günlerde bir köşeye çekilmiş ve hiç tepki vermemiş

öğretmeni bir sıkıntısı yani rahatsızlığı olduğunu düşünmüş duyunca çok üzüldüm.

ama şimdi öyle değilmiş zaten mutlu ve değişmiş olduğu her halinden belli.

hep ev hep ev , anneden başka kimseyi gördüğü yok üstüme çok düşüyordu.

Back